Фулфорд: С голям натиск сега можем да довършим сатанистите ЗАВИНАГИ

Автор: Няма коментари Сподели:

Управляващата класа на сатанинската хазарска мафия на Запада е по-уязвима от всякога в своята история. Това е така, защото критична маса от хора се пробуди за факта, че нашите правителства са наши смъртни врагове. С голям натиск от армията с бели шапки, заедно с фермери, шофьори на камиони и обикновени граждани, можем да ги премахнем от власт и да ги изправим пред правосъдието.

ХМ, от своя страна, все още отчаяно се опитва да ни отрови и по друг начин да ни убие или да ни принуди да се подчиним. Подобно на румънския диктатор Николае Чаушеску – който драстично засили репресиите, преди да бъде свален и екзекутиран – това усилие ще се провали.

Трябва обаче да предприемем незабавни действия, защото управляващата класа на ХМ буквално се опитва да ни убие СЕГА.

Вижте ситуацията с украинското зърно. ХМ се опитва да фалират европейските фермери, като наводнят Европа с украинско зърно на ниски цени, което е умишлено отровено.

Храните от Украйна са отровени с наночастици, които предизвикват пристрастяване и предизвикват умствено объркване, според полското разузнаване.

За да ни принудят да ядем тяхната токсична храна, Световният икономически форум (WEF) предложи пълна забрана на производството на собствена храна, цитирайки любимото си извинение: изменението на климата.

[legaartis] полски (Тръбопровод за пренос на готварско масло от Украйна до Гданск може да не бъде изграден)

Междувременно гигантски корпорации в агробизнеса като Cargill, Dupont и Monsanto, всички притежавани от BlackRock, Vanguard и State Street and Banking, внасят нелегално етикетирано зърно в Европа. Европейски фермери в най-малко 14 страни се борят да избегнат фалита от това зърно. Фермерите блокират пътища, за да спрат този внос, докато правителствени служители се опитват да заобиколят блокадите, като внасят зърното с кораби, според полското разузнаване

[Figura] (Страни на активно протестиращи фермери)

Френските фермери вече не просто забавят чуждестранните камиони за храна, но раздават храна безплатно на всеки, който иска.

[Video] (Френските фермери дават храна безплатно)

Европейците имат късмет, че техните фермери все още се борят, за да защитят хранителните си запаси. Ново проучване разкрива, че четирима от всеки пет американци са били отровени от хлормекват хлорид – химикал за растежа на растенията, който причинява по-ниска плодовитост и уврежда развиващите се фетуси дори при дози под допустимите нива, определени от регулаторите. Намира се в пшенични и овесени продукти, включително марки като Cheerios и Quaker Oats. Това е само една от многото отрови, които се влагат в продуктите, които използваме или консумираме ежедневно.

[nature] (Пилотно проучване на хлормекват в храната и урината на възрастни в Съединените щати от 2017 до 2023 г.)

Това е умишлено. Разберете това добре: собствениците на мега-корпорациите ви тровят вас и вашето семейство нарочно. Те многократно са казвали, че планират да убият 90% от човечеството и да поробят останалите.

Кой са тези хора? Оказва се, че най-големите акционери на 88% от компаниите от S&P 500 са BlackRock, Vanguard и State Street.

Същите тези фондове притежават и фармацевтичните компании, които наскоро убиха десетки милиони хора с токсични ваксини. Не се заблуждавайте, това е умишлено масово убийство. Последните правителствени данни от Англия показват, че има 1 милион смъртни случая на ваксинирани хора в сравнение с 61 000 смъртни случая на неваксинирани хора от началото на атаката с биологичното оръжие COVID-19 през 2020 г.

[expose] (Разделението на COVID: анализ на шокиращите 1 милион ваксинирани смъртни случая в Англия в сравнение с едва 61 000 неваксинирани смъртни случая)

Това идва след като получихме нови показания от бащата на Фани Уилис (окръжен прокурор, който атакува главнокомандващия на САЩ Доналд Тръмп), че (бащата) е знаел за плановете за COVID през 2019 г.

[Video] (Бащата на Фани Уилис призна, че е знаел за идването на ковид предварително)

В знак, че ХМ са обезумели от реакцията на убийствата с ваксината, френското правителство току-що прие закон, наречен „Article Pfizer“, който може да доведе до до три години затвор или глоба от 45 000 евро за всеки, който критикува лечението с иРНК.

[bnnbreaking] (Френският „Article Pfizer“: Противоречива промяна в здравната политика и свободата на словото)

Тези престъпници също така разработват „ваксини“ на растителна основа, предназначени да бъдат безпроблемно интегрирани в доставките на храни, всичко това без обществено знание.

[Video] (Ваксини за ковид, базирани на растения)

Това означава, че Vanguard, State Street и BlackRock са легитимни военни цели. Специалните части трябва да превземат централата им и да намерят имената и адресите на масовите убийци, които контролират тези образувания. Ето техните адреси:

Vanguard:

100 Vanguard Boulevard, Malvern, PA 19355-2000 USA

State Street:

One Congress Street, Boston, MA 02114, USA

BlackRock:

50 Hudson Yards, New York, NY 10001, USA

Ако сте в армията или полицията, настоявайте тези лица да бъдат задържани и претърсени. Това е въпрос на живот и смърт за вас и вашето семейство.

