Фулфорд: Хазарската мафия иска да се предаде…

Автор: Няма коментари Сподели:

Хазарската мафия се опитва да преговаря за предаване, според източници от високопоставена разузнавателна агенция. Дейвид де Ротшилд, председател на борда на директорите на Световния еврейски конгрес, първото нещо, което трябва да знаете е, че той беше обвинен в Испания през 2015 г. за измама на пенсионери, така както и ръководител на британския и френския клонове на семейство Ротшилд, предлага да предаде контрола върху западната финансова система на Алианса за планетарно освобождение. В замяна искат амнистия. Това предложение дойде чрез новия ръководител на комитета на 300-те (който замени кралица Елизабет и не е Чарлз). Съветът на илюминатите е дал на това лице властта да преговаря с Алианса.

[Figura] (David de Rothschild)

Алиансът отговори със следните искания:

1. Трябва да се извърши юбилей, като еднократно опрощаване на всички дългове, публични и частни.

2. Богатството на света – откраднато чрез създаване на пари от нищо и начисляване на „лихва“ върху тях – трябва да бъде върнато на хората.

3. Следвоенните ръководени от Запада институции като BIS, МВФ, Световната банка, ООН и т.н. трябва да бъдат заменени с нещо, което действително служи на хората на планетата.

4. Всички технологии, като водород и антигравитация, които са били потиснати от KM трябва да бъдат дадени на обществеността.

5. Трябва да започне мащабна кампания за премахване на бедността и спиране на унищожаването на околната среда.

6. Демокрацията, свободата на печата и върховенството на закона трябва да бъдат възстановени в западните страни, отвлечени от ХМ.

7. Истинската скрита история на планетата трябва да бъде разкрита на хората във всички големи медии.

Що се отнася до амнистията, самият алианс няма да предприеме никакви агресивни действия срещу ХМ. Въпреки това различните съдебни дела срещу тях за масови престъпления срещу човечеството, като масово убийство чрез ваксина, ще протекат в съответствие със закона.

Следващата стъпка ще бъдат лични срещи между представителите на Алианса и тези от Съвета на илюминатите. Това ще отнеме време, тъй като трябва да се организират пътувания и т.н.

ХМ се опитват да се предадат сега, защото се страхуват, че погром, за да сложи край на всички погроми, ще бъде извършен от поддръжниците на американския президент Доналд Тръмп.,

Освен това руската армия пристигна на границите на Израел и заплаши да нахлуе, ако не спрат своя геноцид в Газа.

Спасете Сирия, руски войски, разположени на Голанските възвишения

Авто-превод

Отделно

ХМ също се опитва да сключи сделка, защото има група, която очевидно планира да затвори цялата цифрова банкова система. Те твърдят, че представляват Министерството на финансите на САЩ, но казват, че не са свързани с предполагаемия министър на финансите Джанет Йелън и фалшивия „президент“ Джо Байдън.

Тази група в момента изкупува или се опитва да изкупи всички физически долари, съхранявани основно в азиатски складове.

Предистория: Всеки път, когато САЩ имат търговски дефицит, съответният брой долари се доставят физически в определената страна или се отпечатват там.

Тъй като САЩ имат общ търговски дефицит от 12,143 трилиона долара от 2000 г. насам, това означава, че в складовете има голямо количество пари в брой. Ето как изглежда един трилион долара.

[Figura] (Ето как изглежда един трилион долара)

Ето какво каза представител на групата:

„Това няма нищо общо с Байдън или Рокфелер. Това е съдебно разбирателство, свързано с новата финансова система, известна още като QFS (квантова финансова система). Палетите трябва да съдържат поне 1 тон пари в брой.

Така че те да могат да се движат.“

Представители на азиатски кралски семейства казаха, че са готови да осигурят долари, но не и ако те отидат при Ротшилд. Те чакат отговор.

Тази ситуация представлява най-големият геополитически ход след убийството на президента Джон Ф. Кенеди.

Ето какво каза създателят на квантовата финансова система:

Идеята зад новата финансова система е всички тези извънборсови активи да бъдат поставени в глобален трезор, под двойния контрол на Световната централна банка и колективното (единодушно) одобрение на ръководителите на световните суверенни държави. Различните валути, стоки, ценни книжа и общо богатство ще бъдат деноминирани в защитена цифрова валута и с течение на времето всички те ще бъдат конвертирани във хартиени валути. Това е повторение на това, което Аднан Сакли опита и се провали, и също така служи като стратегическа структурна реформа на ООН, Световната банка и BIS в Базел. Изплащането на богатство на населението чрез различни структурни проекти след това се извършва с помощта на новия мейнфрейм (платформа), тоест нова международна банкова платформа, напълно цифрова и много сигурна, с контрол от страна на военното разузнаване. Това отне години работа и е невероятно нещо. Нищо чудно, че Ротшилдови се опитаха да ме убият – почти копие на Джон Кенеди.

