Педофилът Епщайн е свързан с ковид-пЛандемията

Автор: Няма коментари Сподели:

Случаят с педофилския кръг около Джефри Епщайн доста се заплита. Има подозрения, че Епщайн е бил сътрудник на израелското разузнаване Мосад. Той е събирал компрометиращи видозаписи и снимки на различни политици с малолетни и по този начин политиците са били изнудвани да вършат различни неща по поръчка на израелските служби. Това обяснява как различни политици от различни държави реагират координирано (еднакво) при „избухването на пЛандемията“ – просто са били изнудвани с компромати и са били заставяни да предприемат съответните действия.

Освен това Епщайн, семейство Байдън, Бил и Хилари Клинтън, Бил и Мелинда Гейтс са финансирали вирусологични проекти и биолаборатории (в т.ч. и в Украйна) за производство на различни патогени включително и Ковид. При нахлуването си в Украйна, Русия откри десетки био-лаборатории, в които са се произвеждали различни патогени. Русия е внесла казуса в ООН защото става въпрос за производство на био-оръжие.

Авторът на книгата Вирусната буря – зората на новата пандемична ера (The Viral Storm – the Dawn of a New Pandemic Age), Нейтън Улф (Уолф, Уълф) е основател на биолабораториите на Байдън – Метабиота (Metabiota) и е член на Световния икономически форум. Той е финансирал вирусния проект на Гислейн Максуел ТераМар, заедно с Бил Клинтън. Гислейн Максуел е сътрудничката на Епщайн, която е осигурявала малолетни момичета за оргиите, сега е осъдена на 20 години затвор.

Още през 2012 в своята книга Нейтън Улф описва как ще създават нови вируси с усилване (придобиване) на функция (gain of function) с цел създаването на нови ваксини и поголовна ваксинация на цялото население на Земята. В книгата си Улф „предрича“, че през следващото десетилетие предстоят нови пЛандемии. В края на книгата си Улф благодари на спонсорите си, сред които е Джефри Епщайн.

Подробности в линка:

[https://bioclandestine.substack.com/p/did-epstein-create-the-c19-pandemic] (Епщайн ли създаде пандемията C19, съкратено от COVID-19)

Уолф отляво с Джъслейн (Гислейн, Гълейн)

Невероятни разкрития за връзките на педофилите Джефри Епщайн и Гислейн Максуел с фирми и био-лаборатории, свързани с появата на пЛандемията

08.01.2024, Невена и Дарина

Джефри Епщайн е сред основните спомоществуватели на Нейтън Улф. Нейтън Улф има няколко фирми и организации, които изследват и разработват нови вируси и пЛандемии.

Нейтън Улф е спонсориран от ЦРУ, Гугъл, Бил Гейтс и министерството на отбраната на САШ. Нейтън Улф и Гислейн Максуел (суъчастничката на Епщайн, осъдена на 20 години затвор) заедно участват в няколко проекта за изследването на нови вируси.

През 2011 (8 години преди старта на пЛандемията) Нейтън Улф написва книгата „Вирусна буря: в навечерието на пЛандемичната ера“.

Odysee

Отделно

Rumble

Отделно

BitChute

Отделно

https://bgprevedi.com/covid-and-epstein-38420-2/

Предишна статия

„Ако хората не се страхуват от смъртта, няма смисъл да ги заплашвате със смърт“

Следваща статия

Време е за смях с Бойко!

Други интересни