Светът днес според Фулфорд! Сатаната е победен и сега неговите слуги биват арестувани!

Автор: Няма коментари Сподели:

Нещо фундаментално се случи на най-високите етажи на световната власт. Сатаната – както в древен култ с човешки роби – е победен и сега е в ход една операция за прочистване. Знаците са навсякъде. Първо обаче нека да видим какво е победено.

Когато азиатските тайни общества се свързаха с мен за първи път през 2006 г., те ми дадоха следната ръчно нарисувана диаграма на тяхната властова структура (съжалявам за петната от кафе).

[Figura] (Сатанинската властова структура)

Най-отгоре е звездата на Сатаната (погрешно наречена Звездата на Давид), а точно отдолу намирате Швейцария и Борда на Федералния резерв. Вавилонският бог-цар на върха на тази структура беше Дейвид Рокфелер. Под негово пряко управление виждате Япония, Мексико, Канада, Африка, Америка, Иран, Гърция, Англия, Русия и Монголия.

От лявата страна виждате кралица Елизабет и Европейската комисия (сега ЕС). Под нея намирате Лондонското сити (Лондон-град) и нещо, наречено имоти (вероятно земя на короната, включително по-голямата част от Австралия и Канада). Вдясно виждате Франция и до нея виси Fortune 500.

Това, което не намирате под техен контрол, е Германия (тогава оглавявана от фюрера Джордж Буш-старши). Вие също не намирате близкоизточните монархии като Саудитска Арабия, Китай, АСЕАН и Южна Америка под техен контрол.

Добре, сега нека отидем напред към 2023 г. и да видим какво се е случило. Англия при кралица Елизабет се отдели, оттук и Брекзит. Тъй като съпругът й Филип беше монарх на Дания и Гърция, те също се разделиха. Въпреки че Елизабет беше убита, Англия, Ирландия и Шотландия вече са под контрола на някой, верен на нейния дух. Това не е фалшивият крал Чарлз III. Този човек казва, че ще се появи публично в Новата Година.

Франция също се отдели. Сега е под контрола на Пиер дьо Гол, внук на Шарл дьо Гол. На форума в Санкт Петербург Де Гол повдигна въпроса за присъединяването на Франция към БРИКС. Руският президент Владимир Путин каза, че ако Франция представи своята кандидатура, той ще я обмисли.

[voltairenet] (Франция би могла да се присъедини към БРИКС)

Русия, разбира се, също се отдели, когато лоялните на Православната църква Царисти убиха 200 сатанистки олигарси и заточиха много други, преди да поставят Аватара Владимир Путин начело.

Африка също се отдели, поради което почти никой не се подложи на ваксинации на този континент. Руснаците предоставят военна подкрепа на новите независими африкански държави. Китайците оказаха икономическа подкрепа. Африканските държави от Британската общност също са независими.

След това нека погледнем Германия. След като Джордж Буш-старши и по-голямата част от семейството му бяха екзекутирани за предателство, новият фюрер, според старейшините на организацията Black Sun, стана Илон Мъск. Доналд Тръмп (истинският, а не фалшивият) е съюзник с тази група.

[Figura] ()

Япония и Корейският полуостров сега са бойно поле с клана Рокфелер, който се бори (и губи) в ариергардни действия да запази контрола си.

Така че това изоставя наследството на Дейвид Рокфелер-младши, което сега се състои от Корпорацията „Съединени щати“ под фалшивия президент Джо Байдън, Канада при Кастрюдо и много от компаниите от Fortune 500. Неговото политбюро е базираната в Швейцария група Октагон. Членът на Политбюро Клаус Шваб Ротшилд може би се е опитвал да изгони (Рокфелер)-младши с помощта на неговия план за „голямото рестартиране“. Той се провали.

С други думи, голяма част от новинарските събития от последните няколко години могат да се разглеждат като борбата на клана Рокфелер да остане на власт. Ето защо първото нещо, което направиха, когато откраднаха изборите през 2020 г., беше да отменят тръбопровода Keystone, така че САЩ да спрат да купуват канадски петрол, който не е от Рокфелер. Те също така взривиха тръбопровода Nordstream II, за да принудят европейците да купуват петрол и газ от Рокфелер на два пъти по-висока цена от руската.

[Figura] (Тръбопровод от Близкия изток до Средиземноморието)

Сега се оказва, че една от големите причини за продължаващия геноцид в Газа е да се осигурят огромните запаси от газ, намерени там. Картата по-горе илюстрира това.

Независимо от това, въпреки обедняването на американците и европейците за да останат те на власт, Рокфелерови са все още изправени пред фалит.

