Интегриране на Новите Енергии в Колективното Съзнание на Човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви дам още една практика, която ще ви помогне да поддържате вибрациите си на ниво не по-ниско от четвъртото измерение.

До известна степен това е продължение на практиката «Двойни огледала», тъй като целта й е да поддържа вашето хармонично състояние, така че вашата защитна сфера да е безопасна за вас самите.

Тя е малко по-различна от тези, с които сте свикнали, тъй като новите енергии изискват различен подход от страна на събудената част от населението на Земята.

Вашата отговорност за съдбата на човечеството сега се увеличава многократно, тъй като по-голямата част от ваксинираните жители на вашата планета вече не са в състояние да мислят самостоятелно, което означава, че от вас зависи активно да се съпротивлявате на плановете на глобалистите.

И така, нека да преминем към самата практика, която ще наречем «Интегриране на новите енергии в колективното съзнание на човечеството».

Тази практика има две части.

Първата част е интегрирането на нови високовибрационни енергии във вашето съзнание и вашите фини тела.

И втората част е прехвърлянето на вашето ново енергийно състояние в колективното съзнание на човечеството.

Сега това става особено важно, защото, както вече разбрахте от предишната поредица мои послания, дълбоката държава разполага с голям „асортимент“ от нови „изненади“ за жителите на Земята.

За да избегнете опасността, която ви заплашва, е необходимо да увеличите изключително вибрациите на колективното съзнание на човечеството.

И вече можете да го направите.

Както много пъти съм казвал, дори един пробуден човек струва стотици, а понякога и хиляди непробудени.

Особено като се има предвид, че сред тях няма много чисти човешки души, които като цяло определят съдбата на вашата планета и човечеството като цяло.

И така, нека преминем към първата част от нашата практика, която е „работна“ и не изисква дълбоко медитативно състояние.

Но все пак, преди да започнете, призовете всичките си Небесни помощници.

Можете да го правите навсякъде, когато сте в състояние на самота и спокойствие.

За да започнете, трябва да съсредоточите вниманието си върху вашия «Златен триъгълник».

Опитайте се да се почувствате добре или дори да видите с вътрешното си зрение яркото, блестящо, искрящо енергийно пространство между вашата епифизна жлеза, шестата и седмата чакри.

Почувствайте как горната част на главата ви буквално „гори“.

Възможно е дори да усетите пулсирането или въртенето на чакрите там.

И едва след това призовете Енергията на Разпадане на Тримерната Матрица.

Помолете тази енергия да разтвори цялото програмиране на третото измерение във вашия съзнателен и подсъзнателен ум и да премести вашето съзнание и всичките ви тела, включително физическото ви тяло, в енергийното пространство на четвъртото измерение.

И след това се вслушайте внимателно в чувствата си.

Разбира се, те ще бъдат различни за всеки, но определено ще усетите някакво движение в аурата си и особено в областта на горните чакри.

Като начало можете да правите тази практика като медитация, за да закотвите нови усещания във вашето енергийно пространство.

Но основната й цел е да се научите как да го правите в движение, за да „коригирате“ състоянието си навреме, като по този начин постоянно поддържате вибрациите си на ниво четвърто измерение.

Тук ще спрем днес.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 24 ноември 2023 г.

https://bgprevedi.com/integrating-the-new-energies-into-the-collective-consciousness-37520-2/

Предишна статия

Фулфорд: Хазарската мафия иска да се предаде…

Следваща статия

The GIANT discovered November 2017 in a cave in Krabi Thailand

Други интересни