Лабиринти на робството | с проф. Иво Христов

Автор: Няма коментари Сподели:

България не е свободна. България е колония, чиято съдба е в ръцете на Вашингтон и на Брюксел. Напълно зависима и затъваща всеки изминал ден. Стив Ханке, благодарение на когото в България бе въведен спасителният валутен борд, сравни положението ни със зависимостта на страната по времето на Османската империя! Ние сме енергийно, финансово, социално зависими, на път сме да не можем дори да се изхранваме сами и затъваме все по-надълбоко.

Днес ще говорим за това безпомощно състояние на българската държава с наблюдателя, социолог и юрист – проф. ИВО ХРИСТОВ.

– В лабиринти на робство ли живеем днес?
– Как стигнахме до това положение? България колония ли е?
– След 10 години децата ни ще знаят ли „Аз съм българче”?
– Защо младите хора, които са двигатели на промяната, сякаш са слепи – не виждат и не искат да знаят какво се случва?
– Ще се реализират ли плановете на Новия световен ред (за намаляване броя на населението, за пълен контрол над поведението – чрез лишаване от собственост, дигитални пари, храната и др.)?
– Възможно ли тази тиня да роди чисти лотоси, които да събудят духовността у българина, за която всички пророци говорят?
– Има ли положителен сценарий?

На тези и на десетки други изключително важни въпроси ще отговори големият българин, анализаторът социолог и юрист проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов е юрист и социолог, геополитически анализатор, професор в пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Преподава и в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Бил е народен представител в XIV, XV и XVI Народно събрание.

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Д-р Атанас Гълъбов: ТЕ СА ЗАМИСЛИЛИ СЛЕДВАЩА ПЛAНДEМИЯ

Следваща статия

За бъдещето на България: Полковник Николай Марков, Маестро Йордан Камджалов и Ивелин Михайлов

Други интересни