Сатанинският групов ум е на път да бъде победен! Сега обаче можем да получим ясна представа какво са планирали за нас престъпниците от WEF в Давос!

Автор: Няма коментари Сподели:

Много монотеисти смятат, че сме изправени пред последните времена. Реалността е, че сме изправени пред начални времена. Древен групов ум или култ, известен във фолклора като Сатана, е на път да бъде победен и човечеството е на път да бъде освободено. Това ще отбележи началото на нов златен век за човечеството.

Като база за новите читатели, ще започна, като обобщя личното си участие в тази война. Възпитан като атеист, съсредоточен върху науката, логиката и материализма, отне десетилетия на срещи и докладване за хората, които управляват планетата, за да заключим, че те са приемали заповеди от Сатаната.

Ето защо реших да се боря с това образувание, като убедя азиатците да спрат парите си. Сатанистите отговориха, като ми предложиха работата на министър на финансите на Япония заедно с голямо богатство и власт. Всичко, което трябваше да направя, беше да се съглася с плана им да убият 90% от човечеството. Заплашиха ме с убийство, ако откажа. Имам това на запис. Тогава срещнах групи, които ми предложиха защита, но само за по-голямо добро. Решихме да се борим срещу сатанистите.

Ето как станах пряко въвлечен в мащабна война, която буквално бушува от хиляди години. Сатанистите, които срещнах, ми казаха, че са пристигнали на тази планета преди 26 000 години, за да поемат контрола върху човешката съдба. Това са падналите ангели от библейското знание. Те карат хора, както ние караме велосипеди. Точно както ние продължаваме да купуваме нови компютри и да изтегляме нашия софтуер в тях, те карат хората от поколение на поколение, поставяйки своята групова мисъл в умовете им. Те са паразитни по природа и трябва да убиват и грабят, за да останат живи. Като илюстрация, вижте какво стои зад фалшивия папа Франциск на снимките по-долу. Срещу това се борим.

[Figura] (Ватиканска статуя)

[Figura] (Детайл)

Тази статуя на педовор, който яде деца, е построена през 1546 г. в Берн, Швейцария, което показва, че това се случва от дълго време. Това все още продължава, както можете да потвърдите с педофилско канибално изкуство, изложено в централата на ЕС.

[frontnieuws] (Отвратително: Педофилски канибалски снимки, изложени в Европейския парламент)

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

Техният дългосрочен план беше да превърнат хората в селскостопански животни, управлявани от тях и техния бог-цар Сатана.

Имайки предвид тази голяма картина, нека да видим как сега бушува войната срещу Сатана. Най-голямата и най-неотразяваната новина от изминалата седмица беше, че крал Чарлз е абдикирал от трона на Англия. Историята, която се изнася е, че той се подлага на операция на простатата (точно като американския „министър на отбраната“ Лойд Остин). Оказва се също, че престолонаследникът принц Уилям няма да поеме поста, защото съпругата му Кейт Мидълтън е претърпяла „планирана коремна операция“.

[standard] (Принц Уилям посещава съпругата си Кейт в лондонската болница, докато тя се възстановява от коремна операция)

Спомнете си, че Чарлз претендира за трона точно 6 месеца, 6 седмици и 6 дни след като майка му кралица Елизабет II е убита, според MI6. Това означава, че той открито е декларирал своята вярност към Сатана. Той трябваше да го направи, защото онези, които са лоялни на Сатана, трябва да имат регистрирани ужасяващи престъпления, за да могат да бъдат изнудвани да се подчиняват.

Източници от MI6 казват, че Чарлз и Лойд Остин и др. са били отстранени, защото са планирали ужасяващо събитие с фалшив флаг, предназначено да въведе сатанинска диктатура. Така това събитие от тип „черен лебед“ е предотвратено.

Въпреки това получаваме все повече и повече признаци, че други събития „черен лебед“ наближават.

Източници от американската армия, близки до президента на САЩ Доналд Тръмп, казват, че скоро предстои десетдневно спиране на интернета, банкоматите и т.н. САЩ могат да направят това по целия свят. Севернокорейски източници ни казват, че един-единствен разрушител Aegis (военен кораб с монтирана система Иджъс) има техническите възможности да изключи всички безжични комуникации на планетата.

По време на това спиране системата за спешно излъчване е настроена да разкаже на хората ужасяващата истина за настоящото ни ръководство. „Истината ще шокира света“, казват хората от Кю в Тръмп. Ако се вярва на техния Кю-часовник, този процес ще започне на 27 януари.

