Светла Матева: Опитват се да ни УБИЯТ ЧЕСТОТНО!

Автор: Няма коментари Сподели:

Светла Матева: УБИВАТ НИ ЧЕСТОТНО

06.12.2023, по предложение на Димитър Герджиков

Освен химическите и нано отравяния, това, което предизвиква пЛандемии, организирани „вълни“ на тези пЛандемии, нови и агресивни ракови, автоимунни и всякакви заболявани, са „мобилните“ мрежи, генериращи електромагнитни честоти (EMF).

Тези честоти включват както високи ЕМП, така и ниски ЕМП, наречени изключително ниски честоти (ELF).

Високите ЕМП са замесени в рак, автоимунни заболявания, възпаление чрез активиране на цитокиновата буря.

Докато ниските ELF причиняват неправилно функциониране на телесната система: сърдечни удари, епилептични припадъци, психични разстройства, халюцинации, тревожност, промяна на поведението и контрол на мозъка.

И двете вълнови честоти са вредни, но NWO (новият световен ред) използва МОДУЛИРАЩИ вълни, за да комбинира както ВИСОКИ, така и НИСКИ честоти, за да предизвика възпаление. ВЪЗПАЛЕНИЕТО е коренът на всички злини в тялото и може да предизвика всичко – от хронично заболяване (автоимунно заболяване) до рак.

Самите елити регулират силата на честотата с всяка „COVID вълна“, с всеки нов „щам“ или ново „респираторно“ заболяване, гледай и новата китайска пневмония или както са го кръстили… и въздействието върху тялото ви е кумулативно; в зависимост от експозицията, колкото повече радиация, толкова по-сериозни са здравните ефекти върху тялото, така че някои ще умрат преди други. Населението ни бавно се подлага на микровълново облъчване и болшенството дори не го осъзнават, а търсят къде бил патогена и в коя лаборатория го били изработили!

Ефекти на ELF и EMF върху тялото:

Ние сме бомбардирани от ЕМП или електромагнитни честоти, които се състоят от високи ЕМП и изключително ниски електромагнитни честоти (ELF). Високите EMF и ELF идват от 4G, 5G кули, сателити и самата електрическа мрежа! Симптомите започват с хрема, след което очите ви започват да горят всеки път, когато седнете пред компютъра си.

Това прогресира до болка в мускулите и ставите, летаргия, главоболие, задух, последвано от гадене, подуване на корема и храносмилателни оплаквания като рефлукс и след това безсъние и тревожност. През цялото време медицинските специалисти предлагат лекарства и промени в диетата и начина на живот, които само влошават или поставят временна превръзка върху тези заболявания!

Защо? Защото проблемът е радиационно отравяне! Това са само някои от симптомите, които може да изпитате при излагане на ЕМП.

Тези симптоми се означават като дълъг COVID. Не е дълъг COVID. Това е отравяне с магнитно поле (радиация).

Сега разбирате ли лицемерието на Власти, Здравни Организации, Правителства, Министерства, Военни Организации…. смеят се на тъпоумието и плиткоумието ни, докато се бодем с нанотек, чрез който се надяваме на спасение от патоген, който се генерира честотно!


Още по въпроса (Англ)

Потърсете тази преводна книга на д-р Меркола

May be an image of text that says '0-р ожоузеф меркола облъчени с електромагнитни ΠΟΛΕΤΑ какво крият от вас за 5G, уай-фай, клетъчни телефони- подмолни пораження Î как да ce защитите 5G NewScientist INSTANT EXPERT'


Отново за онзи гадател от Бразилия който предсказва за БГ-то. Ами виж си собствената страна бе, да Лус!

https://bgprevedi.com/murder-with-frequency-37698-2/

Предишна статия

Откъде ни идват чуждите мисли?

Следваща статия

ДЕЦАТА НА РАЗВЕДЕНИТЕ РОДИТЕЛИ

Други интересни