Театърът на изпочупените кукли

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви дам няколко съвета, които ще ви помогнат да останете в новата за вас реалност и да не паднете с вибрациите си обратно в реалността на тримерния свят.

Тъй като животът не стои неподвижен и събитията на вашата планета непрекъснато се променят, понякога вашето съзнание няма време да консолидира резултатите, които вече сте постигнали.

Това е особено забележимо сега, когато концентрацията на тези събития е такава, че често изглеждат абсурдни.

Както можете да видите, въпреки абсурдното, понякога почти комично поведение на някои световни „лидери“, много жители на вашата планета продължават да им вярват.

В моите послания неведнъж е казано, че конфронтацията между Силите на Светлината и Мрака на Земята трябва да достигне критична точка – своя апогей, който сега можете да наблюдавате.

Протежетата на глобалистите вече не могат да крият истинското си лице и всичко, което сега правят и говорят, прилича повече на куклен театър, каквито всъщност са марионетките на дълбоката държава.

Противно на всякаква логика и интересите на собствените си граждани, те упорито насърчават дневния ред на шепа престъпници, завзели властта на вашата планета.

Вече говорихме много за причините за тяхното поведение, така че сега трябва да насочите вниманието си към това как вие самите можете да отговорите адекватно на него.

И в случая „да реагираме адекватно“ означава да се отнасяме към всичко не просто спокойно, разбирайки, че това е последната агония на глобалистите, а с доза добро настроение, което само по себе си носи енергиите на много високи вибрации.

Тези „кукли“ много скоро ще напуснат сцената на световната политика, отстъпвайки място на нови лидери, които ще могат да обърнат ситуацията и да обърнат посоката на движение на вашата планета в другата посока – към Светлина, Мир и Единство.

Не се потапяйте, мили мои, в безкрайно обсъждане на случващото се, което неизменно ви въвлича в реалността на тримерния свят с неговите ниски вибрации.

Вие вече сте достигнали напълно това ниво на осъзнатост, когато сте в състояние, докато сте наясно със събитията, да не се потопите с глава в тях.

Намерете онзи баланс в живота си, който ще ви позволи да не изпаднете от новата високовибрационна реалност, наблюдавайки всичко, което се случва наоколо от позицията на приятелски настроен зрител, който следи с интерес последното действие на разигралото се вълнуващо представление на земята.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 23 февруари 2024 г.

https://bgprevedi.com/theater-of-broken-dolls-40270-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Отблъскване от тримерна матрица

Следваща статия

Национална тревога! Арабски башибозук срещу българското население или ни вкарват във война с Русия или и двете?

Други интересни