Резето щракна, мандалото хлопна – човечеството се събуди!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Знам, че много от вас се чудят защо високоразвитите цивилизации са се съгласили на такъв жесток и нехуманен експеримент по отношение на хората, които някога са живели на Земята от петото измерение – в този истински рай.

И най-важното, как биха могли да сключат сделка с дракорептилската цивилизация, която е на много по-ниско ниво на развитие от тях самите.

Всъщност всичко не беше толкова просто.

Този експеримент беше в интерес не само на дракорептилците, но в интерес и на други цивилизации и главно на Плеядите, Андромеда, Сириус и Арктур.

В края на краищата те са тези, които основно ви помагат сега, внимателно следят ситуацията на Земята и се намесват всеки път, когато човечеството е в опасност.

Това се обяснява с факта, че те също са пострадали от подобен експеримент, тъй като са се съгласили на него до голяма степен въз основа на собствените си цели.

Модифицирането на човешкия геном означава не толкова „отрязването“ на някои ДНК-вериги, свързани с горните чакри на човека, за по-дълбокото потапяне в материалния свят, а по-скоро за частичното въвеждане в него на определени качества, взети от геномите на тези цивилизации.

Това целеше създаването на един вид „комбинирано“ съвършено същество – колективен образ, който носи в себе си свойствата на няколко цивилизации заедно, всяка от които имаше свои собствени отличителни характеристики.

И това беше направено с цел взаимното обогатяване на опита: така вашите братя по разум решиха да се „смесят“ със земляните и това беше направено по взаимно съгласие с тях.

Първоначално този експеримент се разви доста успешно, тъй като бяха редактирани само няколко вериги на ДНК.

Но след като усвоиха предоставените им технологии, дракорептилците отидоха още по-далеч, като постепенно деактивираха една след друга веригите на човешката ДНК, докато останаха само две, като по този начин практически намалиха неговите вибрации до техните собствени.

Но това, което не успяха да направят, беше да деактивират горните чакри на човека и съответните им фини тела, които продължаваха да носят Божествената искра дори в такова максимално намалено състояние.

И така, въпреки факта, че някога разредените фини тела на хората бяха компресирани до краен предел, при определени условия те, точно като човешките чакри, все още запазиха способността си да се върнат в първоначалното си състояние и да изпълняват първоначалните си функции за свързване на съзнанието с фините равнина, което позволява на хората да се развиват духовно дори в изкуствено създадения за тях дуален свят.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 28 февруари 2024 г.

https://bgprevedi.com/mutual-agreement-40492-2/

 

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание днес искам да ви разкажа защо Драко-Влечугите така и не успяха да угасят Божествената искра в чистите човешки души.

Работата е там, че деактивирането на ДНК-веригите само по себе си не е в състояние да модифицира човешкия геном. Това само намалява „качеството“ на комуникацията му с финия план.

Що се отнася до генетичните промени, те са извършени от високоразвити цивилизации, за да се провери колко способно е Божественото същество, поставено в света на третото измерение, да поддържа връзката си с Създателя и Висшите аспекти на своята Душа.

И можем да кажем, че в това отношение този експеримент се оказа доста успешен.

Но през всички тези хилядолетия Души от различни цивилизации на много високо ниво също са идвали да помагат на човечеството, които са оставили дълбока следа във вашата история.

По принцип представители на Андромеда, Арктур, Сириус и Плеядите, тоест онези цивилизации, които някога са се „омъжвали“ за земните хора, са били въплътени в човешки тела.

Имаше и най-смели Души, които доброволно избраха Служенето в полза на хората, за да не позволят на Драко-Влечугите, завзели властта на Земята, напълно да потиснат Божественото начало в тях.

Един от тях беше Йешуа, който се опита да предаде на хората в най-простата и достъпна форма Законите на Вселената.

Но, както вече знаете, истинското му Учение беше толкова изопачено, че в него бяха запазени само зрънца от това, което той действително предаде на хората.

Но да се върнем към човешката ДНК.

Защо в края на краищата деактивирането й не може да премахне напълно връзката между човека и Твореца?

На първо място, защото „запасът на устойчивост“, заложен от Създателя в неговото творение, е наистина неограничен.

Станалият вече масов израз „Всеки човек е частица от Твореца” не носи никакво метафорично значение, а най-буквалното значение.

