Какво крие Илон Мъск?

Автор: Няма коментари Сподели:

Част 1: Аутизъм, вещества и Месийска мания

Илон Мъск…

Има ли някаква тайна този човек, който си поставя като лична цел ни повече, ни по-малко – да направи човечеството междупланетен вид. Човекът, който имаше пръст в създаването и ранния успех на PayPal, беше съоснователят на Open AI, който създаде ChatGPT. Човек, който свободно и неофициално общува със световни лидери – президентите на Израел, Турция, Русия и, разбира се, Америка. Човек, който свободно излъчва възгледите си пред милиарди хора, дори ако тези възгледи противоречат на текущия дневен ред. Илон Мъск е смятан за главния визионер на технологиите на планетата и това въпреки факта, че собственият му баща даде само една категорична прощална фраза на 17-годишния Илон, когато реши да се премести от Южна Африка в Канада. — „Никога няма да успееш!“ Това беше през 1989 г., а 33 години по-късно Илон Мъск стана най-богатият човек в света. Една от неговите компании, SpaceX, има повече успешни изстрелвания от всеки друг в света, а друга, Tesla, продава електрически коли в милиони.

Нека да видим как се случи така, че момче със синдром на Аспергер реши да направи човечеството междупланетен вид.

Авто-превод

Отделно

Част 2: Умел манипулатор или роден гений?

Илон Мъск определено заслужава титлата на един от най-необикновените, сложни и интелигентни хора на планетата. Стресът, сроковете и емоционалните драми го съпътстват постоянно. Той абсолютно не може да седи неподвижен и това се отнася за всички области от живота му, включително личния му живот.

„Илон не е такъв глупак, въпреки че понякога казва напълно идиотски неща. Той просто не мисли как думите му влияят на хората, а единствено за мисията си“, казва Гуин Шотуел, президент и главен изпълнителен директор на SpaceX, който работи с Илон повече от 20 години и е може би единственият изпълнителен директор, с когото Мъск е готов да сподели властта. Какво не е наред с Илон Мъск? Днес ще разберем.

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/what-is-elon-musk-hiding-38338-2/

Предишна статия

Карлуково – Информационен Център пълен с естетика, безсребърни Книги… “Видимият свят е за децата. Той е велика забавачница.”

Следваща статия

НАТО планира операция „Фалшив Флаг“ в Черно море за започване на Трета световна война

Други интересни