Както посочва Kim.com,

„Русия, най-санкционираната страна в света, завършва 2023 г. с печалба от 75 милиарда долара… САЩ, най-задлъжнялата страна в света, ще завърши 2023 г. със загуба от 2 трилиона долара.“

[Figura] (Ким Дотком)

Миналата седмица Рокфелер се надяваха да останат в бизнеса, като предлагат на китайците почти всичко, което поискат в замяна на повече пари. Те предложиха Калифорния на китайците и наредиха улиците на Сан Франциско с китайски знамена, казвайки:

„О, вижте, Сан Франциско се превърна в Китай за пристигането на президента Си. Най-накрая разкрива истинските си цветове.“

[newsweek] (Видео с китайски знамена, изпълнили улица в Сан Франциско, предизвиква обратна реакция)

Обаче ако погледнете изражението на торбаджията на Рокфелер Антъни Блинкен след разговорите с китайските му колеги, можете да видите нищо освен ужас. Попитахме източници на Азиатското тайно общество какво са му казали и те казаха че китайците ПОВЕЧЕ няма да дават пари назаем на Американската Корпорация. Те също така казаха, че ще настояват Рокфелер и други, отговорни за войната с масовите убийства с използване на ваксините, да бъдат съдени пред военен наказателен трибунал.

[Video] (Блинкен и Байдън)

[Video] (Американо-китайски разговори)

След срещата китайската правителствена преса потвърди:

„Дисфункцията на политическата система на САЩ ще продължи, докато страната все още може да използва долара, за да сдържа световната икономика.

Това се случи въпреки факта, че „Байдън“ обеща, че

„САЩ няма да търсят нова Студена война, че няма да се опитват да променят китайската система, че няма да се опитват да съживят съюзи срещу Китай, че няма да подкрепят „независимост на Тайван“ и че не възнамеряват да влизат в конфликт с Китай“, каза китайският външен министър Ван И.

Тъй като не получи пари, „Байдън“ след срещата нарече Си диктатор на комунистическо правителство.

[Video] (Си диктатор)

Така или иначе, без китайски пари шоуто на Байдън е обречено, защото те нямат пари да подкупват генерали и актьори, представящи се за политици.

Признаците, че Рокфелер губят контрол над САЩ, вече са навсякъде.

Най-големият знак е писмо, изпратено до войници, в което се казва:

„Бивши войници, които са били принудително уволнени от армията поради отказ да получат ваксина срещу COVID-19, могат да поискат коригиране на военните им досиета.“

Това означава, че ваксиналната мафия е изгубила контрол над американската армия.

[Figura] (Официалнно писмо че отказалите ваксинацията могат да се върнат в армията)

Те също така губят контрол над американската бюрокрация. Повече от 500 американски служители са подписали писмо, протестиращо срещу израелската политика, провеждана от сурогата на Рокфелер – Байдън.

Поддръжникът на Доналд Тръмп Каш Пател междувременно съди директора на ФБР Кристофър Рей и други служители на ФБР и Министерството на правосъдието за незаконно наблюдение. Ще бъдете разпитан по този въпрос под клетва.

[Video] (Каш Пател)

Представителят Клей Хигинс (R-Луизиана) също каза на Рей за

„гадни“ автобуси, „пълни с информатори на ФБР, маскирани като поддръжници на Тръмп, които се спуснаха в Капитолия на 6 януари“.

[Video] (МТГ говори на Рей)

Сега бяха публикувани аудиозаписи от 6 януари, които доказват, че това събитие е гигантска измама, която е била активирана и координирана от елементи в правителството на САЩ.

След публикуването на повече от 40 000 часа видеозаписи от полицейското наблюдение на Капитолия в петък, десетки видеоклипове бяха разпространени, развенчавайки представянето на комисията на 6 януари като „насилствено въстание“.

Друго нещо е, че има все повече доказателства за престъпления срещу ваксините, извършени от хазарската фармацевтична мафия. Например, японски изследователи потвърдиха, че ваксините са предназначени да накарат сърдечните мускули да произвеждат шипови протеини. Това от своя страна накара имунната система да ги атакува, което доведе до всички тези сърдечни смъртни случаи. Оттогава Pfizer призна, че привилегировани слоеве от населението са получили специални, безопасни „ваксини“ срещу Covid-19 от различни партиди. С други думи, ваксините са използвани за селективно освобождаване на населението от „нежеланите“.

Виждаме също, че щатът Ню Джърси беше съден, защото тайно вземаше кръв от бебета за ВИП-персони:

Институтът за правосъдие заведе дело срещу щата Ню Джърси, твърдейки, че тайна програма позволява да се събира и съхранява кръв от новородени без знанието или съгласието на родителите на бебетата.

