Отец Абсолют: Кръстопът на времената!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за текущите събития на Земята.

Много от вас вероятно са усетили колко бързо започва да се променя познатата ви реалност.

И това дори не е свързано с някакви конкретни събития – по-скоро може да се нарече това, което витае „във въздуха“.

Ето как някои хора усещат наближаването на пролетта, въпреки че навън все още е мразовито и студено.

Факт е, че енергията на вашата планета сега е подобна на тази, която възниква във времена на промяна: било то смяна на сезони или смяна на епохи.

Неслучайно в началото на годината протестите на фермерите, защитаващи правото си на съществуване, заляха целия свят.

И неслучайно тази година предстоят избори за държавни глави в десетки държави по света.

Идват промени, които вече не могат да бъдат спрени.

Пробуждането на човечеството може да се сравни със събуждането на природата след зимните студове, когато, нагрети от пролетното слънце, растенията започват да оживяват и се пълнят със сок, пъпките на дърветата набъбват, готови да се разтворят и да дарят свят с нежна зеленина.

Така че съзнанието на хората, „затоплено“ от Божествените енергии на най-високите вибрации, които сега се втурват към Земята в мощен поток, започва да се „размразява“ и да се стреми към Светлината, ясно разделяйки истината от лъжата.

Тази година ще бъде повратна в много отношения, тъй като нови енергии ще започнат безмилостно да „изтъкват“ цялото лицемерие и цинизъм на управляващия елит и никой от неговите представители няма да може да запази добро лице при лоша игра.

И все пак ще трябва да преминете през трудни времена, защото Дракорептилите няма да се предадат без битка.

И основната опасност от тях е, че те упорито ще прокарват своя дневен ред за установяване на така наречения „нов световен ред“.

Те като луди ще продължат напред, защото просто нямат друг избор.

И всичко, което могат да направят сега, е да сплашват населението на Земята с несъществуващи заплахи.

Но колкото повече усилия полагат за това, толкова повече отхвърляне ще предизвика това сред хората, които са уморени да се страхуват и да следват примера на властите, загубили всякакво доверие сред гражданите на своите страни.

В резултат на това все повече и повече жители на вашата планета ще започнат да се преместват от реалността на тримерния свят към нова реалност, в която живее вече пробудената част от човечеството.

За мнозина това ще се случи на ниво интуиция, а за други в резултат на логически заключения, тъй като разминаването между думите и делата на марионетките на дълбинната държава вече е достигнало своя апогей.

И сега е много важно всеки от вас да се отърве от остатъците от страх в себе си пред предстоящите промени, които във всеки случай са неизбежни и които ще ви донесат дългоочаквания мир и справедливост.

И за да ускорите този щастлив край, не забравяйте за практиките и медитациите, които тази година, наситена с нови високовибрационни енергии, стават особено ефективни.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 17 февруари 2024 г.

https://bgprevedi.com/crossroad-of-times-39800-2/

Предишна статия

НЕИЗВЕСТНИ ФАКТИ ОТ ЖИВОТА НА ЛЕВСКИ

Следваща статия

Археолози са на път да разкрият голямата загадка на Странджа

Други интересни