„Хайде да си изберем жени измежду хората и да имаме деца от тях!“

Автор: Няма коментари Сподели:

„Хайде да си изберем жени измежду хората и да имаме деца от тях!“

14.02.2024

[Figura 18+] ()

Малко класически методи по хибридизация, описани в библейски текстове, а всъщност – Земята е обитавана и посещавана от различни хуманоиди, едни са по-напреднали от другите, с различно ДНК и телесни характеристики – ръст, цвят на кожата, черепно-костна система, менталност, технологии… и са се правели на Богове. И са се описали като Богове.

До ден днешен, потомците на Боговете, оформили няколко планетарни фамилии, дърпат конците задкулисно и вкусили от нектара на богатството и властта, търсят нови методи по контрол над безпаметните човешки стада.

Това са първите Евгеници и настоящи пионери на Трансхуманизма.

Следва малко Кама-Сутра за напреднали…


СЪЗДАВАНЕ НА НОВ ТИП ХУМАНОИД

14.02.2024

е възможен при промяна дори само на 1 до 2% от човешкия геном!

След разкодиране на човешкия геном и човешкия мозък започна трансхуманистичната ера, в която хибридизацията от страна на „ел-ита“-Богове става инжекционно, честотно, химически, оптогенетически.

И-РНК „генните терапии“, ползващи генна замяна с „криспър кас 9“, заедно с нанотехнологии, ще „отредактират“ нашия геном, ще трият гени, уж зли, ще добавят СИНТЕТИЧНИ добри гени, ще премахват стоп-кодони.

След ковид, всички нови инжекционни терапии, включая и широко промотираната ракова инжекционна терапия, са на база редактиране на човешкия геном.

Тук вече не говорим за вмъкване на натурално РНК, а за нанолипиди на базата на графен, които внедряват нанокристали и нанити в човешкия геном, чиято цел е смесване на човешките тела с Технологии и контрола им чрез ИИ и квантови компютри.

Този процес се нарича HUMAN AUGMENTATION (Човешко увеличаване).

Това представлява Синтетичният Имунитет, нанотек вътре в генома, който е подвластен на дистанционно програмиране от външен източник.

А при мозъчните инвенти на първо място стои свързване на съзнанията с кошерен интелект, чрез който вече ще тече синтетичната телепатия. Мисли ще се раждат в мозъците ви, но няма да са ваши…. нито ще имате критерия да го разберете!

Затова се развива последните десетилетия Синтетичната Биология, синтетични органели, Xenomorph Biology, metagenomics и мета-материали.

Библейският класически полов акт отстъпва на технологичното „клецане“ на човечеството с медицински терапии и технологии, които ще родят поредната хибридна раса, Шестата Раса.

Тъжно ми е само за едно, че не се намери един световен лидер да предупреди народите какво са замислили психопатите.

И така, вие хора, взехте покушението за спасение и покушителите за спасители!

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()


15 МИНУТНИТЕ ГРАДОВЕ = ГЕНЕРИРАНЕ НА ЕНЕРГИЯ И СЪХРАНЯВАНЕ НА ДАННИ ЧРЕЗ ЧОВЕШКИ ТЕЛА

18.02.2024

Скритие цели зад модерните затвори, наречени „15 минутни градове“ са основно да бъдат събрани хостовете на едно географско място, Мегаполиси, без право за излизане от определения регион, а за това има множество причини.

Затваряне на фермите и производството, саботиране на живота в провинцията, забрана за отглеждане и събиране на храна и т.н. са оправдавани нелепо с екологична криза и увеличаване нивата на въглероден двуокис в атмосферата. Това е фалшивата причина да се натирва населението към големите градове и да се откъсва от свободно движение и биологична среда на живот. Геоинженерингът и тераформингът, които наблюдавате в момента чрез аерозоли и честотни „хаарп“ интервенции са тайна военна операция и са отговорни за нетипични климатични процеси, които също ще дойдат на помощ по убеждаването ни, че животът сред природата става все по-труден.

