С какво ни пръскат от небето, какво ни слагат в храната и във водата и дали са питали Всевишният дали може или не?

Автор: Няма коментари Сподели:

Докладът по-долу е от неотдавнашната статия на доктор Ана Мария Михалчеа, озаглавена „Платформата Хидрогел позволява многостранно криптиране и декриптиране на данни“.

Градивните елементи на хидрогеловете се намират във ваксината срещу COVID, а хидрогеловете се намират в кръвта както на ваксинираните, така и на неваксинираните. Те са така наречените кръвни съсиреци, които се откриват по целия свят. И тези хидрогелове вече могат да бъдат програмирани, криптирани и декриптирани. Според Михалчеа, те са субстратът на мозъчния компютърен интерфейс и основният метод за сливане на хората с машините, както тя описва, като се позовава на изследване на MIT в статията „Хидрогелни интерфейси за сливане на хора и машини“.

Елементите, които Михалчеа и Clifford Carnicom откриха с близка инфрачервена спектроскопия в кръвта на неваксинирани, изложени на отделяне и замърсяване от околната среда, включват хидрогелни пластмаси като полиени, винил, найлон, кевлар и протеини от паяжина. Както и други нанотехнологични сигнатури като силикон и сяра. Тази технология отвлича метиловите групи, които са необходими за детоксикация и създаване на глутатион в тялото. Хидрогеловете, използвани за криптираната програмируема технология, включват поливинилалкохол и поликапролактон. И двата хидрогела са изброени като стелт наночастици в патента на Moderna за състава на липидните наночастици. Това предполага, че не само тези, които са получили инжекцията, имат тази технология за криптиране на хидрогел в телата си, но и тези, които са преживели проливане (shedding) и замърсяване от околната среда. Което е у почти всеки.

Известно е, че тези хидрогелове са програмируеми и криптирани. Тази технология може да действа като хранилище на мозъка. Може да съхранява спомени и визуална информация в мозъка на индивида. И може да бъде предизвикано от химикали, за да бъде сигурно криптирано и декриптирано, което позволява сигурен запис и съхранение на поверителна визуална информация. Това осигурява платформа за сигурни финансови транзакции, което е изискване за цифров идентификатор.

Изследователи от Масачузетския технологичен институт са обсъдили как същата тази технология може да се използва за сливането на хора и машини. И макар да са имали проблеми с това в миналото, скорошен документ обяви, че са постигнали успех, използвайки същите елементи, открити както в кръвта на ваксинираните, така и на неваксинираните от Михалчеа и Carnicom.

В лекция на професор Сахрат Хизроев в университета в Маями се обсъжда как съвременните материали могат да бъдат използвани за взаимодействие на машини и човешкия мозък. Той споменава изследователски проект, финансиран от DARPA, където магнитните наночастици са ключови за тази технология. Михалчеа публикува изследване, което показва как ваксините с COVID променят торсионните полета в тялото и произвеждат магнетизъм. Преглед на Rand Corporation, „Интерфейси на мозък и компютър: Военни приложения и последици от САЩ“ обсъжда конвергенцията на човека с машината.

В интервю с разобличителя на Big Pharma, Керън Кингстън, Кингстън обсъжда тази нанотехнология за самосглобяване и как шиповият протеин е инженерно устройство, задействано от електромагнитна честота, и как квантовите точки са технология за редактиране на гени. Тази нанотехнология изглежда се разпространява чрез Chemtrails (кемтрейлс, аерозоли), доставките на храна и вода, лекарства и във всички планирани ваксини за деца. Той е открит от множество учени в кръвта както на ваксинираните, така и на неваксинираните. И фактът, че тази широко разпространена технология се пренебрегва, докато темата за иРНК се пробутва в мейнстрийма, е голямо безпокойство.

Михалчеа показа, че новите протоколи, които се продават на обществеността като начин за обръщане на отрицателните ефекти от ваксините срещу COVID, нямат ефект върху тези хидрогелове. И изглежда, че над един милиард души са заразени с тях.

Докато мнозина говорят за архаичен имплантиран компютърен чип, изглежда, че най-новата революционна технология вече е внедрена без ничие съгласие.

Ситуацията изглежда почти безнадеждна, но където има воля, има и начин. И сега не е моментът да си крием главата в пясъка. Човешкото тяло е чудотворно и нашият потенциал е безкраен. Колкото повече хора се занимават с тази ужасна ситуация, толкова по-добри са шансовете ни да намерим лек.

https://bgprevedi.com/hydrogel-platform-enables-versatile-data-encryption-and-decryption-39668-2/

Предишна статия

Археолози са на път да разкрият голямата загадка на Странджа

Следваща статия

„Мързелът не мори, а мъчи“!

Други интересни