Какво не е наред с космоса? 10 въпроса за които учените нямат отговор!

Автор: Няма коментари Сподели:
Славянски свят Осъзнаване

Това не ви е Крамола (заговор, метеж) и дори не е Вадим Зеланд. Това е каналът Осъзнаване, Буквица сила (Силата на началната буква)!

Авто-превод

Отделно

КАКВО НЕ Е НАРЕД С КОСМОСА

Кой от нас не е мечтал да лети в космоса като дете? Днес космическата теория се смята за неразделна част от светогледа и един от най-ярките символи на прогреса в нашата технократска ера. Разбира се, това е символ на прогреса на нашата технократска цивилизация.

Но чудили ли сте се някога какво всъщност знаете за космоса, освен филмите, учебниците по астрономия и това, което държавните медии ви показаха по телевизията и на уебсайтовете на НАСА и Роскосмос?

Но повечето хора имат най-приблизителни представи за това и не само поради ограничения курс по астрономия в училище. Всъщност учените не знаят толкова много за космоса и броят на празните петна в тази област на знанието е извън класациите.

Бързаме да ви изненадаме – 3% от морските дълбочини са проучени.

За огромното мнозинство звездното небе отгоре и всички тези космически принадлежности не са нищо повече от детайли от научнофантастични романи и филми.

Имайки предвид патологичната склонност на официалните медии да лъжат, бих искал по някакъв начин да препроверя информацията, получена от тях. Как можем да проверим повторно получената информация? Редно е да летиш в космоса, но има едно нещо!

Малцина могат да участват в космически полет и това са военни, положили клетва. Според най-смелите фантазии има няколкостотин души и всички останали трябва да вярват във всичко това, което се казва „на дума“.

Поставихме под съмнение привидно очевидни неща и изровихме факти за вас, които поставят под въпрос всичко, което знаем за космоса. Подгответе мозъка си за пътуване с космически скорости и гледайте до края.

И някои инциденти като цяло поставят под въпрос това, което ни казват за съвременната астронавтика.

Или снимки от космоса не ни показват нито една звезда в черните, бездънни простори, но от повърхността на планетата виждаме безброй разпръснати от тях, тогава земята на тези снимки, направени сякаш от нашите устройства, разкрива ъгъл, който не може да съществува по принцип, като се има предвид, че височината, на която летят тези устройства според официалната версия.

Преценете сами:

1 СТРАНЕН ЪГЪЛ

Вижте тази снимка. Как изобщо е възможно да се направи от космоса?

Правим снимка на Земята, наслагваме снимка на кораба върху нея и получаваме полета на Skylab (1973-1979) и с такива детайли като лявото крило, загубено по време на излитане. Така всичко е честно, дори грешката не се крие.

Някакви съмнения относно снимката?

Кой е снимал това чудо? Ясно се вижда, че на снимката е показана цялата.

Изглежда като една от трите експедиции. Но как? Не се вижда оборудване наоколо. Това докинг камера ли е?

Но докингът става от другия край. Планирате ли завой на 180 градуса? Все пак странен ъгъл.

https://bgprevedi.com/what-is-wrong-with-space-37495-2/

Предишна статия

National Geographic – Биолуминесцентни същества – Документален филм

Следваща статия

ТАЙНИ и ЗНАЦИ НА ВАТИКАНА. Какво крие ПАПАТА от нас?

Други интересни