„Мързелът не мори, а мъчи“!

Автор: Няма коментари Сподели:

Изпращам ви един клип на една песен от 80-те на миналия век, която меко казано, ако не друго, е интригуваща с текста си.

Не зная дали вече сте запознати с тази песен или не, защото този клип започна да се появява още преди две години, и продължава да се върти из мрежата, за това реших да ви го пусна, евентуално да сложите превод на текста на песента и да запознаете нашите сънародници с нея.

Тя е поредното доказателство за няколко неща.

Първо, че не всички „конспирации“ са такива, поне 99% са истина, останалия процент е там за заблуда, да мъти водите.

Второ, че днешните схеми, (поне тези които се разкриха, защото има и други все още невидими) са замислени и разработвани от много десетилетия, да не кажа векове.

И трето, че се потвърждава един от Вселенските закони, който задължава изискване на съгласие. Как? Много просто.

ТЕ, за да успяват в начинанията си безнаказано (когато много хора се запитват, защо Бог позволава всичко това и не ги наказва) имат нужда от нашето съгласие. И за да го получат, подсказват ни предварително, слагат го пред очите ни, по много начини, с филми, книги, песни, много други („Ако искаш да скриеш някаква тайна, сложи я на видно място и никой няма да ѝ обърне внимание“) представят ни го открито, а нашето мълчание, бездействие, и инертно поведение, Вселената отчита като наше съгласие, („мълчанието е знак на съгласие“), защото сме свободни да избираме.

Вмъкнете в схемата дълбоко спящите, вечно невярващите, тези които кормуватат, но не гледат пътя пред себе си, а непрекъснато зяпат настрани и си мислят че всичко, което блещука е злато, вмъкнете също и умишленото отвличане на вниманието на масите с какви ли не методи, също и нарочното обременяване на ежедневието, така да не остава време за размисъл, и по този начин, успехът им е вързан в кърпа.

ТЕ получават нашето съгласие, а Вселената на нас дава това, с което сме се съгласили. След което, същите тези маси се чудят от къде им е дошло.

Бездействието е лоша работа! Баба ми все това повтаряше: „Мързелът не мори, а мъчи“!

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/an-old-new-song-of-1985-39565-2/

Предишна статия

С какво ни пръскат от небето, какво ни слагат в храната и във водата и дали са питали Всевишният дали може или не?

Следваща статия

ЯНКО ЯНКОВ – ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ… КОГО ЗАЩИТАВА ЗАПАДЪТ – ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ИЛИ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ?

Други интересни