Мистериозното човешко сърце! Нови доказателства показват, че сърцето не е помпа…

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Рудолф Щайнер, чиито учения доведоха до антропософската медицина, биодинамичното земеделие и Валдорфската школа, каза, че сърцето е седемстранна правилна форма, която се намира във въображаема кутия в гърдите. „Правилна“ означава, че всичките седем страни са идентични. Платон описва пет платонови тела, а Щайнер казва, че има шесто. Каза още, че сърцето не е помпа.

Това твърдение беше оправдано от Франк Честър, който измисли как да проектира седемстранна правилна форма. Това шесто платоново тяло сега се нарича chestahedron (гръдноедър) и пасва идеално вътре в куб под ъгъл от 36 градуса от центъра наляво, точно същия ъгъл, под който сърцето се намира в гърдите. При потапяне във вода и завъртане се образуват два противоположно въртящи се вихъра. Последните научни изследвания показват, че тези два вихъра улесняват затварянето на клапите. И когато вихрите не се образуват правилно, се появат кръвни съсиреци.

Човекът, който разгъна хиляда сърца, Пако Торент Гуасп, откри, че сърцето е единична мускулна лента, сгъната върху себе си в спираловиден модел. Самото сърце е вихър от тъкани. Това не е помпа, а вихрова машина.

Векове наред се смяташе, че материята може да съществува само в три състояния. Като вода, която може да съществува като течност, лед и пара. Човешките клетки се състоят от седемдесет процента вода, но по-голямата част от тази вода не е в нито едно от тези три състояния. Наскоро научихме, че водата има и четвърто състояние. Това четвърто състояние се нарича плазмено състояние, гел фаза, зона на изключване или структурирана вода. И това е, което тласка кръвта ви през цялата сърдечно-съдова система.

Подхранвана от инфрачервена енергия от околната среда, водата в тялото ни се превръща в електрическа задвижваща система. Определен процент от водата в тялото ни се превръща в структурирана вода, а останалата част остава нормална течна вода или насипна вода. Структурираната вода се зарежда отрицателно и образува желатино-подобните външни стени на нашите капиляри, вени и артерии. Тези отрицателно заредени външни стени непрекъснато задвижват положително заредената насипна вода вътре, носейки кръвта със себе си. Тази задвижваща система ще работи за неопределено време, докато остане заредена. И начинът, по който го зареждате, е с електромагнитното поле на земята, инфрачервената енергия и позитивната мисъл.

Работата на д-р Масару Емото научно демонстрира, че водата, изложена на любящи човешки думи и мисли, се трансформира в естествената си шестоъгълна форма. Тя се структурира на молекулярно ниво въз основа на нашето положително намерение. Този нов модел показва, че кръвта е тази, която изпомпва сърцето, а не обратното. И за да поддържаме потока силен и здрав, най-доброто ни лекарство е да се свържем със земята, да получим слънчева светлина, да обичаме себе си и да се обичаме един друг с физическо докосване.

Виктор Шаубергер прекарва живота си в изучаване на водата и открива, че в естествения свят водата винаги създава вихри по пътя си. Шаубергер научи, че това спираловидно действие структурира водата в природата. И че когато водата се подложи на съвременна човешка обработка, тя губи своята структура. Работата на Шаубергер го кара да вярва, че човек може да генерира енергия от вихър. Той го описа като енергийна имплозия, за разлика от енергийна експлозия.

Д-р Том Коуън, който пише за това в Human Heart Cosmic Heart (Човешко сърце – космическо сърце), има интересна теория, която може да обясни поговорката „сърце от злато“.

Друго скорошно откритие е, че златото в най-чистата си форма изобщо не изглежда злато. При правилни условия нормалното физическо злато може да се трансформира във фин бял прах, известен като моноатомно злато (спомнете си „Най-голямата тайна“ на Дейвид Айк). Това моноатомно злато е изследвано от множество модерни лаборатории и има много странни свойства. Може да се накара да левитира и да изчезне. Моноатомното злато е свръхпроводимо. И мнозина биха възразили, че това е целта на алхимиците.

Един от начините за превръщане на металното злато в моноатомно злато е чрез преминаването му през високоскоростен вихър. Когато се случи тази трансформация, има проблясък на светлина и четиридесет и четири процента загуба на тегло. Д-р Коуън вярва, че следите от злато в кръвта ни се трансформират в моноатомно злато, докато преминава през двойните вихри в сърцето. Създавайки искрата на живота.

Има намеци за скрита наука, която се изучава и потиска, която включва обратно въртене. Най-класифицираният проект на НАЦИСТИТЕ, Die Glocke, включваше обратното въртене на мистериозна горивна смес, която включваше течен живак.

Тази вихрова система създава енергийно поле около сърцето. То създава топлина в тялото ни. И повдига цял набор от нови въпроси относно въртенето.


БГпреведи:

Веднага идва въпроса: Как космонавтите са пътували в космоса и до Луната, която няма земно биополе. Какво е осигурявало енергия за сърцата им?

https://bgprevedi.com/mysterious-human-heart-38318-2/

Предишна статия

НАТО планира операция „Фалшив Флаг“ в Черно море за започване на Трета световна война

Следваща статия

ДИМАШ КУДАЙБЕРГЕН – ОЩЕ ПО-ИЗВЕСТЕН В СВЕТА

Други интересни