ВЪЗХОДЪТ на Селото: Как ТОЙ Реши Да Се Върне в България и Направи ТОВА… | Инвестиции в Традиции

Автор: Няма коментари Сподели:

Възраждането на Българското Село започна с “Хора от народа”: Присъединете се към Христо Дамянов в интервюирането на един невероятен българин с много интересен и необичаен за днешно време поглед, който определено се откроява ярко и е нужен за създаването на едно по-добро, по-силно и по-успешно общество за нас като българи!

От Село до Качествени Магазини в Големия Град: Разберете как “Хора от народа” свързват традиционното със съвременното, като предлагат висококачествени местни продукти в градските магазини, създавайки устойчива и много интересна връзка между селото и града и позволяват на хората, които искат да живеят на село да правят точно това без да се притесняват за това откъде ще заработят хляба си.

Патриотизъм и Просперитет: Ще чуем някои много интересни истории за предизвикателствата, които са превърнали Хора от народа в символ на патриотизма и просперитета в българските села. Ще разберем също така как изобщо са били създадени “Хора от Народа”!

Защо този подкаст е задължителен за всеки българин? Този епизод е изпълнен с уникални възгледи и практически съвети за всеки българин, който цени традициите и иска да разбере как може да допринесе за възраждането на българското село и за подобряването на икономическата и обществена обстановка в България като цяло!

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

 

Предишна статия

Как работи системата на подчинение в съвременния свят?

Следваща статия

Череша Ацерола – ползи от тропическия суперплод

Други интересни