Истината когато я търсиш и тя започва да те търси

Автор: Няма коментари Сподели:

Гледам, че в мрежата има доста напрегнати спорове дали земята е плоска или кръгла.
Аз не знам, но искам да попитам:
-Защо няма нито един случай документиран, как самолет прелита над Южния полюс и в този момент да снимат компаса който не знае накъде да сочи? Толкова много самолети има сега, има цели гробници от самолети, но не знам да е документиран такъв случай!
А съм гледал, как ледовете се чупят и от нищото отдолу изкача атомна подводница (не помня руска или американска) и казват: “Това е точно Северния полюс!”
Зрителите гледат удивлени! Чак години след това се питат:
“А кой снимаше тогава с камерата и как се беше озовал на това място?!”
Същия въпрос си зададоха не на 20 юли 1969 година, а чак 1978 година гледайки как Нийлс Армстронг слизайки от АПОЛО 11 и казва за “първата малка стъпка”. Шашнатия свят забрави да попита, а кой снима и как беше прибягал не една а поне 50 стъпки вляво за да хване “първия астронавт” стъпил на Луната с неговата “първа стъпка”?
Кой бе?! Кой снимаше?
Тогава нямаше роботи или други измишльотини за да прехвърлят отговорността на тях! Тогава бях малко дете но слушах и помня как баща ми каза:
“Ако руснаците не опровергаят, значи наистина се е случило”
Руснаците не опровергаха, а те бяха най-мислещите хора тогава, с най добрите шахматисти.
Защо не опровергаха? Защото и те ли бяха в кюпа на лъжата?
Защо трябваше да чакаме 40 и кусур години за да се види видеото на Стенли Кубрик в което той признава, че шоуто с кацането на Луната е негово.
И защо нито една медия в нас не го даде този филм?!
И в колко още шоута ни вкарваха и изкарваха и ни оставяха без дъх мокри да съхнем!
Защо им беше нужно това?
Отговора е само един:
Защото гледат на нас като на добитък! Като на телета, които нямат нужда да знаят всичко!
Затова и в България е пълно с масони, илюминати и всякаква паплач която жадна за Истината се е набутала там където лъжат най-тънко. Мажат върху филията черен хляб един много тънък слой светло масло и тогава видът и вкусът става съвсем други! Доставя ти удоволствие и се отказваш да питаш повече! Даже се превръщаш в защитник на нещата които ти казват.
Е щом обичаш лъжата, щом не искаш да избираш между червеното и синьото хапче ще дойдат дни на изпитания в които вече ти ще питаш:
“Защо…”
Глупаците и мързеливите да мислят са много в нашето съвремие, но има едно правило което трябва да се знае. Няма да се види по медиите, няма да се чуе по радиата, но със сигурност го има и лесно може да го проверите но не някъде другаде а само в Живота!
То е че:
Истината когато я търсиш и тя започва да те търси. Идва понякога все едно е пътувала с български пътнически влак, но все някога ще дойде.
А когато разбере, че я обичаш може да дойде мигновено:
По-бързо и от Светлината!
                                                          Симеон Коев

Предишна статия

ARCHBISHOP CARLO MARIA VIGANO EXPOSES PIZZAGATE AND NAMES HILLARY CLINTON, JOHN PODESTA…

Следваща статия

Кузман Илиев: България може сама

Други интересни