Путин ще разкрие пред света всички престъпления на киевските и западните власти в Украйна

Автор: Няма коментари Сподели:

Путин ще разкрие пред света всички престъпления на киевските и западните власти в Украйна, каза: Когато започнат да ме слушат, ще ви кажа всичко, което ще ви шашне, ще има съд над всички участници в тези престъпления срещу човечеството „Нюрнберг-2“.

Руската федерация потвърждава:
– сред обкръжените в цеховете на Азовстал има съветници от страни от НАТО;
– в подземните етажи на този завод (до 8 етажа надолу) има биологична лаборатория, в която са провеждани експерименти с живи хора, изчезнали някъде от затвора „Библиотека” на летище Мариупол. А това са десетки хиляди хора. Затворниците от „Библиотеката” твърдят, че редовно са били плашени от някаква яма, от която не са се връщали. Много хора смятат, че това е някаква яма. Но по-скоро говорим за подземията на Азовстал – цял подземен град, където пътуват дори дизелови локомотиви.

Явно тези лаборатории в Украйна не са чисто американски – в тях са работили специалисти от цялото НАТО и всички президенти на тези страни, подкрепящи западния глобализъм, са замесени в това. Всичко е много по-сериозно. Ако не беше трудно да се премахнат съществуващи проби от инфекция от други лаборатории в Украйна – обемите не бяха големи – тогава как да се скрие този център за тестване и планините от трупове? Горя. Ето мартеновите пещи, доменните пещи под ръка – всичко ще изгори. Вълнението на собственика на Азовстал Ахметов и откровената му паника стават разбираеми, ясна е причината, поради която Западът не вижда нацизма в Украйна и защо националистическият „Азов” е базиран в Мариупол.

Операцията по денацификация и демилитаризация навлезе в решителна фаза. Построените от „партньорите“ военни бази бяха унищожени със залпове, изграждането им отне 8 години. Чуждите източници мълчат колко са загиналите и унищожените на тях, но не малко.

Основната донецка военна групировка Укрорейх е обкръжена и ще бъде унищожена. Настроението е много сериозно. Въздушното пространство над Украйна е затворено и напълно контролирано от Русия.

Руските войски са унищожили повече от 10 лаборатории за биологично оръжие в цяла Украйна.

Путин разполага с информация, че Западът – Американският институт по здравеопазване, Френският институт по здравеопазване и Германският център за изследване на инфекциите – са инвестирали милиарди долари на данъкоплатците в Украйна за разработване на биологични оръжия под предлог за научни изследвания. Путин твърди, че разполага с доказателства, които в крайна сметка ще пусне, „когато светът иска да слуша“.

Според Путин, Зеленски е знаел за лабораториите и е получил финансова и военна помощ в замяна на това, че им е позволил да работят тайно и без официален надзор. Путин каза, че е дал много предупреждения и е поискал демонтирането на лабораториите още през 2020 г. и предупреди, че ще го направи сам, ако Зеленски не изпълни тези искания в рамките на спазването на международните закони. Той посочи възможните съпътстващи щети, че само Зеленски е виновен за застрашаването на народа на Украйна.

Западните партньори на Украйна бяха активни в създаването на биолаборатории на Ukroreich. Имаше доказателства, че израелското министерство на здравеопазването и MOSSAD стартираха биологична лаборатория на остров Змейни, който принадлежеше на Украйна, разположен в Черно море, близо до делтата на река Дунав, с важна роля в разграничаването на украинските териториални води.

Биолабораторията на Змийския остров е участвала в изследване на боен тип бяс във въздуха, който, ако бъде разпръснат, може да опустоши Земята с почти 100% смъртност.

Путин увери, че е взел предпазни мерки, за да гарантира, че всички патогени са засегнати и мерките са достатъчно ефективни, за да ги направят инертни. Той не каза дали са използвани термобарични боеприпаси, но това изглежда вероятно.

Русия не унищожава гражданска инфраструктура и не напада цивилни. Ако това не беше така, тогава повече от една сграда в Киев щеше да пострада и нямаше да има ток, вода, нищо. Изгаряме боклук.
И така, сега знаем какво прави Путин в Украйна: СПАСЯВА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Разпространете тази информация във всички чатове, канали, уебсайтове и т.н. – така че украинците и светът да знаят ИСТИНАТА и реалното състояние на нещата – имаме нужда от РЕПОСТ!!

Източник: Интернет

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Истината за Тексас (САЩ)

Следваща статия

Готовят приход Антихриста

Други интересни