НАТО планира операция „Фалшив Флаг“ в Черно море за започване на Трета световна война

Автор: Няма коментари Сподели:

Глобалистите се нуждаят от изкупителна жертва, която да обвинят за унищожаването на Америка

05.01.2024, Грег Рис

Почти всяко голямо правителство е виновно за операции под фалшив флаг за разпалване на война. Америка е виновна за няколко, но ето само няколко…

Цивилни пътници бяха убити, когато торпедо удари Лузитания. Разследванията разкриват, че в кораба имало експлозиви, управлявани от военния спекулант Дж. П. Морган. Това събитие вкара американците, които преди това не се интересуваха от участие, в Първата световна война, където загубиха над сто хиляди синове и дъщери.

Те също така не се интересуваха от участие във Втората световна война, но след като разбиха японските кодове за криптиране, правителството на САЩ знаеше за плановете им да атакуват Пърл Харбър. Но големите банки финансираха и двете страни и очакваха огромни печалби, така че позволиха това да се случи, за да насърчат американците да пожертват близо половин милион от децата си във Втората световна война.

През август 1964 г. самолетоносачите Maddox и Turner Joy съзнателно излъгаха, че са обстрелвани от кораби на Северен Виетнам. В продължение на два часа те стреляха по нищото и маневрираха все едно атакувани. Президентът Джонсън беше наясно с тази измама, но я запази в тайна, за да започне война срещу Северен Виетнам. И да пожертва над петдесет хиляди американци.

Около три хиляди души бяха убити на 11 септември в най-известния фалшив флаг в историята на САЩ. Това беше използвано като катализатор за безкрайното унищожаване на няколко нации, което продължава и до днес.

Професор Стивън Стар, сътрудник на Фондацията за мир в ядрената епоха, наскоро беше на живо в руското предаване на водещия Соловьов, където обсъди план, предложен от силите на НАТО в Германия, който мирише на планове за операция под фалшив флаг, която да постави началото на Трета световна война. Те предложиха сценарий, при който Русия потопява американски крайцер в Черно море. След това САЩ атакуват руските кораби с ядрени бойни глави. Което след това ще бъде последвано от руски ядрен удар срещу централата на НАТО и голяма ядрена атака на САЩ срещу цяла Русия. Те предложиха повече от три хиляди удара в рамките на един час и унищожаването на всички големи градове в Европа и Съединените щати. Професор Стар каза, че това ще доведе до сто и петдесет милиона тона дим и сажди, които ще блокират седемдесет процента от слънчевата светлина в Северното полукълбо и ще продължат около десет години.

Важно е да се отбележи, че само силите на НАТО провокират война с Русия от десетилетия. Обкръжавайки границата им с ракетни системи и лаборатории за биологични оръжия, и събаряйки Украйна с ЦРУ. Цветни революции. Фактите показват, че на Русия не е даден друг избор, освен да се защити срещу измамната западна агресия.

Античовешките глобалистки сили, които държат здраво Америка, очевидно се опитват да я унищожат отвътре. Ако искаха Америка да спечели световна война, тогава нямаше да убиват американски войници със смъртоносните ковидни удари. И те няма да ги манипулират да се кастрират под прикритието на трансджендъризма. Глобалистите искат Съединените щати да бъдат разграбени и унищожени, но имат нужда от изкупителна жертва, която да обвинят, и те ясно са избрали Русия за тази роля.

По време на Американската революция Екатерина Велика от Русия неофициално подкрепя колониите, като търгува с тях. Руските кораби започват да доставят коноп, платна за платна и желязо до американските пристанища още през 1763 г. По време на войната от 1812 г. Русия се опитва да се присъедини като трета страна посредник в подкрепа на американската независимост. През 1863 г. Русия изпраща военни флоти в Ню Йорк и Сан Франциско, за да окажат натиск върху британците и да се бият с тях, ако е необходимо. Те патрулираха по американските брегове в продължение на 10 месеца.

Тази руска подкрепа за суверенна Америка несъмнено доведе до болшевишката революция от 1917 г., когато страната попада под комунистическо управление за шестдесет и девет години (*). Днес Русия поиска мир, но злите сили, които искат безкрайна война, не могат да преживеят единството между Изтока и Запада. Операциите под фалшив флаг са начинът на действие на глобалистите и войната, масовите убийства и разделението са всичко, което те желаят.


(*) – В Русия комунизмът продължава и до ден днешен, след като си смени цвета от червен на син, под формата на олигархат. Същото е и в БГто, Украйна и доста други страни. Хазарската талмудистка комунистическа мафия е все още на власт в тези страни!

https://bgprevedi.com/nato-plans-false-flag-in-black-sea-38332-2/

Предишна статия

Какво крие Илон Мъск?

Следваща статия

Мистериозното човешко сърце! Нови доказателства показват, че сърцето не е помпа…

Други интересни