Отец Абсолют: Миграционна «Политика»

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за текущите събития на Земята.

Но сега ще се спрем на техния енергиен компонент.

Вероятно мнозина от вас са забелязали, че през последните месеци концентрацията на енергии, особено на отрицателни, се увеличи значително.

Или, с други думи, сега страстите се нажежават навсякъде, не само във връзка с военните събития, но и във връзка с миграционните проблеми, на които искам да се спра по-подробно.

Защо официалните власти говорят толкова малко за тях, като буквално си затварят очите за очевидни факти, а понякога и за жестоки престъпления от страна на т. нар. мигранти?

На първо място, защото именно това поведение на мигрантите беше първоначално предвидено от представители на властите на водещите държави в света, които по заповед на дълбоката държава наводниха своите страни с чужденци, неспособни да се адаптират към културата и условията на живот на новото им място на пребиваване.

На пръв поглед тази политика изглежда безумна.

Но всъщност тя има далечни цели, а именно унищожаването на европейската цивилизация заедно с нейните исторически и културни ценности.

Защо тези ценности представляват опасност за дълбоката държава?

На първо място, защото са хуманни и морални в основата си.

Това е, което липсва на Дракорептилите, и това, което представлява основната опасност за тях.

След като не успяха напълно да смажат истинската Божествена същност на човека чрез насаждане в обществото на изкуствени, а понякога и неестествени за хората „възгледи за живота“, те решиха да поемат по различен път.

Отворили широко портите за милиони хора от различни религии, култури, светогледи и традиции, те се надяват, че енергийният и физически хаос, създаден в тези страни, ще доведат до факта, че съзнанието на хората ще бъде толкова парализирано, че глобалистите ще да могат лесно да изпълнят своята програма за пълно поробване на човечеството.

Страхът и паниката, които неизменно възникват при контакт на хора с диаметрално противоположни възгледи, са най-добрите им помощници в постигането на целите им.

Насилието, грабежите и разбойничеството стават обичайни атрибути на живота в някога проспериращите страни, а улиците на техните градове постепенно се превръщат в мръсни анклави, обитавани от чужденци.

Големите градове, където се стичат предимно мигранти, са особено засегнати от това.

Кои са тези хора и защо се държат по такъв неподходящ начин?

По-голямата част от тях са клонинги, чиито умове се контролират от техните създатели и живеят по определени програми, които сеят паника и страх в обществото.

Именно тези енергии – страх за живота си и живота на близките си, както и постоянно чувство на раздразнение и агресия срещу нахлуването на непознати в обичайния им спокоен живот – понижават вибрациите на хората възможно най-много.

И колкото по-голям е градът, в който се случва това, толкова по-големи дивиденти извличат Дракорептилите от миграционната си „политика“.

Разбира се, не можем да класифицираме всички преселени лица като престъпни елементи, но дори тези, които са емигрирали в така наречените богати страни по собствено желание поради непоносими условия на живот у дома, трудно се вписват в условия на живот, които са твърде далеч от традициите им, оставайки в очите на местните жители като зависими и паразитни.

Така доминирането на мигрантите в развитите страни беше пореден опит на глобалистите да останат на власт и да забавят прехода на Земята към Петото измерение.

И в следващото си съобщение ще ви кажа какво може да се направи, за да се неутрализира това явление, което е толкова болезнено за много хора.

Обичащият ви безмерно Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 19 декември 2023 г.

https://bgprevedi.com/migration-politics-37895-2/

Предишна статия

Разбирате или не, програмите за трансхуманизация, разчовечаване и редукция си вървят по план

Следваща статия

Милиардери-глобалисти се обединяват, за да контролират ИИ за „обществения интерес“

Други интересни