Отец Абсолют: Поуки

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да засегна една много належаща тема за много от вас.

И ще говорим за това как трябва да се отнасяте към хората, които с ентусиазъм приемат всички нови тенденции, свързани с цифровизацията, чипизацията и други атрибути на така наречения „технологичен прогрес“.

Както вече споменах в предишните ми съобщения, тази категория жители на вашата планета включва предимно биороботи и клонинги, за които такъв живот е естествената им среда.

Без да осъзнават, те живеят по определени програми, които първоначално са заложени в тях.

Следователно всички нововъведения, планирани от глобалистите, са за тях един вид продължение на тези програми, само адаптирани към настоящите условия на живот или по-скоро към новите нужди на дълбоката държава.

Какви са тези нужди?

Ако по-рано на тези изкуствено създадени обитатели на вашата планета беше отредена ролята на „локомотив” във всичко, свързано с потребителското общество с всичките му стереотипи и шаблони, сега те са изправени пред по-сериозни задачи.

И основната им е да водят хората в бездната в буквалния смисъл на думата.

И в много отношения те изпълниха задачата си, създавайки вълнение и паника, свързани с коронавируса и „спасителната“ ваксинация.

„Благодарение“ на тях много чисти човешки души предприеха тази пагубна за здравето и живота им стъпка.

Не по-малка роля в това изигра стадното чувство, култивирано в човешкото съзнание, което се проявява особено остро в моменти на опасност.

Това се случи с милиони хора по света.

За съжаление, много хора разбраха това твърде късно, но за разлика от биороботите и клонингите, те все пак успяха да намерят сили да признаят, че са направили голяма грешка.

И сега трябва да се поучим от тази грешка, за да не умножаваме проблемите си.

И основната от тези беди е опитът на глобалистите да вкарат населението на света в цифров концентрационен лагер.

Сега е много важно хората да не се поддават отново на стадния манталитет и да не последват биороботите и готовите на всичко клонинги в този капан, приготвен за хората.

За да се избегне това бедствие, е необходимо да се проведе образователна работа сред най-уязвимата категория жители на вашата планета, контролирана от Дракорептилиите, които са влечуги, представители на цивилизации с ниска вибрация, въплътени в човешки тела, както и чистите подложили се на „ваксиниране“ човешки души.

Необходимо е да се повлияе на тяхното съзнание по такъв начин, че те да искат да живеят, ако не свободни, то поне същия живот.

За да направите това, трябва да им обясните това, което е скрито от погледа – разкажете им за истинските планове на правителството в сянка, което чрез официалните медии се опитва да сплаши хората по всякакъв възможен начин, не им оставя друг избор, освен да се подчини на исканията на глобалистите.

Това може да стане по различни начини, но основният аргумент за тях може да бъде твърдението, че се опитват да лишат хората от техния ЧОВЕШКИ начин на живот, който е голям стрес за жителите на вашата планета, дори и с най-ниски вибрации.

По този начин можете, ако не да промените съзнанието им, то поне да го запазите в рамките на вече заложената в тях програма, като по този начин лишавате дракорептилците и техните слуги във властта от основния им коз – чувството за стадност, на което те така разчитат в плановете си да поробят човечеството.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 16 февруари 2024 г.

https://bgprevedi.com/learn-your-lessons-39918-2/

Предишна статия

„Хайде да си изберем жени измежду хората и да имаме деца от тях!“

Следваща статия

Дискусия за превратаджиите от СЗО

Други интересни