Неща, които трябва да постигнем през 2024 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Коментар от блога на Грег Рис

Неща, които трябва да постигнем през 2024 г.;

1. Спрете Big Pharma да убива (избива) човечеството с техните смъртоносни инжекции, които те наричат ВАКСИНИ!

2. Спрете наскоро отворените отново лаборатории на института Ухан да експериментират с вируси, за да увеличите максимално смъртоносното им въздействие върху ХОРАТА.

3. Унищожете намеренията на Световния икономически форум да ни контролира чрез ИНЖЕКЦИИ („ваксини“), поробвайки ни чрез генетична модификация, постигната от иРНК, за която се преструват, че е полезна за побеждаване на болести.

4. Разпуснете корумпираната Световна здравна организация, която „прекратихме“ на 30 ноември 2023 г.

5а. Въведете отново ОТГОВОРНОСТТА на фармацевтичния пазар, като определите, че всички производители на лекарства трябва да поемат ЦЯЛАТА юридическа отговорност за своите продукти.

5б. Продължете ОТГОВОРНОСТТА към задна дата до 2020 г., така че компании като Pfizer, Moderna и т.н. трябва да компенсират достатъчно онези, които са претърпели въздействие върху здравето, свързано с мръсните и често СМЪРТОНОСНИ инжекции на Big Pharma, които са предназначени да намалят населението на света.

6. Арестувайте и преследвайте всички замесени в планирането, създаването и освобождаването на измамодемията Covid и премахнете тези зли „животни“ убийци от нашата някога прекрасна планета.

7. Арестувайте и преследвайте всички, замесени в производството на СМЪРТОНОСНИТЕ инжекции, за които се преструваха, че са „БЕЗОПАСНО и ЕФЕКТИВНО“ лекарство за произведената от човека болест Covid. Те също трябва да бъдат унищожени заради престъпленията си срещу човечеството!

7б. Спрете Pfizer да се опитва да „избегне съдебно преследване за масово убийство, като заяви фалшив ФАЛИТ, за да избегне правосъдието и тяхната ОТГОВОРНОСТ за СМЪРТНИТЕ случаи И уврежданията, причинени от техните СМЪРТОСТНИ инжектируеми отрови.

8. Арестувайте и преследвайте всички политици и други влиятелни лица от Covid & Vax измамите, тъй като те участват в масовото убийство на милиони, които са били насърчавани да приемат СМЪРТОНОСНИТЕ инжекции. Същата смъртоносна съдба трябва да важи и за тези съучастници.

9. Арестувайте и преследвайте всички служители на медиите и онези, които рекламират СМЪРТОНОСНИТЕ инжекции като „БЕЗОПАСНИ И ЕФЕКТИВНИ“ лекарства. Същата съдба трябва да сполети и тези безумни участници в геноцида.

10. Осигурете сегашните корумпирани организации, които са помогнали за насърчаването на Vax-геноцида върху човечеството. Те включват организации като FDA на САЩ, CDC, Обединените нации, всички останали членове на вече несъществуващата Световна здравна организация. BBC и много други виновни лица, ръководители на организации, политици и всички други, които са участвали в най-лошия пример за геноцид, наблюдаван някога на нашата планета.

Този списък е само началото на нашите намерения да освободим нашата планета от злите лапи на тези, които искат да бъдем РОБИ и които демонстрираха своите планове през изминалия век и след това!

Пожелавам на всички ви щастлива Нова Година!

Мик от „***“ (Обединеното кралство) Неваксван за да живее по-дълго!

https://bgprevedi.com/happy-2024-nye-38177-2/

Предишна статия

Ще има ли Голяма война през 2024 година?

Следваща статия

Силите на мрака вече не могат да влияят на събитията, случващи се на Земята

Други интересни