Британската империя е творение на абсолютното зло, на сатаната – САЩ са нейно следствие, нейно дете и нищо повече

Автор: Няма коментари Сподели:

От доста години вече моя скромност пише, че Британската империя е творение на абсолютното зло, на сатаната. САЩ са нейно следствие, нейно дете и нищо повече. Малко хора у нас го разбират по две причини.

Първата е дългите години пропаганда, а втората е, че много не вярват в неща като дявол и демони.

Това е малко странно, при положение, че доста българи, къде осъзнато, къде не, вярват в Бог или поне в някаква духовна свръхсила. Логично е, след като вярват в духовната свръхсила на абсолютното добро, да вярват и в духовната свръхсила на абсолютното зло. Това е дяволът, сатаната, рогатият, подпомаган от абсолютно зли духовни същества, демони като Велзевул, Белфегор, Мамон…

Всички действия на англосаксонския елит в последните 200 години ясно показват, че не Бог, а същите свръхсили на абсолютното зло му диктуват какво да прави.

Нееднократно съм писал и за Пандемониума. Най-вероятно някъде около Лондон е нетленният и невидим за нас дворец на дявола и всичките му демони.

Стотици и хиляди са доказателствата за сатанинската същност на Албиона. Наложената над днешния свят отвратителна и унищожителна система е тяхно дело. Оттам идва цялата ни дегенерация и деградация – изпадането ни във всички грехове, култ към парите, егоизъм, бездуховност, социален и обикновен дарвинизъм, оживотняване, култ към собствения кеф, незачитане на другите, унищожение на половете, на нациите, на семейството, смесването на човешките раси и всички онези сатанински неща, описани и в Библията и във всяка книга по демонология.

Обаче най-отвратителната черта на тези хибриди между хора и демони, вменявана и на всички останали човеци, е безсрамно манифестираната омраза, жестокост и жажда за кръв.

Наскоро плененият военнослужещ от 24-та бригада на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Владимир Бучок заяви, че по време на обучение във Великобритания психолози внушавали на украинските военни омраза към руснаците и всичко руско и им насаждали жестоко отношение към пленените руски военни.

Момчето разказва, че е преминал курс за млади бойци във Великобритания.

„С нас работеха психолози, за да не харесваме руските войници и въобще всички руснаци, за да ги убиваме и да се отнасяме с тях жестоко, ако ги вземем в плен“.

Така британските сатанисти всяваха ярост, жестокост и злоба срещу ирландците, испанците, французите, германците и срещу кого ли още не и то векове наред.

Поради демоничната си природа жестоко изклаха американските индианци, цели народи в Африка, коренното население на Австралия и Тасмания, предизвикаха първата и втората световни войни.

Да не говорим как разделиха Индия на части след като я обираха 200 години. Това разделение и до днес е причина за омраза, злоба, жестокост и реки от кръв.

Да не говорим и как предизвикаха смъртта на десетки милиони китайци в XIX век по време и след опиумните войни.

Тайните им служби извършиха безброй жестоки убийства, преврати, разколи и всякакви други гадости по целия свят.

И днес явно сатаната не им дава покой и постоянно ги натиска да леят още и още реки от кръв, да множат по света злобата, яростта и гнева.

Малко след като започна кръвопролитието в Украйна техният министър председател Борис Джонсън отиде в Киев и буквално накара украинското ръководство да спре преговорите за мир и да продължи войната.

В началото на тази година отново се заговори за мирни преговори. Тогава Риши Сунак отиде в украинската столица и отново продължи войната.

Абсолютното зло продължава да вилнее и е на път да ни докара до пълно унищожение, каквато винаги е била целта му.

Много умни хора са разбрали, че такава грандиозна омраза и такива форми на гняв и злоба не са човешки по естество.

Всичко е напълно сатанинско. Библията ни дава доказателства: Апостол Йоан, говорейки за последните дни, пише: „дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време” (Откровение 12:12).

Исус каза на тези, които вилнееха срещу Него: „Вие сте от баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си” (Йоан 8:44). Христос идентифицира източника на тази ярост: Той просто не е човешки, а идва директно от самия Сатана.

Надявам се най-после повече да го разберат. Дано има и такива сред заблудените от Сатанистката пропаганда. Те трябва да разберат, че това, в което вярват, не е нищо друго освен преобразяването на сатаната, за да ги излъже. Пак в Библията, в посланието на Свети апостол Павел до коринтяни се казва: “И не е чудно, защото сам Сатана се преобразява на светъл ангел.”

Източник: pogled.info

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Държавата отново атакува “Исторически парк”!

Следваща статия

Музика за бърз и дълбок сън

Други интересни