Как иРНК-шиповите протеини и катионните липиди причиняват съсирването на кръвта

Автор: Няма коментари Сподели:

Когато промените електрическия заряд на кръвта, вие променяте зета-потенциала. Това са катионно-заредените наночастици, които причиняват съсирването на кръвта и нито Джейсън, нито някой друг говори за това.

11.01.2024, Керън Кингстън, The Kingston Report

11 януари 2024 г.: На 28 декември 2023 г. д-р Джейсън Дийн и аз проведохме просветляващ и новаторски разговор, обобщаващ голяма част от анализа, който направих относно технологиите за редактиране на гени с иРНК, ужасната концепция зад използването на катионни липиди и как нашата най-голяма борба в движението за свобода е достигането до валиден консенсус относно това какво е абсолютна реалност и истина срещу това какво е измислица, фалшиви разкази или хипотези.

Как катионните липиди причиняват съсирване на кръвта

Джейсън и аз обсъждаме как промяната на зета-потенциала (електронния заряд) на червените кръвни клетки предизвиква съсирване на кръвта (руло).

Руло са купчини червени кръвни клетки, които приличат на подредени чинии. Те обикновено се образуват в резултат на необичайни количества определени протеини (имуноглобулин, фибриноген) в кръвта. Рулата са неспецифична индикация за наличие на патология.

Отидете на 26:50 на нашето интервю в Rumble или в BraveTV.com.

„Но когато промените електрическия заряд на кръвта, вие променяте зета-потенциала. И така, червените кръвни клетки (обикновено) имат отрицателен заряд, така че те отскачат една от друга, но когато поставите положителен заряд там и след това някои (червени кръвни клетки) имат положителен, а други – отрицателен, тогава имате руло. ” – Керън Кингстън, 28 декември 2023 г.

Изображения на слепнали червени кръвни клетки, известни като руло

„Това (катионно-заредените наночастици) причиняват съсирването на кръвта и нито Джейсън, нито някой друг говори за това. Никой не говори за това.” – Керън Кингстън, 28 декември 2023 г.

Лекарите сега говорят за това как катионните липиди и синтетичните шипови протеини променят зета-потенциала на кръвта, причинявайки вреда

На 5 януари 2024 г. лекар от Средния запад публикува подробна статия, обясняваща как катионните липиди са токсични и че шиповите протеини променят зета-потенциала, което води до увреждане на кръвта.

Когато сравних всичко, което бях наблюдавал до този момент, предположих, че липидните наночастици не са „перфектни“ в реалния живот и вместо това много от тях по някакъв начин са съставени от много по-висока концентрация на катионни липиди (напр. поради това, че не са правилно образувани, или катионни липиди, съществуващи отделно от техните „неутрални“ наночастици).

След като разбрах, че шиповият протеин отговаря на всички тези критерии, станах много загрижен, че предстоящите ваксини са предназначени за масово производство на шиповия протеин в тялото. Оттогава ваксините се доказаха като много опасни, с много от страничните ефекти, които бих свързал със сериозно увреждане на физиологичния зета-потенциал, а публикуваните изследвания показаха, че шиповият протеин е силно разрушителен за зета-потенциала.

Обратно, открих също, че възстановяването на физиологичния зета-потенциал (което първоначално се научихме да правим, тъй като значително подобрява прогнозата за различни заболявания) е едно от най-въздействащите неща, които бихме могли да направим за лечение на увреждания от ваксината за COVID-19.

Забележка: ефектите от нарушен зета-потенциал са най-лесни за разпознаване в кръвта, но последващите неблагоприятни ефекти се появяват и в другите телесни течности (напр. в лимфните пътища).

Голямо облекчение е да видим медицинските експерти да се съгласяват, че именно нанотехнологиите причиняват катастрофалните щети в човешкото тяло и че нито шиповият протеин, нито „липидните наночастици“ са биологични по природа.

нито шиповият протеин, нито „липидните наночастици“ са биологични по природа – запомнете!

Създадените наночастици причиняват всички щети

Моля, преминете към 26:10 на интервюто ми с д-р Джейсън Дийн, където обяснявам как производителите на иРНК-„ваксини“ не са защитени от закона за ваксините (или законите на EUA) при замърсяване на иРНК-инжекциите с проектирани наночастици, и как наночастиците причиняват всички щети на човешкото тяло и геномите.

Изявленията на Керън Кингстън са в „курсив“.

Проектираните наночастици (липидните наночастици) са тези, които причиняват всички щети.“

… https://bgprevedi.com/lets-address-how-mrna-spike-proteins-38585-2/

Предишна статия

Христо Ботев е увековечен с бюст-паметник в Пекин като един от 12-те най-велики хора на Земята!!!

Следваща статия

Hавсякъде Божия Промисъл…

Други интересни