„Демонтажът на паметника“ е операция за отвличане на вниманието от промените в конституцията

Автор: Няма коментари Сподели:

Това е нова тема за „демонтажа на паметника“
Всички балъци накълваха кукичката и се опитаха да изкажат своето „компетентно“ мнение!

Само Ивелин Николов се сети, че това е димна завеса за да се прикрие нещо по-важно, което се прави в същия момент!

Отделно

Скъпи приятели, от няколко дни медиите и партиите са заети със специална операция по отвличане на вниманието, наречена „демонтаж на паметника на съветската армия“. Агитки от депутати на БСП, Възраждане и Демократична България запъхтяно тичат от монумента до телевизионните студия и обратно. Чат-пат нахлуват в областната администрация, където им отказват каквато и да било информация по демонтажа.

През час до медиите се спускат снимки на поредната демонтирана с флекс фигура, за да бъде интерпретирана по съответния начин – или като посегателство на фашисти върху историята, или като голяма победа над комунизма. Всичко това се прави за да ви отвлекат вниманието от поредните политически договорки. Паметникът в крайна сметка ще бъде ремонтиран и върнат обратно. И това ще ви го докажа с документи. Не е просто мое твърдение. Ще ви кажа и защо се предизвиква тази истерия.


Всички медии, всички журналисти и всички българи накълваха поредната димна завеса. Всеки се опитва да се изкаже вещо „за“ или „против“ бутането на паметника. А това е поредната „димна завеса“ зад която се прави нещо, над което българите не бива да се концентрират, като измененията на Конституцията, например. Никой ли не не си зададе въпросите „Защо точно сега бутат паметника?“, „Защо тази „новина“ се върти нон-стоп по всички слугинажни медии?“ – това означава, че пишман-политиците ИСКАТ да приковат вниманието на българите точно в тази тема, докато нещо друго (много по-важно) се крои на тъмно.

„Демонтажът на паметника“ е същата партенка като побоя на футболните фенове, трети март, пилона на Рожен и много други масовки, които имат за цел да разделят българския народ на два враждуващи лагера и да концентрират общественото внимание върху изкуствено създадения конфликт. Червени и сини, фашисти и комунисти, евро-атлантици и путинисти и т.н. И този път отново българите накълваха кукичката като рибки (балъци)!

Както видяхте дори така наречената „опозиция“ влезе в роля и изиграха кратък фарс в парламента за забавление на масите.

Само Ивелин Николов се сети, че „демонтажа на паметника“ е спец-операция с цел да се отвлече вниманието на българите от измененията в Конституцията. Единствено Ивелин Николов отказа да участва в спец-операцията по отвличане на вниманието. Респект!

https://bgprevedi.com/memorial-false-flag-for-constitutional-changes-37802-2/

Предишна статия

Антиматерия / Фантастика

Следваща статия

Ваксината на Пандора

Други интересни