Силите на мрака вече не могат да влияят на събитията, случващи се на Земята

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за текущите събития на вашата планета.

В навечерието на Новата година, която традиционно бележи началото на нов етап в живота на хората, мнозина се опитват да завършат недовършените си неща.

Представителите както на Светлите, така и на Тъмните сили на Земята не правят изключение.

И ако първите мобилизират усилията си за разкриване на престъпленията на дълбоката държава и техните посредници във властта, за да отворят нова страница в историята на човечеството и да започнат изграждането на справедливо общество, то вторите, напротив, правят всичко, за да ускорят осъществяването на престъпните си планове.

И двете разбират, че до „финала“ остава все по-малко време, тъй като вибрациите на Земята непрекъснато нарастват, а заедно с тях нарастват и вибрациите на чистите човешки души, които при никакви обстоятелства няма да приемат робската позиция, която глобалистите са им подготвили.

Това, което се случва сега на финия и физически план, може да се сравни с дърпане на въже.

Това „въже“ не е нищо друго освен съзнанието на човечеството.

Но самата концепция за „човечество“, както вече знаете, има много лица, тъй като тази категория включва както чисти човешки души, така и представители на голямо разнообразие от цивилизации, както и клонинги, от които напоследък има особено много.

И тъй като съзнанието на клонингите се контролира от техните създатели, те автоматично са в отбора на Тъмните сили.

Същото се случва и с представителите на нисковибрационните цивилизации, които живеят според програмите на колективното си съзнание, което означава, че нямат свободна воля.

Така на страната на Силите на Светлината се озовава по-малката част от човечеството.

И все пак тяхната свободна воля е способна да върши чудеса.

Но това се случва само когато чистите човешки души вибрират на една и съща честота с обновената Земя и техните Небесни помощници: Ангели, Архангели, Възнесени Майстори, Звездни братя и сестри.

Само чрез общите им усилия е възможно да се „издърпа въжето“ към страната на Светлината.

Противоположната страна не може да получи подкрепа от финия план, тъй като Силите на мрака вече не могат да влияят на събитията, случващи се на Земята, поради новите й вибрации.

Затова, скъпи мои, въпреки численото превъзходство на нисковибрационните обитатели на Земята, сега само вие имате безценната подкрепа на Силите на Светлината, които са активизирали своите действия, така че тяхната неуморна работа да се прояви на физическия план възможно най-бързо.

Но тук вие вече ставате техните „ръце“, което неведнъж съм ви казвал.

И нека съвместните ви усилия донесат дългоочакваните „плодове” на освобождението на човечеството от робство – психическо, емоционално и физическо.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 26 декември 2023 г.

https://bgprevedi.com/with-the-support-of-the-light-forces-38162-2/

Предишна статия

Неща, които трябва да постигнем през 2024 година

Следваща статия

Това са хората, които са ДОСТОЙНИ да живеят в света на Петото измерение

Други интересни