Сенаторът Ранд Пол (D-Kентъки) сега образува наказателни обвинения срещу д-р Антъни Фаучи по обвинения в лъжа пред Конгреса.

„Почти всичко, което казаха насаме, го казаха обратното пред публиката“, каза д-р Пол.

Той трябва да бъде обвинен във военни престъпления и масови убийства.

Например документът на „Секретариата на световния ред“ от 20 септември 1991 г. призовава за:

Незабавно намаляване на световното население… Това трябва да стане с всички необходими средства… Съветът за сигурност на ООН, ръководен от англосаксонските велики сили, ще реши отсега нататък Съветът за сигурност да информира всички страни, че толерантността към населението е приключила, че всички страни имат квоти за намаляване на населението на годишна база, определени от Съвет за сигурност чрез селективно или избирателно намаляване на населението. Може да бъде наложено пълно ембарго върху заеми, търговски стоки, включително храна и лекарства, или военна сила, ако е необходимо.

Истинският Доналд Тръмп със сигурност планира да повдигне наказателни обвинения срещу Рокфелер и техните приближени.

[Figura] (Тръмп за делото срещу него)

Ето защо контролираният от Ротшилд икономист нарича Тръмп „най-голямата опасност за света през 2024 г.“.

От своя страна Джен Псаки Рокфелер говори за страха на Тръмп

да „преследва всеки, когото смята за враг“ и как „този път той планира да назначи администрацията си с хора, които наистина ще направят това“.

Рокфелер използват фалшив Тръмп, за да се опитат да спрат това. Ето снимка на фалшивия Доналд Тръмп, който ХМ използва, за да подкрепи фалшивата история за „процеса за влияние върху изборите в Джорджия срещу бившия президент Доналд Тръмп, който се очаква да продължи до началото на 2025 г.“

Дори Тръмп да се окаже изтребител на плъхове, останалият свят ще вземе мерки.

„САЩ и Израел, които отдавна обединиха силите си, ще бъдат държани отговорни за кланетата в Газа. След няколко години Израел и „Американската империя“ ще изчезнат. Тези, които се борят срещу хода на историята, ще провокират войни и ненужни жертви сред своите“, пише френският журналист Тиери Мейсан, отразявайки преобладаващото мнение в голяма част от света.

Южна Африка, Турция и Русия са сред страните, които се обърнаха към Международния наказателен съд (МНС) с обвинения във военни престъпления срещу САЩ и техните лидери на Октагона, базирани в Израел и Швейцария, за разследване на военните престъпления, извършени в Газа.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция ще гарантира, че светът „признава Израел за терористична държава“. Стотици адвокати се насочват към съда в Хага, за да предприемат действия срещу него, обеща той. Западът „прекрачва границите на морала и закона“ и „нарушава международните правни норми“, заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

Руският външен министър Сергей Лавров казва, че тези действия са възможни сега, защото „Западът управлява света повече от 500 години, повече от пет века. И тази ера свърши.”

[Video] (Сергей Лавров)

Последният пример за това е преобладаващата победа на либертарианския аутсайдер Хавиер Майли на президентските избори в Аржентина, която нанесе съкрушителен удар на традиционните партии, които бяха отговорни за десетилетия на икономически упадък. Майли обещава дълбоки бюджетни съкращения, замяна на отслабеното песо с щатски долар и затваряне на централната банка. Той също така иска да премахне министерства като Министерството на жените, равенството и многообразието и Министерството на околната среда.

Хазарската мафия сега е в паника, тъй като техният вековен план да управляват света от Хазария се разпада след поражението им в Украйна.

Това унищожи огромна политическа мрежа от подкупи. От руското нахлуване през 2022 г. Украйна е получила повече от 230 милиарда долара помощ, според оценки на полското разузнаване. Според руското министерство на външните работи украинските служители са присвоили между 20% и 36% от цялата финансова помощ, която Киев получава от Запада.

Останалите средства са били присвоени от американски и израелски служители или използвани за финансиране на геноцидите в Украйна и Ивицата Газа.

Според източници на Мосад украинският президент Владимир Зеленски ще понесе отговорност, защото отдавна е напуснал Украйна. Жена му знаеше, че е неизбежно, когато те бяха в Канада.

Полското разузнаване е съгласно:

„Единственото нещо, което вече не е под съмнение, е, че Зеленски скоро ще се присъедини към редиците на приятелите на Съединените щати, които бяха пожертвани, когато вече не бяха необходими или по някаква причина не можеха лесно да бъдат контролирани дистанционно.“

В ясен знак за това The Wall Street Journal сега призовава за край на „магическите спекулации“ относно поражението на Русия в Украйна.

