Талибаните са вече тук! Киро Брейка – как управляващите престъпници унищожават народа български!

Автор: Няма коментари Сподели:

Във връзка с пребитото момиче и 3 момчета от мигранти на бул. Витоша. За съжаление, ще бъдем свидетели на още много такива видеа, като това което качвам сега. Група младежи се насочват към частите на столицата пълна с мигранти, било то защото са намерили извършителите на побоя над българските деца или просто защото са вбесени от случилото се. Тук вече се обръщам към нашите „управляващи“! До това ли трябва да се стигне? До това, че децата да се събират за да влизат в опасни битки с мигранти заради това, че наще хубавци са подписали договор за Шенген.

Ама явно властите са с вързани ръце или спят щом ги пускат по улиците тези мигранти. Какво трябва да стане, а господа управници? Може би да пребият вашите деца, че да се светнете че не искаме мигранти тук. Вече трябва въоръжен да излизаш на вън за да се разходиш.

Румен Атанасов


Вчера хиляди българи излязоха по улиците на София, за да покажат, че не искат България да се превърне в мигрантско гето и да живеят в страх. Нещо, което отдавна се случва в Западна Европа, където грабежите, побоите, изнасилванията и убийствата, причинени от хора от Африка и Близкия изток, са ежедневие, жените и децата не смеят да излезнат сами, а полицията е абдикирала от дейността си в определени райони.

Вторник излизаме в Овча купел, паркингът до метростанция Мизия, от 18:30, за да подкрепим жителите на квартала, които живеят в непосредствена близост до център за мигранти и отдавна са пропищели от липсата на контрол над лицата в центъра, които съвсем наскоро се преследваха с тръби по централния булевард Монтевидео…

Утре може вашето дете да бъде пребито, ограбено или изнасилено, не бъдете безучастни наблюдатели!

Фондация “Общность Съ Идеалъ”


Според данните на австрийското МВР, публикувани на сайта на парламента на Австрия, България (т.е., българската хазарска мафия, а не БГнарод) се е съгласила да приеме най-много мигранти от Австрия – 6619. Това става ясно от отговор на парламентарно питане на австрийската депутатка Стефани Криспер до МВР на Австрия, публикувано на сайта на австрийския парламент. Румъния се е съгласила да приеме 1274 мигранти, а Италия – 725.

Какъв изрод трябва да си да наричаш тази измет „бежанци“. Засрами се, „Обективно“!!!

Greta Todorova


България се събуди! Стотици младежи протестираха в София срещу нелегалните мигранти и бездействието на властите. С гордо развяти български знамена, скандирания и блокиране на възлови булеварди и жълтите павета.

Мария Цветкова


Браво, българи. Респект! Вън на тая безпросветна уродлива сган и допусналите приемането и у нас. Ако сега спрем, ще започнат още по масови нападения, масови демонстрации на арогантно и безнаказана престъпна наглост. Вън и онези, който имат изгода тия твари да са в Родината ни.

Когато държавата отсъства, не спазва закони, НАРОДА СТАВА ЗАКОНА. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИТЕ ДЕЦА.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Ева Борисова

Е, не бива да издигаме хитлеровия лозунг (Германия над всичко)

Отделно


Следното е репортаж на Дойче веле (DW.com), рупор на Германофашистката хазарска мафия, окупирала властта в Германия!

„За България живеем и за нея ще умрем“, скандираха тийнейджъри на протеста срещу мигрантите в София. „Черна сган!“, викаха и родители, взели децата си да видят как се става българин. Кой натисна спусъка с „Мигранти вън“?

Юлияна Велчева


Чакаме интервю с пострадалите от тези нападения, или от техните родители!


МИГРАНТИ НАПАДНАХА 14-ГОДИШНА!

Отделно

https://bgprevedi.com/bandits-out-40895-2/

Предишна статия

Николай Марков: България е на колене, ще има полезен ход!

Следваща статия

НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕШ НЕЩО ОТ НЯКОГО БЕЗ СПРАВЕДЛИВА КОМПЕНСАЦИЯ!

Други интересни