Президентът на САЩ, папата, кралят на Англия и императорът на Япония са на път да паднат…

Автор: Няма коментари Сподели:

Светът претърпява най-големите промени от векове, ако не и от хилядолетия. Когато прахът се уталожи, президентът на САЩ, папата, кралят на Англия и императорът на Япония вероятно ще бъдат отстранени.

Също така, последният от сатанистите ще бъде преследван и изправен пред правосъдието, а останалите им швейцарски, израелски и американски крепости ще претърпят падане като Масада. Това прогнозират високопоставени източници на азиатско тайно общество.

Признаците за това са навсякъде. Миналата седмица например видяхме лидери от близо 200 държави и около 100 000 делегати, събрани в Дубай за COP 28 с чаши за просия в ръце. Шефът на ЕС Урсула фон дер Лайен написа в Туитър

„При финансирането на климата трябва да преминем от милиарди към трилиони“.

Крал Чарлз изиска данъкоплатците по целия свят да отделят 5 трилиона долара всяка година, за да придвижат глобалистката програма за „Нетна Нула“ (Net Zero).

[Figura] (Урсула фон дер Лайен)

[slaynews] (Крал Чарлз изисква 5 трилиона долара годишно за напредък в програмата на WEF „Net Zero“)

Техните опити да заграбят „зелени“ пари от западните страни вече накараха канадската провинция Алберта да се разбунтува открито срещу хазаромафиотското прокси-правителство на Кастрюдо.

[Video] (Алберта призовава акта за суверенност)

Всичките „зелени“ пари, които успяха да получат, бяха около 500 милиона долара, или 1/200 от 100-те милиарда долара, обещани по време на китайското парти „Един пояс, един път“ през октомври.

Това също беше далеч от трилионите долари, очаквани от мнозина.

Това е така, защото преди да бъде убита, кралица Елизабет постигна споразумение с азиатските тайни общества, че вместо измамното „въглеродът причинява глобалното затопляне“, целта на човечеството да бъде да се увеличи количеството и разнообразието на живота, включително и на човешкия живот.

Нейният приемник като ръководител на комитета на 300-те е съгласен. Той е европейска кралска особа, която не произхожда от Уилям Завоевателя. Този човек твърди, че ще излезе публично през новата година.

Във всеки случай, когато фалшивият президент Джо Байдън се срещна с китайския лидер Си Дзинпин в Сан Франциско миналия месец, азиатците казаха на хазарската мафия на Рокфелер/Ротшилд:

„Имахте 110 години [от основаването на борда на Федералния резерв], така че сега е наш ред.”

Ето защо пълномощникът на Рокфелер Антъни Блинкен изглеждаше толкова уплашен, когато преговорите приключиха.

Азиатците и техните западни съюзници с бели шапки планират да обявят нов план за много трилиони долари Изток/Запад/Север/Юг за прекратяване на бедността и спиране на унищожаването на околната среда, вероятно през 2024 г. Те ще последват това, като вземат всички пари, които са били използвани за войни и разходи за нова война срещу стареенето и смъртта.

Първо обаче ще дойдат някои огромни политически промени. Докато светът беше съсредоточен върху оркестрираните от хазарската мафия войни в Украйна и Газа, Източна Азия започна най-големите политически промени след падането на последния японски шогун и последния китайски император.

Например беше постигнато изненадващо решение на въпроса с Тайван, което предвижда:

Тайван трябва да бъде върнат под контрола на Япония, според високопоставени източници от азиатското разузнаване. Според плана около един милион китайци от континента, които са избягали там след комунистическата революция, ще се върнат в Китай.

Източници съобщават, че Наоши Онодера (вижте статията по-долу) е настроен да стане император на Япония и че сегашното японско императорско семейство ще абдикира от трона.

Тази информация идва от анонимни кралски източници в Азия, но има публични доказателства, че е вярна. Миналата седмица престолонаследникът принц Акишино проведе изключително необичайна пресконференция, като каза на репортери, че е „необходим преглед на официалните кралски задължения“. Той също така намекна, че членовете на семейството му няма да се преместят в новия дворец на стойност 50 милиона долара, който току-що беше завършен чрез публична сметка. Ако погледнете изражението на лицето му на снимката по-долу, той изглежда много разстроен от нещо.

[Figura] (Престолонаследникът принц Акишино)

https://bgprevedi.com/us-president-pope-king-of-england-and-emperor-of-japan-all-about-to-fall-37639-2/

Предишна статия

Chase Bank refuses cash and threatens to call the police on a frustrated customer…

Следваща статия

Учителя за Христос | Разговори с Учителя Петър Дънов | аудио книга – част 6

Други интересни