КАКВО ЦЕЛЯХА С ТЕСТОВЕТЕ ЗА КОВИД? Престъпните кукловоди и политици лъжат!

Автор: Няма коментари Сподели:

✅❗❗⚠️ МОЛЕКУЛАТА НА ДНК НЕ Е СПИРАЛОВИДНА, А ПРИЛИЧА НА ХАРМОНИКА, ВИБРИРА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ И ОТДЕЛЯ БИОФОТОНИ. БИОФОТОННОТО ИЗЛЪЧВАНЕ Е ЕЛЕКРОМАГНИТНО ИЗЛЪЧВАНЕ. ДНК ИЗЛЪЧВА И БИО ФОНОНИ – ЗВУК. ⚠️ ⚠️ КОЙТО ПРИТЕЖАВА ВАШАТА УНИКАЛНА ДНК РЕЗОНАНТНА ЧЕСТОТА, ТОЙ МОЖЕ ДА ВИ КОНТРОЛИРА!!!⚠️ ЕТО КАК: СПЪТНИК —- 5G МРЕЖА —-

ДНК РЕЗОНАНТНА ЧЕСТОТА /УНИКАЛНА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК/ ⚠️ ДНК СИГНАЛЪТ НА ВСЕКИ ЧОВЕК Е СТРОГО СПЕЦИФИЧЕН И УНИКАЛЕН КАТО ПРЪСТОВИЯ ОТПЕЧАТЪК И ИРИСА.

⚠️ ❗❗❗ ХОРАТА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ДНК ДАННИТЕ СЕ ОТНАСЯТ САМО ДО СЕКВЕНЦИЯТА.

ДНК секвенция (понякога генетична секвенция; на български означава последователност) е поредица от букви, представяща първичната структура на действителна или хипотетична молекула или верига ДНК. Възможните букви са А, Ц, Г, и Т (A, C, G, и T) и представят четирите нуклеотидни единици на една ДНК верига – аденин, цитозин, гуанин и тимин. Те обикновено се изписват една до друга без интервали, като например в секвенцията АААГТЦТГАЦ. Зашифрованата секвенция понякога се нарича генетична информация. ❗❗❗

ДНК СЕКВЕНЦИЯ Е РАЗЛИЧНО ОТ ДНК РЕЗОНАНТНА ЧЕСТОТА. Само 3% от ДНК молекулата служат за кодиране на протеини; останалите 97% от ДНК са предназначени за електромагнитни трептения и излъчване на звук. Преди време „учените” наричаха тези 97% излишна ДНК, защото не разбираха, че основната функция на макромолекулата на ДНК е да излъчва тези вълни. Човешката ДНК осцилира нон-стоп и излъчва биофотони (слаб електромагнитен сигнал) и биофонони (слаб звуков сигнал). Тези слаби сигнали са специфичната резонансна честота на всяко човешко същество. Тази слаба светлина и звук не могат да се видят или чуят. Слабото излъчване на биофотони се нарича ДНК пръстов отпечатък, защото всяко човешко същество излъчва уникална електромагнитна честота. Слабият електромагнитен сигнал, който ДНК излъчва, може да бъде открит и уловен от високочестотен интернет като 5G и 6G. ДНК електромагнитният сигнал може да се използва като един вид чип за проследяване, който всеки има в себе си. Няма нужда да се инжектира допълнителен чип чрез „ваксини“ – ние вече имаме естествен „чип“ в нашите клетки – нашето ДНК.

ДНК честотата (ДНК пръстов отпечатък) НЕ е същото като ДНК секвенцията, но те са взаимно зависими. ⚠️⚠️⚠️ ЧРЕЗ МАСОВИТЕ ПСР ТЕСТОВЕ БЕШЕ СЪБРАНА ОСОБЕНО ЧУВСТВИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ – ДНК РЕЗОНАНТНА ЧЕСТОТА!!!

❗ СИСТЕМА ЗА МОНИТОРИНГ, КОНТРОЛ И УПРАВЛЕНИЕ. ИНТЕРНЕТ НА НЕЩАТА И ИНТЕРНЕТ НА ТЕЛАТА. ⚠️⚠️⚠️ МОЛЕКУЛАТА НА ДНК ИЗЛЪЧВА, НО И ПРИЕМА ЕЛЕКТРОСИГНАЛИ.

❓❓❓ КАКВО ЦЕЛЯХА С ТЕСТОВЕТЕ ЗА КОВИД

❓❓❓ ЧРЕЗ ТЕСТА СЕ СВАЛЯ ДНК РЕЗОНАНТНАТА ЧЕСТОТА И Я ИЗПРАЩА ОТ НАЙ-ВИСОКА ЦЕННОСТ СА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, КОИТО СЕ ОТНАСЯТ ДО ДНК ВИБРАЦИЯТА /ДНК РЕЗОНАНТНАТА ЧЕСТОТА/.

❗ ТОВА Е ВОЕННА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ. ТЯ СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЕ.

❗ ДИГИТАЛНИТЕ КОНЦЛАГЕРИ: ЕС—–КИТАЙ—-САЩ—-РУСИЯ В САЩ ВОДЯТ РАЗСЛЕДВАНЕ, ЧЕ КИТАЙ СА ОТКРАДНАЛИ ДНК ЧЕСТОТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ПОДОБЕН СЦЕНАРИИ СЕ РАЗВИВА И В РУСИЯ. РУСИЯ ИЗДАВА УКАЗ ЗА БИОСИГУРНОСТ И ХИМИЧЕСКА СИГУРНОСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО.

❗ ДНК ЧЕСТОТАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО Е ВЪПРОС НА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ. ЧРЕЗ НЕЯ МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ. ПРЕЗ 2020 ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ СЕ ОТ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНАЛНА ГЕНЕТИЧНО-ДИАГНОСТИЧНА МРЕЖА С КООРДИНАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ПО БИОБЕЗОПАСНОСТ И ОСИГУРЯВАНЕ НА НАЦИОНАЛНАТА БИОСИГУРНОСТ, НАУЧЕН И ИНОВАЦИОНЕН КАПАЦИТЕТ В ОБЛАСТТА НА ДНК И РНК ТЕХНОЛОГИИТЕ.

❗❗❗ ДНК РЕЗОНАНТНАТА ЧЕСТОТА СА НАЙ-ВИСШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ! ПАЗЕТЕ ГИ!

ТЕ СА ВАШИЯТ УНИКАЛЕН БОЖЕСТВЕН КОД И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГИ КОНТРОЛИРА, МАНИПУЛИРА ИЛИ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТЯХ ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО НАЧИН!!!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДОСТАВЯМЕ СЛЕДНИТЕ ЛИНКОВЕ:

https://bgprevedi.com/

https://godlessera.com/bg

https://rtvsis.eu/

https://chistasuvest.bg/

https://www.youtube.com/watch?v=f0KIumTcjHo

Предишна статия

РАСПАД ЕС: ПРАВДА ИЛИ ВЫМЫСЕЛ?

Следваща статия

Глаголически изцеления и формули – Емил Елмазов (ЛЕКЦИЯ)

Други интересни