[qofficial] (Истината ще шокира света)

Като намек за това, което ще бъде разкрито, бившият президент на Римския клуб Калин Джорджеску – вътрешен човек на високо ниво – казва, че световните обществени лидери (президенти, министър-председатели, канцлери и т.н.) се контролират от олигарси, които практикуват „трансхуманизъм“, като убиват над 8 милиона деца всяка година.

[Video] (Бившият президент на Клуба на Рим Калин Джорджеску)

И така, доверчивите овцехора са на път да разберат, че техният пастир коли и изяжда децата им.

В същото време високопоставен член на азиатското кралско семейство и други източници казват, че финансовото събитие „черен лебед“ е насрочено за март. Те казват, че азиатците с бели шапки и западните съюзници са събрали и унищожили всички американски долари в света. Те ги заменят с валути, обезпечени с активи. Припомняме, че от януари 2020 г. държавните облигации на САЩ загубиха 45% от цената си. По този начин, ако щатският долар беше американски, стойността му би трябвало да спадне със същата сума. Вместо това стойността му остава тясно свързана с цената на златото и други стоки.

В Япония правителството ще издаде през юли нова банкнота от 10 000 йени, еквивалентна на банкнота от 100 долара. Това означава, че тя ще събере всички стари сметки и ще ги унищожи. Според наши източници същото се случва и с несъществуващи доларови банкноти. Очевидно беше решено да се отърват от приликата с „американския“ долар, заменяйки използваната в момента хартия на американска тема. Източници обаче предупреждават, че процесът може да отнеме повече време от планираното поради логистични проблеми с всички различни хартиени долари в обращение. Източникът твърди, че успешно са тествали една от новите банкноти в банкомат.

Има доказателства в подкрепа на твърдението, че през март може да има черен лебед във финансовия свят.

За финансирането на проекта са изразходвани £161 милиарда. Механизмът за спасяване на големи банки (BTFP) на федералните агенции на САЩ и Механизмът за спасяване на банки за обратно репо (обратно владение) ще изтекат през март. Това означава, че големите банки няма да могат да оцелеят след март в сегашния си вид.

Правителството на САЩ прие и нов законопроект за разходите, който изтича през март. Дотогава ще се финансират само основни държавни услуги. Законопроектът не предвижда пари за Украйна или Израел.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп намекна за участието си, като обеща да „защити американците от правителствената тирания“, като предотврати създаването на цифрова валута на централната банка.

[Video] (Доналд Тръмп)

Между другото, Джорджеску от Римския клуб помогна да се отговори на въпроси какво точно се случва с президента Тръмп. Той казва, че „демоничният план и всички тези лъжи всъщност са били планирани за 2016 г.“, но са били отложени до 2020 г. поради „случайното избиране“ на Тръмп.

През 2020 г. те принудиха истинския Тръмп да отиде в американската военна база в планината Шайен, докато фалшивият Тръмп призова за прекратяване на пандемията. Той казва, че следващият им план е да създадат „хранителна и водна катастрофа“, която първоначално е била планирана за 2020 г., но е отложена за 2025 г. „Разбира се, няма да успеете, това е съвсем очевидно, системата е почти готова“, казва той.

Сега обаче можем да получим ясна представа какво са планирали за нас престъпниците от WEF в Давос.

СМИ, WEF, WHO и т.н. говорят открито за предстоящата пандемия. Директорът на СЗО д-р Тедрос казва, че се подготвят за „Болестта X“ и планират да я използват, за да оправдаят тоталитарно превземане на властта.

[Video] (Тедрос)

От своя страна Бил Гейтс казва, че следващото поколение ваксини срещу COVID ще имат „по-дълъг живот“ и ще използват лепенки вместо игли.

Междувременно Путин и руските военни предупреждават фалшивата администрация на Байдън да не създава нова биологична криза и за използването на задочно гласуване за фалшифициране на изборите.

[Video] (Путин)

След това виждаме новинарски репортажи за „китайски учени“, експериментиращи с „мутантен щам на коронавируса“, който атакува мозъка и е 100% смъртоносен за „хуманизирани“ мишки.

[Figura] (Китайска лаборатория тества 100% смъртоносен вариант на ковид)

Но не се притеснявайте, може да се „доверите на науката, която WEF ви предоставя, както е показано на следващата снимка.

[Figura] (% защита)

Има и опити за узурпиране на пълен контрол върху информацията преди разразяването на следващата пандемия. ЮНЕСКО планира да приложи опасен план за „борба с дезинформацията, речта на омразата и теориите на конспирацията“ в интернета. Това е същата организация, която се стреми да създаде глобално споразумение за борба с пандемията, за да контролира решенията относно вашето здраве. Те също така подчертават, че религиозната свобода е по-малко важна от насърчаването на ЛГБТ-идеологията.

