Пролетен лагер в Исторически парк и с. Неофит Рилски

Автор: Няма коментари Сподели:

Част от програмата са и творчески занимания, исторически работилници, дейности, свързани с изкуство и креативност.

Пролетната ваканция наближава, а с нея идва и възможността да включите вашите деца в първата дата от нашите детски образователни и приключенски лагери. Стартираме записванията за пролетния петдневен лагер, който ще се проведе от 30 март до 3 април с възможност за удължаване на престоя до 7 април.

Оставяме телефоните и екраните зад себе си, защото е време е да създадем спомени… Изключени от технологиите, децата ще се озоват в Юртено селище „Наедно“. Сгушени сред зеленината на млада гора, свеж въздух, тишина, формата на юртите и естествените материали, с които са изградени, ще заредят децата с енергия и емоции. Големите каменни огнища събират всички край огъня. Тук те участват в уроци по оцеляване сред природата със занимателни игри и задачи, състезания и тренировки. Вечер край огъня всички общуват, споделят емоции от преживяното през деня и се забавляват. Опитните аниматори на Исторически парк провеждат ежедневни занимателни игри, състезания и обучения. Изграждане на умения и разбиране как са живели хората преди 8000 г. Но това не е всичко. Част от програмата са и творчески занимания, исторически работилници, дейности, свързани с изкуство и креативност.

Вашите деца ще създадат нови приятели и спомени за цял живот! Запишете ги и им подарете едно истинско пролетно приключение. Свържете се с нас на тел. 0896 61 21 75 или ни пишете на имейл.

Източник: krasivovetrino.bg

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

ТРЕТИ МАРТ – ДЕН НА НАШЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ

Следваща статия

ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ: МАКРОН КАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА ПРАЩАТ ЗАПАДНИ ВОЙСКИ В УКРАЙНА, НО ТЕ ЩЕ СА ОТ ИЗТОЧНИЯ ЕС

Други интересни