Това до голяма степен обяснява устойчивостта на Духа, която много хора демонстрират в най-жестоките и на пръв поглед непоносими условия на живот.

Сила им дава именно тази Божествена искра, която всъщност е вечна и неугасваща.

И осъзнавайки това, Дракорептилоидите започнаха да мразят хората, чувствайки тяхната слабост и малоценност в сравнение с тези наистина Божествени създания.

Това, което се случва сега на Земята, без преувеличение може да се нарече решителна битка между безбожните и Божествените раси, навлязла в своя решаващ последен етап.

Тази битка продължи няколко хиляди години и тъй като цялата власт на Земята беше в ръцете на Дракорептилите, за да завърши успешно експериментът, беше решено Земята и онези, които преминаха през всички кръгове на ада в дуалния свят, и успяха да запазят своята Божествена Душа, да бъдат прехвърлени в ново ниво на съществуване – в енергийното пространство на Петото измерение.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 29 февруари 2024 г.

https://bgprevedi.com/the-divine-availability-of-resilience-40494-2/

 

Здравейте, скъпи мои любими деца!

След като вече знаете как, кога и защо човешката ДНК е била деактивирана, ще поговорим за това как, кога и по какъв начин тя ще бъде активирана отново.

Сега настъпи последният етап от най-великия експеримент във Вселената, по време на който Божествените същества бяха поставени в енергийното пространство на третото измерение, за да изживеят живота в дуалния свят.

Това преживяване беше засенчено от намесата на расата Дракорептилоиди, която, заемайки всички ключови позиции във властовите структури на Земята, не позволи на чистите човешки души, за които първоначално беше предназначен този експеримент, да се изразят напълно.

Дори в тези редки исторически моменти, когато хората отстраняваха от власт тези същества, последните успяват, възползвайки се от плодовете на революционния преврат, да си я върнат отново.

Лъжата, измамата, лицемерието и цинизмът винаги са били основните съюзници на Дракорептилоидите и рептилоидите – преки изпълнители на волята на своите господари на Земята.

И сега, когато ситуацията на Земята е стигнала до задънена улица поради противоположните цели и задачи, пред които са изправени Дракорептилите и чистите човешки души, е дошло времето да върнем на човека неговия основен Божествен „инструмент“ – напълно активираната ДНК, свързваща го със Създателя.

Когато това се случи, съзнанието на човек ще се промени толкова много, че той вече няма да може да изпитва такива негативни емоции като страх, агресия, завист, омраза, алчност и много други емоции, характерни за дуалния свят.

Той ще носи в себе си съвършено различни енергии – еднополюсни: като Любов, Единство, Равенство и Братство, присъщи на световете от високи измерения.

И сега Силите на Светлината и вашите галактически братя извършват колосална работа, за да активират „спящите“ нишки на вашето ДНК.

Високовибрационните енергии, които сега пристигат на мощни вълни на вашата планета, също играят огромна роля в това.

Всичко се случва по естествен начин.

Точно както някогашните ниски вибрации на тримерния свят и специалните технологии, използвани от Дракорептилоидите, постепенно „приспиват“ Божествените нишки, свързващи ви с Създателя, така високите вибрации и технологиите на високоразвитите цивилизации сега извършват обратния процес, връщайки вашата ДНК в първоначалното й състояние.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 1 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/return-to-the-creator-40496-2/

 

dve-realnosti-razrushennaya-ekonomika

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще говорим по-подробно за процеса на активиране на човешките ДНК-вериги и участието на самия човек в него.

Разбира се, това се отнася само за онези човешки души, които са готови за това.

И в този случай има значение само чистотата на Душата, независимо дали човек знае за преминаването на Земята в петото измерение, за енергиите, вибрациите и трансформацията на своята ДНК или не.

Вече говорихме с вас за това, че много хора, които отдавна знаят за Възнесението, наблюдавайки какво се случва сега в света, „прегоряха“ и значително спаднаха във вибрациите си.

Това до голяма степен се обяснява с факта, че Преходът наистина се проточи, защото вървеше по най-неблагоприятния си сценарий.

„Блатото“ на тримерния свят е засмукало хората твърде дълбоко и особено напоследък, когато глобалистите направиха всичко, за да вкарат съзнанието на човека във виртуална реалност, без да му дават възможност да живее собствения си живот, слушайки душата и сърцето си.

