Отец Абсолют: Отблъскване от тримерна матрица

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание искам да ви дам още един съвет относно последните събития на Земята.

И този път ще говорим за това как трябва да отговорите на тези, които приемат на сериозно изявленията и действията на марионетките на дълбоката държава.

Но те наистина са много.

Виждам, скъпи мои, колко трудно ви е понякога да се вгледате в околните, които не виждат и не разбират толкова очевидни за вас неща.

И особено ви боли, че тези хора или същества в човешки образ, подкрепящи глобалистите, са неволни съучастници в техните престъпления.

От чувството, че сте безсилни да промените каквото и да било, много от вас намаляват вибрациите си, което в крайна сметка още повече влошава ситуацията, променяйки цялостния енергиен фон на Земята не към по-добро.

И така, как трябва да се държите, за да не забавите процеса на Възнесение, а да насърчите напредъка на вашата планета и човечеството като цяло към Светлината?

Въпреки факта, че вече сте получили много практики и медитации, чиято цел е да неутрализирате негативните енергии и да разтворите тримерната матрица с всичките й присъщи програми, виждам, че понякога ви е трудно да се справите с емоциите си – пропастта между двете съществуващи сега е реалност на Земята.

И това, което искам да ви предложа сега, не е практика в смисъла, с който сте свикнали.

По-скоро това е начин на мислене и поведение, които трябва да консолидирате в ума си, като го доведете до автоматизъм.

И ето какво е то.

Всеки път, когато изпитвате възмущение, раздразнение, възмущение или каквито и да било други негативни емоции при вида на абсурдите, случващи се около вас, мислено увеличете разстоянието между двете реалности, съществуващи в момента на Земята.

В същото време е много важно да се почувствате възможно най-ясно в реалността на новия възникващ свят на Земята, сякаш енергично се отблъсквате от стария – остарял.

Можете да си представите това по различни начини – както въображението ви подсказва, дори дотам, че петмерната Земя се отделя от старата пленена тримерна матрица и отдалече да наблюдавате спокойно и с любопитство тези, които остават там.

И това, което остава, всъщност са само „кукли“ от различен „калибър“, всяка от които играе своята роля.

А тези, които приемат този куклен театър на сериозно, са по-скоро „клакьори“, някои от които са платени от „театралните предприемачи“, но повечето от тях са контролирани или дори зомбирани от марионетките на дълбоката държава, влияещи на съзнанието им по всякакъв достъпен за тях начин.

Всички те са жертви, съзнателно или несъзнателно, но във всеки случай това е техен избор, на който не можете да повлияете.

Но вие самите вече не аплодирате това „изпълнение“, но и не го „освирквате“ – вибрациите му са твърде ниски за вас и сценарият е твърде очевиден.

Вашето съзнание вече е в други измерения и примитивните игри на тримерния свят вече не са ви интересни.

Опитайте се да погледнете по този начин всичко, което напоследък ви е дразнело, изненадвало и дори плашило.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 24 февруари 2024 г.

https://bgprevedi.com/pushing-away-the-3d-matrix-40272-2/

Предишна статия

Трансформация на съзнанието

Следваща статия

Театърът на изпочупените кукли

Други интересни