Между другото, ХМ сега се опитва да отрече всякакво участие в убийството на Кенеди. Те предоставиха следното опровержение на твърденията на Дик Чейни, че израелският премиер Давид Бен-Гурион е наредил убийството на Кенеди:

„Можете да кажете на източника, че е бил адмирал Канарис! Мосад не беше замесен, това беше операция на DVD (германското разузнаване), която беше използвана за финансиране на ЦРУ и ФБР… Смята се, че г-н Чейни е бил под наблюдението на г-н Буш старши (DVD), който по-късно беше обвинен в убийството на Аднан Сакли в BIS в Базел. Имах работа с някой си Франсоа Делош в Швейцария, който беше адвокат на Аднан, и поддържаме връзка и до днес.”

Въпреки това, източник от Мосад ни изпрати следното видео, пълно с доказателства, че Израел и Мосад стоят зад убийството на Джон Кеннеди. Това е ясно обяснено.

[Video] (Израел и Мосад стоят зад убийството на Джон Кеннеди)

Ето какво каза Робърт Ф. Кенеди младши на полковник Дъглас Магрегър за ситуацията:

Всеки иска да сложи край на корупционното сливане на властта на правителството и бизнеса. Те искат нашите регулатори да не са марионетки на индустриите, които трябва да регулират, а действително да защитават обществения интерес. Хората искат да сложат край на войнстващата държава. Разузнавателните служби бяха превзети. Пентагонът е пленена агенция. Фед е затворен орган. Способността им да създават пари сега се използва в името на корпоративната клептокрация, в която нашата демокрация се превърна.

Той обвинява ЦРУ в убийството на чичо му и баща му. Читателите могат да вземат свои собствени решения.

Ясно е, че новият обезпечен с активи долар на Кенеди беше незабавно отменен от неговия наследник Линдън Джонсън. Гледайки сатанинските жестове с ръце по време на погребението на вдовицата му Лейди Бърд Джонсън, човек може да разбере кой е отговорен за убийството. Това бяха сатанисти, а не евреи.

Сега нека поговорим за Дейвид де Ротшилд, така нареченият ръководител на Световния еврейски конгрес.

Френски патриоти, които се занимават с него от много години, ни предоставиха следната информация:

Дейвид де Ротшилд контролира Франция заедно с братовчед си Ерик. Вие поехте ролята на бащата на Дейвид, Ги дьо Ротшилд, който организира сатанински балове в Chateau Ferrières (Шато Фериер).

Дейвид де Ротшилд контролира Франция, като назначава свои хора на ключови позиции. Жак Атали при Франсоа Митеран, Никола Бизар и Франсоа Порон при Никола Саркози, Еманюел Макрон при Франсоа Оланд и др. Ключовият човек в тази система е Ален Минк, който управлява френската икономика от името на Дейвид де Ротшилд. Подобни системи са много разпространени и в Испания, Италия и САЩ (Карло де Бенедети, семейство Аниели, семейство Рокфелер и др.)

Братовчедката на Дейвид де Ротшилд Натали Раймс каза пред Музея на изкуството и историята на юдаизма през 2013 г., че кръвосмешението се управлява от цялото семейство:

„Порокът е прекрасен, но кръвосмешението е най-доброто нещо, защото остава в семейството“.

Културата на кръвосмешението и мълчанието в клана Ротшилд / Натали Реймс

Авто-превод

Отделно

Бодигардът на Дейвид дьо Ротшилд Кристиан Жиру е участвал в трафик на хора и детска проституция (отвличане на дете – жертва на сексуален трафик).

Дейвид де Ротшилд и неговият вътрешен кръг живеят с вярата, че Франция е библейският Израел, а истинският Йерусалим е Париж и че всичко принадлежи на тях и те трябва да управляват света. Не им пука за Палестина и изпращат бедните евреи там да бъдат избивани.

Жак Атали, за Обществения сенат: Йерусалим, столица на глобалното управление

Авто-превод

Отделно

Самият Макрон произлиза директно от фамилията Ротшилд (клон Фулд-Спрингер) чрез майка си, а „Бриджит” е неговият баща. Ролята на Еманюел Макрон е да съживи вашето въображение въз основа на пророчеството на Исая.

Кратък библейски урок: Исая 9:19 казва:

„Гневът на Господа на Силите помрачи земята и народите са като огън.“

Френските патриоти казват:

„Търсим всичко, което може да помогне за дестабилизирането на режима на Макрон“.

Това, което ще сложи край на режима на Макрон, е ситуацията в Източна Франция. В момента Украйна е под карантина. Хиляди коли се редят на опашки с дължина до 40 километра, докато шофьорите чакат при минусови температури, за да преминат границата с Украйна, защото протестиращите шофьори на камиони са издигнали барикади. Камионите се подкрепят от полското правителство. Правителствата на Словакия и Унгария също се стремят да затворят границата.

https://bgprevedi.com/the-khazarian-mafia-wants-to-surrender-asks-for-amnesty-37525-2/

Предишна статия

Откъс от филма “Геобуря” (2017)

Следваща статия

Интегриране на Новите Енергии в Колективното Съзнание на Човечеството

Други интересни