[Video] (Ген. Кирилов)

Това ни води до причината, поради която те са толкова активни в насърчаването на ЛГБТ: те се опитват да сексуализират децата, така че да могат по-лесно да измъчват жертвите заради адренохрома.

През април в Берлин се провежда изложба на детски продукти за мъже „Мъжете имат деца“. Това е мястото, където самотните мъже могат да купуват бебета, без да се проверяват купувачите, твърдят източници от германското разузнаване.

Списание Cosmopolitan, което излиза на 23 езика, междувременно публикува ръководство за провеждане на „сатанинска церемония за аборт“.

От своя страна носителите на „Оскар“ изключиха 56 филма от церемонията по награждаването през 2024 г., тъй като „не отговарят на критериите за включване на жени, расови малцинства, ЛГБТК+ хора, хора с физически или умствени увреждания и др.“

Netflix изпълнява своята роля, като подчертава ЛГБТ теми в анимационни сериали за малки деца, включително деца в предучилищна възраст. Популярните приказки „Улица КоКомелон“ и „Ада Бамбини“ описват двама ЛГБТ-„татковци“ и гей-сватба. Тези карикатури са продуцирани от Барак и Мишел Обама!

Това се дължи на огромния брой нелегални имигранти, които систематично се въвеждат в Съединените щати и Европа от организации, свързани с WEF, като напр. Червеният кръст.

Сега американски авиокомпании като United и Delta ще гарантират, че 50% от техните пилоти са жени и цветнокожи. Забравете меритокрацията. Моят съвет: избягвайте United Airlines и Delta при всякакви обстоятелства. Внимавайте за инциденти.

Източници от германското разузнаване казват, че това е рестартиране на план за „извеждане на умората от войната сред германците“ чрез „расово смесване“ с цел „унищожаване на германския национализъм и идеология“ чрез обединяване на германските жени с германските мъже. Като част от този план германски мъже с германски жени ще бъдат принудително държани извън Германия.

Сега те се опитват да направят това с всички европейци.

Установено е също, че компаниите умишлено се опитват да тласнат хората към бедност, като крадат пари от тях. Мозъчният тръст Groundwork Collaborative установи, че корпоративните печалби представляват около 53% от инфлацията.

Както казва австралийският сенатор Малкълм Робъртс, „Великото нулиране не е нищо повече от доживотен абонамент за робство, като корпорациите милиардери притежават всичко, а обикновените граждани наемат това, от което се нуждаят, ако социалният им кредитен рейтинг позволява.“

[Video] (Малкълм Робъртс)

За наше щастие има критична маса от хора, които блокират всички тези планове.

Кевин Робъртс, президент на консервативния мозъчен тръст The Heritage Foundation, каза на WEF:

„Дневният ред, който всеки член на [бъдещото републиканско] правителство трябва да има, е да направи списък на всичко, което някога е било предложено от [WEF] и всичките напълно да ги отхвърлите“.

Унгарецът Виктор Орбан заявява:

„Унгария не може да бъде изнудвана! В света няма достатъчно пари, които да ни принудят да се съгласим с масова миграция и да оставим децата си в ръцете на ЛГБТ-активисти. Това е невъзможно!“

Тексас също спира масовата имиграция на мъже мигранти на военна възраст и непридружени непълнолетни.

Президентът на Република Съединените щати Доналд Тръмп (за разлика от фалшивия президент на Американското общество „Байдън“) обещава „да използва дял 42, за да сложи край на кризата с трафика на деца“. Тръмп ръководи глобалната криза с трафика на хора от януари 2017 г. Прегледайте изпълнителните му заповеди.

[Video] (Доналд Тръмп)

Изглежда, че в САЩ „Белите каски“ са превзели CNBC, както се вижда от тази статия на Паскал Наджади:

Паскал Наджади: „Глобалната военна операция на САЩ през 2024 г. е реалността на БУРЯ“

Сегашният военновременен президент Тръмп е нашето възмездие за държавна измяна и убийството на демократи от корумпирани нечестиви елементи на правителството, СЗО c пълното унищожение на дълбоката глобалистка държава.

През 2023 г. стана ясно, че Ковидната психо-операция е внимателно планирана и изпълнена много преди да бъде внедрена. От 2020 г. до днес влиятелни предатели и демократи като Фаучи, Байдън, СЗО, WEF, Гави, Бил Гейтс, швейцарският здравен министър и президент Ален Берсе, Еманюел Макрон, Лула от Бразилия, фон дер Лайен, Лаутербах, Дростен, Трюдо и много други на ръководни позиции в правителства, наднационални организации, неправителствени организации, военни групи и в областта на медицината са работили активно не в полза на човечеството. Те извършиха демоцид (геноцид над собственото си население) и държавна измяна в безпрецедентен мащаб, надминаващ дори най-разрушителните събития, описани в библейските текстове.