В няколко точки ще опиша каква е реално целта зад „15 минутните градове-затвори“ и „екологичната криза“.

  1. Струпване на човечеството в мегаполиси, покрити с камерно наблюдение, дронови системи за таргет (прицел), мрежово покритие, където всяко движение се регистрира за секунди.

2. Възможност за масово и светкавично прилагане на локдауни, ваксинации, синхронизиране на наноинтерфейса в телата на принципа на „Мексиканска WBAN-вълна“, където сигналът, ъпдейтът (обновяването) ще тече преминавайки през безжичната телесна мрежа на всички в периметъра.

3. Контрол на консумирана храна и потребление на определен вид стоки и услуги – всичко нежелано от властите ще бъде премахнато и при затварянето на полулациите в градовете-затвори няма да има достъп до външен източник на блага и информация (социалните мрежи ще бъдат изключени).

4. Едновременно хората ще бъдат заедно, но и намекът за перманентен локдаун, заради климатични или пландемични адженди цели обособяване на дистанция около всеки индивид в рамките на 2 метра, за да не се смесват данни на различните WBAN-хостове, а целта на тези мерки са с времето хората да ги инстернират в навик. Персоналният сигнал работи и се поддава по-добре на дистанционни манипулации, когато върху излъчването му не се наслагва излъчване от друг хост.

5. Събирането на енергия от човешките хостове, както и светлинните, оптогенетични улични оръжия, наречени улично осветление и Лидари, могат да работят оптимално и в кратки срокове да покриват целия периметър.

6. Забрана за пътуване и забрана промяна на географското положение са належащи, за да може да се извършва перманентен мониторинг и да не се нарушава преносът на данни – да сте виждали чиповете в платката на компютъра да се разхождат? Строго определената циркулация е належаща за градовете-компютри.

7. Нанотехнологиите, намиращи се в телата на хостовете, нанитите, захванали мозъчните синапси, биосензорите, синхронизиращи сигнала с медицински и военни лица се поддържат активни само в градска мобилно-мрежова среда или само в контакт с други WBAN-хостове или под оптичния мониторинг на дронове, нанодронове и сателитно покритие. Излизането от градовете е риск за оставане на нанотека латентен, а това ще подпомогне имунната система да го изчисти от телата.

8. Събирането на популациите в мегаполиси ще освободи огромни терени, които ще останат на разположение на елитарните психопати, а хората ще бъдат откъснати от природата, морето, планината, гората и с всяко следващо поколение стигматизацията на природата ще доведе до нейното демонизиране и страх.

9. За безпроблемния пренос на данни и контрол е нужно телата да стават все по-синтетични, защото мрежово покритие над 7G e опасно за натуралната органика. Графеновата мрежа може лесно да се инсталира, освен чрез инжекции, чрез нанорояци, но и да се наситят води и синтетични храни.

10. Човекът ще бъде слян с технологии, машини и ИИ, което е край на свободната воля, личния живот, независимото мислене и дава достъп до душата, която е „перпетуум мобиле“ и се разглежда, заедно с ДНК, като новата валута.

Колкото до цифровизирането на парите и всичко останало, до загубата на лична собственост, до патентоването на новия киборг от мега корпорациите, всичко това са стъпките към новия робовладелски строй на био-синтетичните киборзи, които са водени към симулативни реалности тип Мета, за да се качат съзнанията им на квантов компютър и да се поробят душите, завихряйки нова изкуствена реалност, тип Видеоигра, където някои ще си играят с нас, натискайки копчета на клавиатурите си.

https://bgprevedi.com/svetla-mateva-compilation-39920-2/

Предишна статия

Фулфорд: С голям натиск сега можем да довършим сатанистите ЗАВИНАГИ

Следваща статия

Отец Абсолют: Поуки

Други интересни