В резултат на това те успяха да „зомбират“ повече от едно поколение жители на Земята, превръщайки ги в сива маса от обикновени хора – бездушни и следователно лесно контролирани.

За съжаление сред тях, наред с влечугоподобните, биороботите и клонингите, има много млади човешки души, които едва ли ще имат време да се възползват от уникалната възможност за Възнесение във физическото си тяло, а Душите им ще продължат еволюцията си в други светове на третото измерение.

Но има и други жители на Земята, които, след като вече са разработили напълно всички свои кармични уроци, живеят в пълна хармония и съгласие с Душата си.

И независимо дали знаят за Възнесението или не, техните вибрации са достигнали ниво, което им позволява да направят Прехода.

Това, което се случва сега на вашата планета, може да се нарече естествен подбор, който се извършва изключително обективно, тъй като единственият му критерий е нивото на човешките вибрации.

По този начин, в съответствие със Закона за привличането, енергиите, които сега идват на Земята, се привличат от онези, които са готови да ги приемат, и, въздействайки върху човешката ДНК, те активират онези нишки, които вибрират на същата честота като тях.

Всичко се случва на етапи, тъй като всяка година на Земята идват енергии от все по-високи и по-високи вибрации, за да може постепенно да се адаптира човешкото физическо тяло към тях.

Тези от вас, които са добри в усещането на енергиите, вероятно са успели да усетят разликата между Енергията на Светлината и Любовта, която използвахте преди няколко години, и Енергията на трансформация на физическата материя в Светлинна материя, която дойде на Земята съвсем наскоро.

Разликата е огромна, нали?

И така, всяка от енергиите, които бяха в диапазона между тези две енергии, повлия на ДНК на онези хора, които достигнаха същото ниво на вибрация като нея.

В резултат на това всичко се случва в съответствие със Закона за привличането и зависи само от вибрациите на човека и няма значение дали той го осъзнава или не.

Съответно, ако човек внезапно рязко спадне във вибрациите, тогава може да се случи обратният процес.

И тук вашите галактически братя често идваха на помощ, за което ще говорим следващия път.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори…

Прието от Марта на 2 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/the-criterion-is-purity-of-soul-40498-2/

—————————————————————————————————————————————————–

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да ви разкажа за приноса, който вашите галактически братя правят за пробуждането на човечеството.

Всъщност тяхното присъствие на Земята беше постоянно, тъй като те наблюдават всичко, което се случва тук, както от финия план, така и чрез инкарниране на вашата планета във физически тела.

Някои от тях дори се опитаха да повлияят на хода на събитията в повратни моменти от вашата история, но, за съжаление, силата на дракорептилоидите е твърде здраво вкоренена на Земята.

И сега, когато вашата планета се движи стабилно в пространството на Петото измерение, вашите галактически братя смятат за свой дълг да поправят грешката, която някога направиха, защото опитът от потапянето на чисти човешки души в света с ниските вибрации от третото измерение се оказа твърде жесток и непредвидим.

Те особено се възхищават на хора, които успяха да преодолеят бариерата на неразбирането и осъждането от другите и да почувстват със сърцето и душата си неизбежността на Възнесението на Земята и тяхното участие в този процес.

Те са живият пример за това, че Божественото начало в човека е неразрушимо.

И на такива хора се оказва всякаква помощ от тяхна страна.

Той се крие във факта, че освен естествения процес на активиране на ДНК поради нови енергии, идващи на Земята, тези хора получават и енергийни „вливания“ от високоразвити цивилизации.

По правило такава работа се извършва през нощта, тъй като фините тела на спящ човек, лишени от умствена и емоционална храна, са много по-разредени и податливи на влияние от финия план.

Така през нощта хората, чиито вибрации вече им позволяват да взаимодействат с представители на високоразвити цивилизации, активират „спящите“ нишки на ДНК, което допринася за по-близкия им контакт с финия план.

Ето защо много от вас започват да усещат горните си чакри и епифизната жлеза все по-ясно.

Докато това се случва с вас несъзнателно, вие можете също съзнателно да се свържете с този процес, което ще повиши неговата ефективност и в същото време ще установи енергийна връзка между вас и вашите помощници от други светове.

И следващия път ще говорим за това по-подробно.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 3 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/energy-infusions-40544-2/

Предишна статия

Константин Кисимов – Опълченците на Шипка

Следваща статия

“Късно е либе за китка” – полковник Николай Марков за това, което ще се случи…

Други интересни