ХМ-марионетка на WEF Ювал Харари изразява най-големия си страх, като казва, че е много вероятно Доналд Тръмп да спечели изборите през 2024 г. и вероятно ще бъде „смъртният (камбанен) звън за това, което е останало от глобалния ред“.

Успяхме също да потвърдим, че Алекс Сорос, който наследи своя екзекутиран баща Джордж Сорос, е едновременно уплашен и по-глупав от най-глупавия, както каза в Давос:

„Един човек, Доналд Тръмп, буквално влезе и взе това, взе онова, взе всичко. Хм, вие вече знаете, ъъъ, знаете, ъъ, вече знаете“.

[Video] (Алекс Сорос)

И ако прочетете между редовете казаното от Клаус Шваб на Ротшилд в Давос, той всъщност призна, че реакцията на хората към техните планове принуждава WEF да се ангажира с краткосрочно кризисно управление, вместо да изпълнява техните дългосрочни планове.

Кризата е, че европейските фермери все още са на пътеката на войната, отказвайки да позволят на WEF да ги извади от бизнеса, за да започне планирана хранителна криза. Миналата седмица хиляди фермери разтовариха повече от сто ремаркета с тор и отпадъци върху държавна земя.

[Video] (Немска лайнометка)

[Video] (Френски фермери)

Следвайки стъпките на Франция и Германия, фермерите в Белгия също започнаха да поставят улични знаци, заклеймяващи селскостопанската политика на правителството и кризата в сектора. Движението вече се е разпространило в целия фламандски регион.

[Figura] (Отвинтен граничен знак на Белгия)

[Figura] (Обърнат надолу знак означава дистрес за въпросния обект или субект)

[Figura] ()

Те няма да спрат, докато всички марионетни правителства на WEF в Европа не бъдат свалени.

Израелската крепост на ХМ също има сериозни проблеми. Обвинението в геноцид на Южна Африка пред Международния съд (МС) бележи повратна точка. Международният съд не трябва да се бърка с Международния наказателен съд (МНС). Международният съд е инструмент на западния империализъм за наказване на непокорните владетели на страни от третия свят. Международният съд всъщност прилага международното право.

Тъй като Израел е подписал Договора срещу геноцида, ако бъде признат за виновен, израелското правителство ще бъде принудено да арестува лидери като Бенямин Нетаняху, които вероятно са извършили геноцид в Газа.

[Video] (Нетаняху)

Политици, които сляпо подкрепят геноцида в ивицата Газа, също ще бъдат изправени пред правосъдието. Например британска защитническа група заведе дело срещу високопоставени британски политици за тяхното съучастие във военните престъпления на Израел срещу палестинците в ивицата Газа.

Междувременно Иран унищожи щаба на ISIS (израелското сатанинско разузнаване) в кюрдския регион на Ирак и унищожи „терористичните операции“ в Сирия и Пакистан. Тъй като Израел официално отрича всякаква връзка с ISIS, Иран успя да отвърне на терористичните атаки срещу него, без да даде на САЩ претекст да започнат Трета световна война. Те също така пускат следния издирван плакат:

[Figura] ()

„Всички водещи политици в нашия регион смятат, че без подкрепата на САЩ войната щеше да приключи днес. След 10 минути [израелският министър-председател Бенямин] Нетаняху ще падне, неспособен да продължи войната“, каза иранският външен министър Хосейн Амир Абдолахиан на WEF. „Никога не сме смятали войната за правилното решение на този проблем“, каза държавният секретар.

Сега САЩ принуждават Израел да сключи мир. Израелските медии съобщават, че се разработва голямо регионално споразумение за прекратяване на войната в ивицата Газа, освобождаване на израелски затворници и постигане на мир между Израел и арабския свят.

[Figura] (Амер. администрация работи по мирен план…)

Нашите източници ни казват, че евреите (погрешно наричани палестинци) ще получат израелско гражданство и пълни права като част от това споразумение.

Ако ХМ капитулира в последните си крепости в Швейцария и Израел, световният мир и златната епоха най-накрая ще могат да започнат.

Все още предстоят много катаклизми, но няма начин, нито на Земята, нито извън нея, ХМ да успее в плановете си да превърнат планетата Земя в огромна ферма за добитък под техен контрол. Овцете са пуснати на свобода. Кротките ще наследят земята.

https://bgprevedi.com/the-satanic-group-mind-is-about-to-be-defeated-38700-2/

Предишна статия

Силва Дончева: АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА за България и света 2024–2030

Следваща статия

“ELECTRIC CARS & COLD WEATHER”

Други интересни