[Figura] (Време да спрем магическото мислене за поражение на Русия)

Прикачена снимка с надпис „Виждали ли сте този човек? Той е издирван за измама на възрастен мъж със 100 милиарда долара“, е пример за истински думи, изречени на шега.

[Figura] (Виждали ли сте този човек?)

Дори еврейският народ се пробужда. Например, бившият контролиран от ХМ Би Би Си започва да поставя под съмнение изобразяването на Ивицата Газа от Израел, съобщавайки:

„Израел все още не е предоставил доказателства за тунелите [които бяха използвани като претекст за унищожаването на болницата].“

[Video] (Би Би Си)

ХМ е в процес на загуба на контрол дори над своята робска колония Израел. Опозиционният лидер Яир Лапид се присъедини към хора от искания премиерът Бенямин Нетаняху да бъде отстранен от поста. Източници от Мосад съобщават, че израелските специални сили сега активно преследват Нетаняху.

Други заместник-главни министри, като Джъстин Кастрюдо, също са на път да напуснат. Той вече не може да се появява публично, без да бъде подложен на нападки от тълпата.

Разбира се, ХМ са полудели и сега заплашват да унищожат света.

Те все още се придържат към илюзията, че могат да изпълнят плана си да започнат Трета световна война, за да убият 90% от човечеството и да поробят останалите.

Тук можете да видите представител на израелския канал 14 да говори;

„Можете ли да си представите колко хора ще убием? Ние сме готови да се борим със Съединените щати и света“.

[Video] (Водещият на 14-ти канал: „Ние ще ви унищожим“)

Източници от ЦРУ предупреждават:

„В средиземноморския флот има само един авариен екипаж… има причина за това. Бъдете готови за операция под фалшив флаг, в която Израел ще изпрати подводен дрон, който ще удари и потопи един от самолетоносачите. Точно същото като в случая с инцидента в Тонкинския залив. Те ще обвинят Иран. Те се нуждаят от Иран в този конфликт. Русия вече знае за това.”

Въпреки това руският външен министър Сергей Лавров потвърждава, че нито Иран, нито Ливан, нито бойците на Хизбула ще позволят геноцидът в Газа да ги изкуши да изпълнят желанието на ХМ да започне Трета световна война.

Изглежда също, че действа някаква извънземна сила, която гарантира, че планетата няма да бъде унищожена. Секретарят на военновъздушните сили на САЩ Франк Кендал казва, че „има неизвестни неизвестни“, които пречат на САЩ да създават междуконтинентални балистични ракети. Очевидно САЩ имат само ракети Minuteman III (Минитмън), които са на повече от половин век и никой не знае как да ги управлява.

Може да имам грешка в паметта, но съм почти сигурен, че САЩ имаха много други ракети след серията Minuteman. Сякаш самата реалност се променя.

Самият Пентагон също си остава черна кутия. Той току-що се провали за пореден път в своя годишен военен одит на стойност 3,8 трилиона долара.

Разбира се, ХМ все още не е свършила с триковете. Корицата на изданието от 2024 г. на Economist THE WORLD AHEAD, контролирано от Ротшилд от ХМ, съдържа много нишки.

[Figura] (Икономист – Светът напред)

Тя включва изображения на междуконтинентални балистични ракети и намеци за метеорологична война и контрол на ума посредством ИИ.

Това, което обаче привлече вниманието ми, беше графиката вдясно, която показва спадовете на щатския долар, еврото, японската йена и британския паунд. За мен това е индикация, че след години на примамване на инвеститори на фондовите пазари, принуждавайки ги да се подчинят на хартиени пари, те сега ще правят пари, като продават акциите си и сриват цялото нещо. Ще видим.

Друго нещо, което определено планират, е война срещу времето, за да се опитат да получат пари за борба с „промените на климата“.

[Figura] (Това е ХААРП ЕЛФ, предназначен да прониква през всичко на земята)

Ето как „климатичният цар“ на ХМ Джон Кери говори за „науката“ за изменението на климата, създадена от техните платени слуги:

„Тази промяна е много по-голяма от всяка отделна партия в тази страна… тя не е идеологическа.“

[Video] (Джон Кери говори)

След това можете да видите Байдън, носещ фалшива маска (с широка усмивка):

„Работя с нашия Конгрес, за да увелича драстично международното климатично финансиране.“

Още по-голямо пране на пари, общо 100 милиарда долара.

[Video] (Байдън говори)

И накрая, и това може да е знак, че наистина имаме работа с библейски събития (или библейско CGI – компютърна графика), Нил изглежда тече в червено.

https://bgprevedi.com/satan-has-been-defeated-and-now-his-minions-are-being-rounded-up-37401-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Със съзидателни усилия

Следваща статия

Брюс Липтън: Биология на убежденията

Други интересни