Доказателствата показват, че системата за биологична идентификация вече е внедрена

Автор: Няма коментари Сподели:

Емоционално е лесно да се отхвърли работата на д-р Ана Мария Михалчеа, тъй като е много обезпокоителна. Но нейната работа е показана чрез научни тестове и подкрепена от правителствена и неправителствена документация. И доказателствата показват, че човечеството вече е заразено с авангардни нанотехнологии за наблюдение. Това е продължение на последния ми доклад за изследването на хидрогела на доктор Михалчеа.

Нови изследвания показват, че тези, които са получили ваксини срещу COVID, излъчват флуоресцентно оранжево сияние в лицата си, което се вижда под UV-светлина от 365 нанометра. И тези, които са били изложени на шединг (разпръскване), излъчват този блясък около носа си.

След като жена му беше принудена да се ваксинира срещу COVID, д-р Джъстин Кой започна собствено изследване. Той установи, че колкото повече удари е получил човек, толкова повече те светят под UV-светлината. Сиянието може да се види първоначално около носа и с течение на времето се разпространява по цялото лице и в шията.

След горещ душ нишките се изхвърлят през кожата на набодения. И тези нишки също излъчват блясък под UV-светлината. Тези нишки не само светят, но е доказано, че се движат сами в спастични движения (Моргелони?). И те също са привлечени от хората. Във видеоклипове могат да се видят как се опитват да се закачат за човешки пръст. И когато човек, който е получил инжекцията, има суха кожа, тези изхвърлени нишки ще се пренесат във въздуха. Това би могло да обясни как се случва проливането (шединга) от набоден към ненабоден. В документите от изпитването на Pfizer се посочва, че неваксиксиран индивид в непосредствена близост до някой, който е бил ваксиниран, може да бъде заразен чрез вдишване и контакт с кожата.

През 2008 г. беше използван биологичен нанотехнологичен пестицид, предназначен да убие кафявия молец в щата Калифорния и изглежда, че включва същия вид флуоресцентно невидимо микро-багрило, което виждаме в научните изследвания. Доктор Хилдегард Станингер тества лица, изложени на този нанотехнологичен пестицид, и установи, че може да се открие блясък в очите им под ултравиолетова светлина. Доктор Станингер нарече това „Ефектът Окото на Хор“ поради сходния външен вид. И твърди, че се дължи на използването на флуоресцентен тиоцианат в пестицида. Което според литературата би било използвано за проследяване на ефективността на разпръскването.

Тази идея съществува от десетилетия. Институтът за изследване на националната сигурност, Nonlethal Weapons: Terms and References, публикуван през 1997 г., обсъжда невидимо инфрачервено багрило, което се вижда под UV-светлина, така че бунтовниците да могат да бъдат идентифицирани по-късно.

Джъстин Кой посочва как генетичният код за Луцифераза, биолуминесцентен ензим, открит в природата, е включен във ваксините на Pfizer и Moderna заедно със SV40, което теоретично би могло да позволи Луциферазата да бъде записана в генетиката на реципиента. Д-р Кой предполага, че това може да е причината набодените да светят под UV-светлина.

Законът TRACE (проследяване), H.R.6666 – COVID19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone Act, беше въведен през май 2020 г. Законопроектът упълномощава Центровете за контрол на заболяванията да проследяват контактите и да наблюдават населението.

В края на 2020 г. и началото на 2021 г. хората по целия свят започнаха да забелязват лилаво улично осветление. Което е цветът на UV-светлината.

Изследването на квантовата точкова татуировка, финансирано от Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, предостави начин за откриване дали дадено лице е ваксинирано или не чрез включване на флуоресцентна медицинска информация във ваксините. Невидими татуировки в близката инфрачервена светлина, които биха се отпечатали под кожата, за да бъдат разчетени по-късно от персонализирани смартфони. В научната литература за изследване на квантовите точки тези флуоресцентни медицински информационни татуировки имат подобен вид на лицата на тези, заразени от ваксинираните под ултравиолетова светлина.

Може да вярвате или да не вярвате в библейските пророчества, но изглежда ясно, че тези, които изпълняват тази дяволска програма, я използват като своя книга за напътствия. Цитат от Откровение 13:

„И вторият звяр изискваше всички хора, малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, да получат белег на дясната си ръка или на челото си, така че никой да не може да купува или продава, освен ако няма белега“

Но никога не забравяйте, че все още имаме свободна воля.

https://bgprevedi.com/evidence-shows-biological-id-system-has-already-been-deployed-40111-2/

Предишна статия

Затъмнението. Пълнометражен документален филм за климатичното инженерство!

Следваща статия

Светецът и пророк дядо Влайчо

Други интересни