Междугалактическата конфедерация: Падането на Кабала | Важно съобщение от извънземните!

Автор: Няма коментари Сподели:

15.03.2024, канализирано, Междугалактическата конфедерация

s-pravom-vmeshatelstva

Здравейте, скъпи земляни!

Днес идваме при вас, защото на Земята настъпва повратна точка в конфронтацията между Силите на Светлината и на Мрака.

Сега, когато слугите на Дракорептилоидите усетиха, че земята излиза изпод краката им, тъй като не успяха бързо и лесно – на което наистина се надяваха – да приложат програмата си за пълно подчиняване на съзнанието на хората, те са готови на всичко, дори на отприщване на ядрена война на вашата планета.

И за да не се случи това, Междугалактическата конфедерация реши директно да се намеси в развитието на събитията на Земята.

Такива драстични стъпки от наша страна се предприемат само в най-крайните случаи, когато няма други лостове за въздействие върху представителите на Силите на мрака.

Защо решихме да направим това?

На първо място, защото през последните месеци броят на пробудените души на Земята се увеличи значително.

Това беше улеснено от действията на марионетките на дълбоката държава, които надхвърлиха границите на разума и засегнаха жизнените интереси на милиони хора.

И въпреки че негативната енергия на агресията и конфронтацията все още преобладава на вашата планета, натрупаната критична маса от духовно пробудени хора и твърдото им намерение да извършат прехода заедно със Земята в Петото измерение ни позволяват, без да нарушаваме свободната воля на човечеството, да направим корекции на събитията, случващи се на вашата планета.

И ето в какво те ще се състоят.

Първо. Галактическата Федерация на Светлината, която надзирава планетата Земя, няма да допусне избухването на ядрена война, която Дракорептилците планират да провокират чрез своите пълномощници във властта.

И разположената в околоземното пространство флотилия на Галактическата федерация (ГФС) разполага с всички необходими технологии за това.

Второ. Представителите на ГФС ще направят всичко, за да разрушат енергийно пирамидата на властта, изградена и укрепена от Дракорептилоидите в продължение на хиляди години.

Политическата и финансова власт на Дракорептилите на Земята се поддържаше благодарение на стабилна и многостепенна система на стриктно и безпрекословно йерархично подчинение в рамките на масонските ложи, организирани от представители на Висшата масонска йерархия (Кабала) по целия свят.

И сега тази неограничена сила доведе човечеството до ръба на физическото и духовното унищожение.

Ето защо Междугалактическата конфедерация реши да неутрализира сатанинската властова структура, установена на Земята, с помощта на високовибрационни енергии с насочено действие (DEW ?).

Това ще доведе до още по-голям хаос в редиците на Кабала, тъй като тяхното съзнание и техните физически тела не са в състояние да издържат на енергиите на толкова високи вибрации поради факта, че повечето от тях не са хора, а рептилоиди и представители на други нисковибрационни цивилизации, въплътени в човешки тела.

И трето. Междугалактическата конфедерация реши да увеличи интензивността на енергийните потоци, идващи към вашата планета, за да ускори пробуждането на хора, които са потенциално готови за това.

В същото време това ще ускори процеса на активиране на допълнителни спирали на вашето ДНК, което е едно от основните условия на Прехода.

Вярваме, че съвместните ни усилия ще дадат плод в съвсем близко бъдеще.

Представителите на Междугалактическата конфедерация разговаряха с вас

Прието от Марта на 14 март 2024 г.


Ха дано! Бръкнете им отзад на тези душмани!

https://bgprevedi.com/fall-cabal-41123-2/

Предишна статия

Проф. Фурсов: Западът тласка света към война! За България – власт идва и си отива, народът остава!

Следваща статия

Преподобна Стойна е ЛЕВИТИРАЛА докато се е молила в храма

Други интересни