Разбира се, знаем кои са много от собствениците. Миналата седмица в Мюнхен, Германия масовият убиец Килари (Убийца) Клинтън Рокфелер измъчваща деца, беше забелязана със своя служител, терористичния масов убиец Тедрос Гехебрейесус от СЗО (Световната зловредна организация). Това е истинската, дебела и стара, между другото, а не една от многото актьорки с гумени маски, които я заместват. Въпросът е защо Килари е все още жива, камо ли свободна?

[Figura] (Тедрос и дебелата стара Килъри)

Тедрос, Килари и други членове на ХМ се събират в централата на ХМ в Женева, за да се опитат да наложат своя глобален пандемичен договор на нациите по света. Това би им позволило да завземат пълната тоталитарна световна власт в случай на извънредна ситуация, която самите те създават.

Във видеото по-долу можете да гледате как Тедрос излъчва психо-страх в опит да ни накара да се подчиним:

„Ще има друга болест X, или болест Y, или болест Z. И както стоят нещата, светът остава неподготвен за следващата болест X и следващата пандемия.“

[Video] (Терористът от СЗО Тедрос на световната среща на високо равнище в Дубай)

Видяхме също Клаус Шваб Ротшилд на „Световната среща на върха на правителствата“ в Дубай, ОАЕ миналата седмица, призовавайки за

„сливане на нашите физически, биологични и цифрови идентичности“.

Освен това, в момент на честност, той каза:

„Имаме нужда от етични рамки, за да сме сигурни, че ще запазим призрака на ИИ в бутилката и че ние… НЕ СЪЗДАВАМЕ УТОПИЧНО БЪДЕЩЕ.“

[lifesitenews] (Клаус Шваб провъзгласява движената от технологиите „нова зора на човешката цивилизация“ на срещата на върха на световните правителства)

Разбира се, белите шапки са по следите. Високопоставен служител на космическите сили на САЩ се свърза с нас след дълъг разговор с руския президент Владимир Путин, за да каже че президентът на САЩ Доналд Тръмп е бил в Москва, когато Тъкър Карлсън интервюира Путин по-рано този месец. Важни документи бяха доставени лично на Тръмп и в резултат на това „ни предстоят много интересни няколко седмици“.

Източникът каза още:

„Американските служители скоро ще имат голяма изненада по отношение на Иран.“ Очевидно това се дължи на официалното изявление на Иран, че Антарктида е негова собственост.

Има много активност на Северния полюс, както и в Гренландия в базата Туле (сега наричана космическа база Питуфик).

„Русия е много активна на Северния полюс. Сега това е толкова важно, колкото и Антарктида. Там руснаците вече имат голяма подземна база. Това е в партньорство с Алианса на белите шапки. Има причина СМИ-новините да не казват нищо за това.“

В това, което може да е свързано с това, се появи видео на космически оръжия, подпалващи пожарите в Чили, точно както наскоро стана в Мауи и Мексико.

Веднага след това председателят на комисията по разузнаване на Камарата на представителите на САЩ заяви, че има

„сериозна заплаха за националната сигурност“, която е „по някакъв начин свързана с космоса“.

[Figura] (Днес на всички членове на Конгреса е предоставена информация относно сериозна заплаха за националната сигурност)

Всичко, което мога да кажа е, че продължаваме да се надяваме, че космическите каубои ще пристигнат скоро, за да свалят оборудваните от ХМ сателити и да хванат лошите, преди да започнат фалшивата си извънземна инвазия.

Междувременно, обратно на повърхността на планетата, изглежда, че азиатските тайни общества са направили голям ход след внезапната смърт на Анджела Чао. Чао беше китайски корабен олигарх, член на Харвардския съвет по външни отношения (CFR), член на борда на управителите на Bank of China и снаха на сенатор Мич Макдонъл (Маконъл?). Наскоро голямо количество кокаин беше намерено на един от корабите й при инцидент, който беше потулен. Освен това се омъжи за милиардер, който почина няколко месеца след сватбата им. Тъй като е била член на CFR, това означава, че е била главният агент на Рокфелер в Китай. Сестра й Илейн е заемала високи позиции в правителството на САЩ при всеки президент след Роналд Рейгън. Смъртта на Анджела Чао очевидно ще има огромни последици.

Азиатските тайни общества казват, че след като всички се завърнат от ваканцията за Лунната Нова година, която започва в края на тази седмица и началото на следващата седмица, в Китай ще се случат големи неща от началото на Годината на Дракона. Те обещават мирно обединение на Тайван и Китай. Възможни са също обединение на Северна и Южна Корея и смяна на режима в Япония. Не можем да говорим за много, но можем да кажем, че новият японски император посети Корея и Тайван като част от тези приготовления.

Което вероятно има общо с всичко това, вицеадмирал Фред У. Кечър наследява вицеадмирал Карл О. Томас като 54-ти командир на 7-ми флот на САЩ. Това е най-голямата военноморска сила в света, разположена напред.

Предателите от „световния ред, основан на правила“ във флота, причинили земетресението в Япония на 1 януари, са отстранени.

https://bgprevedi.com/with-a-big-push-now-we-can-finish-off-the-satanists-forever-39938-2/

Предишна статия

Души и Духове в село Глупогледец

Следваща статия

„Хайде да си изберем жени измежду хората и да имаме деца от тях!“

Други интересни