Робска идеология и шантаж! Жорж Ганчев за българите…

Автор: Няма коментари Сподели:

За „секретния списък 103” на Нора Ананиева, за неизпълнените лични ангажименти на Президента, защо не може да харчи парите си Иван Костов, и много специално за Меди Доганов (както го нарича) и дали ще се завърне отново в политиката – за всичко това Жорж Ганчев говори във формата от най-добрите си години.

Леко промени да е подходящо за youtube ошисание Според Жорж Ганчев Сергей Станишев е абсолютно чист и ще бъде похарчен по същия начин от партията си, по който е бил похарчен и Жан Виденов.

„Аз и генерал Бонев свалихме Петър Стоянов, който настояваше да се върне латиницата в България!” – признава Жорж Ганчев и разкрива защо Иван Костов не може да си харчи свободно парите.

Има ли политическа проституция в България и кой я практикува? Къде учат двете дъщери на Александър Томов и защо той е основен виновник да бъдат спрени два от блоковете на АЕЦ „Козлодуй”?

Предишна статия

ЖУРНАЛИСТКАТА ИРИНА КИРИЛОВА ИЗДАДЕ НОВА КНИГА  

Следваща статия

Милиарди на елита ни в офшорки и в държави като Катар са блокирани! Всеки от притежателите им не може да борави с повече от $100 милиона! Каква драма!

Други интересни