Отец Абсолют: Поглед от друга реалност

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да продължа разговора за международната ситуация, която се развива на Земята напоследък.

И сега ще я разгледаме от гледна точка на двете реалности, които сега са се формирали на вашата планета.

И така, да започнем с тази, в която има представители на дълбоката държава, техните марионетки на власт и тези, които подкрепят политиката, която те провеждат.

С други думи, това е агонизиращ тримерен свят, включващ неговите създатели и техните потомци – сива маса от обикновени хора, които нямат собствено мнение и черпят информация изключително от официални новинарски източници, напълно контролирани от глобалистите.

И това „свързване“ е толкова силно, че направи възможно довеждането на ситуацията на Земята почти до критична точка: светът наистина се оказа на ръба на Трета световна война.

Това никога не би могло да се случи, ако през последните десетилетия не е имало целенасочена политика на пренаписване на историята и унищожаване на традиционната образователна система в повечето страни по света.

В резултат на това съзнанието на огромното мнозинство от жителите на вашата планета се превърна в „празен лист“, на който можете да напишете всичко, което искате, което и правят сега глобалистите, не пренебрегвайки най-отвратителните лъжи и манипулации във връзка както с историческите, така и с текущите събития на Земята.

И само най-древните и чисти души, натрупали мъдростта на предишни прераждания, се опитват да стигнат до дъното на истината, движейки се трудно към Светлината през гъстата „мъгла” от лъжи и измами, обгърнали съвременното общество.

И тези хора гледат на света от съвсем друга реалност, виждайки без разкрасяване всичко, което наистина се случва, а не както го представят купените от глобалистите представители на властта и медиите.

И тези хора имат огромно предимство пред тези, които са останали в реалността на тримерния свят, тъй като те, за разлика от жителите на вашата планета с ниски вибрации, са в състояние енергийно да влияят върху събитията, случващи се на Земята, и на тези, които участват в тях тях.

Но единственото условие за успешна енергийна работа са високите им вибрации.

Щом вибрациите на тези хора паднат, те отново се преместват в реалността на тримерния свят, ставайки неволни съучастници на глобалистите.

И това, за съжаление, се случва на много от вас веднага щом умствено и емоционално се включите в активно обсъждане на текущи събития.

Разбирам, скъпи мои, че за много от вас е почти невъзможно да избегнат това, особено ако тези трагични събития засягат пряко вас и вашите близки и няма нужда да се обвинявате за това.

Но все пак се научете да „излизате“ от „фунията“ на емоционалния интензитет навреме, докато тя не ви завлече до дъното, от което успяхте да излезете толкова трудно.

За да направите това, опитайте се да се предпазите колкото е възможно повече от външни влияния, както виртуални – информационни, така и директни – комуникация с хора, които са свикнали страстно да обсъждат текущите събития.

Повярвайте ми, мили мои, това няма да ви даде нищо нито на вашия ум, нито на вашата душа, защото в действителност всичко е много по-сложно, отколкото изглежда.

Сега на Земята има развръзка на събития, които се оформят от векове и дори хилядолетия, както на финия, така и на физическия план.

Само когато се озовете в света на Петото измерение, ще можете да видите цялата картина с всичките й причинно-следствени последици.

И сега вашият основен приоритет трябва да бъде енергийната работа, която е единственото нещо, което може да помогне на вас, на Земята и на човечеството като цяло.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 6 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/a-view-from-another-reality-40668-2/

Предишна статия

Групата за прогнозиране на бъдещето вижда мрачно бъдеще за човечеството

Следваща статия

„Ничия земя“: За пробуждането

Други интересни