Групата за прогнозиране на бъдещето вижда мрачно бъдеще за човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

08.03.2024, Грег Рис, Доклади на Рис

 

„Дистанционно гледане“ е военният термин за гледане на цел с умствено око. Дистанционните прегледи се провеждат при двойно слепи условия. Това означава, че целевият възложител и зрителите не знаят какво гледат. Просто им се дава произволен номер.

Групата за прогнозиране на бъдещето наскоро получи целевия номер H506-B3T9. Това беше единствената информация, която имаха. Едва след огледа разбрали каква е целта.

Целта беше събитието разделяне / възторг. В християнството това е „грабване“. Когато вярващите са взети на небето, докато останалата част от човечеството страда от скръбта. „Материалът на Ра“ нарича това събитие „жътва“. И казва, че това се случва на всеки двадесет и пет хиляди години, когато тези, които са еволюирали духовно, се издигат до по-високо измерение, докато тези, които не са, се прераждат обратно в 3-то измерение.

Според християните, които вярват в това, за да бъдете грабнати, трябва да вярвате в Христос. Ра-материалът е от изчерпателен експеримент за канализиране, чието постигане отне десетилетия. И източникът твърди, че е група от субекти, известни като Съвета на деветте, или Ра. Същият Ра от древния Египет, тук, за да помогне на човечеството в тяхната духовна еволюция. И екипът на FFG видя всичко това по време на своето гледане.

За да видят дали всички те получават едни и същи данни, отдалечените зрители работят в екипи. И всички те видяха събитието, обхващащо това, което беше описано като древния Египет или Близкия изток, до наши дни. Те видяха събитие, което изискваше лоялно подчинение или преклонение пред висши същества. Те видяха голямо събитие, случващо се в небесата. Те видяха нещо, което изглеждаше като голямо катаклизмено събитие, свързано с Великата година от около двадесет и пет хиляди години. Нещо, което много изследователи прогнозират, а материалът на Ра потвърждава. И всички те видяха нечовешки същества зад това събитие. Райордън (Риордан) дори видя съвета на деветимата и синя птица, както те се описват в материала на Ра.

Те видяха нещо, което изглеждаше като друга планета. Една с негостоприемна атмосфера, която изискваше куполни градове. Видяха подземни бази. И те видяха прословутите сиви извънземни.

„И тогава отново виждаме едно от тези същества. Продължение на вида. Те трябва да направят това, което трябва да направят. Без съжаление. Но смисълът е „помогнете ни“. Сякаш те имат нужда от нашата помощ. Отново тази идея като „манифестирана съдба“… да обитават физическо същество.“
~ Ниям (FFG – Група за прогнозиране на бъдещето)

Според изследване на НЛО, най-често срещаната история е, че Сивите са унищожили собствената си планета и са дошли на Земята, за да експериментират върху човечеството в отчаян опит за оцеляване. Вече неспособни да се възпроизвеждат сексуално, те експериментират върху човечеството с генетична наука и технология, за да поддържат собствения си вид.

И според материала на Ра има две фракции нечовеци на Земята. Едната е по пътя на „обслужване на другите“, тук, за да помогне на човечеството да се освободи духовно. А другата е по пътя на „обслужване на себе си“, тук, за да пороби човечеството за собствените си егоистични нужди.

Алгиър (Олджайър) видя няколко изображения на това как душата е прикрепена към човешкото тяло, как се отстранява и как тези същества се опитват да манипулират процеса с невролинк (невронна връзка). И на практика целият екип видя варварски експерименти върху човечеството с мозъчни чипове, осакатявания на животни, хибриди животно-човек и трансхуманистичен хардуер. Сякаш създаването на някакъв вид човешки Франкенщайн беше единственият начин техният вид да оцелее. Може би наблюдаваха библейския белег на звяра. И също, групата Орион от материала на Ра, известна още като Сивите, които се стремят да използват човечеството за собствените си егоистични нужди.

Те видяха НЛО, големи събития в небето и масово изселване.

Интересно е да се отбележи, че Илон Мъск иска да даде на всички мозъчни импланти и казва, че трябва да избягаме от планетата. Президентът Тръмп създаде космически сили и година по-късно бившият израелски космически ръководител Хаим Ешед каза, че съществуват извънземни и че Тръмп знае за това.

Също така е важно да се отбележи, че аз виждам дистанционното им гледане през моя собствен филтър. Но можете сами да гледате пълната презентация и да си направите изводите.

Във Future Forecasting Group.com.

https://bgprevedi.com/remote-viewing-of-the-rapture-ascension-event-40807-2/

Предишна статия

Когато държава няма, или държавата не функционира, дори един българин представлява държавата и има всичките свои неотменими пълномощия, не само за защита, но и за снемане от власт на хазарската антинародна диктатура

Следваща статия

Отец Абсолют: Поглед от друга реалност

Други интересни