Душата може да се въплъти във физическо тяло само чрез комбиниране на мъжкото и женското начало

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да насоча вниманието ви към друга особеност на ДНК и да ви обясня защо тя се състои от две вериги, които образуват спирала.

Това преплитане на нишките показва, че Душата може да се въплъти във физическо тяло само чрез комбиниране на мъжкото и женското начало.

Точно това отразява така разпространеният на Земята символ Ин-Ян, но малко хора го свързват със структурата на вашето ДНК.

Ето защо в зората на човешкото съществуване съюзът между мъж и жена се е смятал за свещен, тъй като благодарение на неговото целомъдрие и чистота, Божествените души идват на Земята от високо ниво на съществуване.

И затова сега агонизиращата раса на Дракорептилоидите чрез своите слуги във властта се опитва да изврати всичко свързано с мъжкото и женското начало.

Те успяха не само да „обезценят” духовната връзка между мъжа и жената и тайнството на физическата близост, свеждайки ги до нивото на животинско безразборно съвкупление и дори обект на продажба, но и да създадат наистина уродливи и безполови същества.

И това, което се случва в много така наречени „развити“ страни през последните години, вече не е просто „Содом и Гомор“, а истински сатанински шабаш (сабат, съботянство, нощно сборище на вещици), какъвто вашата планета никога не е виждала досега.

И така, какво общо има всичко това с човешката ДНК?

Най-директното, тъй като всякакви манипулации, свързани със смяна на пола, изкуствено осеменяване, клониране и други новомодни технологии, които сега стават широко разпространени във вашето общество, предотвратяват активирането на допълнителните спирали на ДНК.

И тъй като човек е многостепенно същество и всичко, което му се случва на физическия план, се формира първо във фините му тела, то приемането на подобни извращения за даденост, дори без физическо участие в тях, също блокира активирането на ДНК на такъв човек.

И тези, които налагат подобни джендър-експерименти на човечеството, го знаят добре, издигайки ги не само в мода, но дори ги легитимират на държавно ниво.

Това до голяма степен предизвика създаването на толкова голям брой биороботи и клонинги на Земята, тъй като основно те могат да приемат такива безбожни „правила на играта“.

Чистите човешки души никога няма да се съгласят с това.

Именно те сега се противопоставят на сатанинската клика, която се опитва да се задържи на повърхността, лишавайки човека от неговата Божествена природа.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори…

Прието от Марта на 10 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/masculine-and-feminine-union-40923-2/

                 Човечеството се събуди вече от дълбокият кошмарен сън

13.03.2024, канализирано

dve-realnosti-razrushennaya-ekonomika

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да обобщя нашия разговор за ДНК и да ви напомня най-важните моменти.

И така, ДНК не е нищо повече от съвкупността от генетичните характеристики на човека, присъщи му от раждането.

Тя е една от компонентите на фината материална структура на човека, заедно с неговите чакри и фини тела.

Всяка една от спиралите на ДНК носи определено вибрационно и семантично натоварване.

Колкото повече спирали на ДНК се активират в човека, толкова по-високо е нивото на неговото съзнание, а оттам и нивото на вибрациите.

ДНК е „мост“, свързващ човека с Висшите аспекти на неговата Душа, както и със Силите на Светлината, които живеят на финия план на Вселената.

За да бъде човекът лишен от неговите божествени способности и комуникации с финия план, неговата ДНК беше модифицирана.

В резултат на това той остана само с тази част от нея, която отговаряше за оцеляването в материалния свят.

Формата на ДНК под формата на спирала представлява обединението на мъжкото и женското начало, което води до зачатието на човека и въплъщението на неговата душа във физическото тяло.

Дванадесетте двойки вериги на ДНК носят дълбоко значение и корелират с дванадесетстепенната фина материална структура на Земята, както и с дванадесетте чакри и фини тела на високовибрационните обитатели на висшите светове.

Връщането на изгубените спирали на ДНК става на етапи, докато вибрациите на Земята и вибрациите на самия човек се увеличават.

Неговите изгубени спирали се формират първо на финия план и след това постепенно се проявяват във физическото тяло на човека.

Възстановяването на ДНК се улеснява от новите високовибрационни енергии, идващи на Земята, както и с помощта на представителите на Силите на Светлината и Звездните семейства на хората.

Но това се случва само ако вибрациите на човека са на ниво, което му позволява да резонира с техните енергии.

И още едно последно нещо.

Реактивираните спирали на ДНК допринасят за бързото пробуждане на човека и за връщането на изгубените му Божествени способности.

И този процес сега е в разгара си.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 11 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/human-dna-40950-2/

Предишна статия

Най-старата карта на света: Вавилонската глинена карта

Следваща статия

Днес нямаме друг избор, освен да се изправим пред истината… Истината ще ни направи свободни!

Други интересни