Полет 370 на Малайзийските авиолинии е заловен от неизвестни сили

Автор: Няма коментари Сподели:

Изследвания сочат най-сензационното прикриване в историята

-=-

Полет 370 на Malaysia Airlines изчезна на 8 март 2014 г. На 19 май, около девет седмици по-късно, изтекъл видеоклип беше публикуван в YouTube от трета страна, която твърди, че го е получила на 12 март. Видеото показва нещо, което изглежда като горящ реактивен самолет, теглен от три спирални кълба. В крайна сметка трите кълба се променят във вертикален модел и изчезват светкавично заедно със самолета, оставяйки задънена следа от дим в небето. Месец по-късно, на 12 юни, в същия канал беше публикувано второ видео, което показва точно същото събитие, взето от различна гледна точка. Тези видеоклипове са изтрити от YouTube, но все още могат да бъдат намерени в archive-dot-org.

Аштън Форбс и неговият екип са проучили задълбочено тези видеоклипове и са предоставили изчерпателни доказателства, че тези видеоклипове са реални. Включвайки дигитална криминалистика, потвърдена от CGI-професионалисти, очевидци и правителствени данни, Форбс и неговият екип успешно се справиха с всички твърдения на разобличителите и ги изброиха, за да могат всички да ги видят на X-dot-com @JustXAshton. Досега никой не е успял да развенчае това изследване.

Тяхното изследване показва, че първото изтекло видео е направено от двойка американски сателити за сигнално разузнаване, известни като USA-229. Двойни сателити, способни да създават 3D стереоскопични изображения чрез заснемане на два леко различни изгледа. Сателитите близнаци USA-229 са регистрирани на точното място, време и видим ъгъл, необходими за заснемането на това видео. Това събитие се случи около два и половина сутринта, беше напълно тъмно, дължините на вълните, уловени от тези камери, са за подробностите, а стереоскопичният ефект позволява допълнително възприемане на дълбочината.

Източникът на второто видео е идентифициран като безпилотен боен дрон MQ-1C Grey Eagle с инфрачервена и термична технология. Това видео се фокусира върху топлинния подпис.

И човекът, отговорен за изтичането на тези видеоклипове, изглежда е лейт. Едуард Лин. Той беше обвинен, че е шпионин, но съдебните протоколи доказват, че това е просто въртележка. Подробностите за престъпленията му, включително времето, когато са се случили, са редактирани, но в процеса се оказа, че въпросната класифицирана информация е публикувана в интернет. И лейт. командир. Едуард Лин имаше пълно разрешение за сигурност за същата технология, използвана за заснемането на тези видеоклипове.

Използвайки сателитни пинг-данни от Inmarsat и военен радар, за да проследи пътя му, и свидетелства на очевидци, за да го потвърди, Форбс събра окончателната траектория на полета на полет 370 на Malaysian Airlines:

На 7 март в 16:42 UTC полет 370 излита от международното летище Куала Лумпур. В 17:21 самолетът рязко се обръща обратно към най-близкото летище в Пенанг. Свидетел на петролна платформа съобщи, че самолетът гори. Няколко свидетели по Източното крайбрежие съобщиха, че са чули силен взрив и са видели сияние, идващо от самолета, докато минавал над тях. В 17:52 мобилният телефон на втория пилот пингва местната кула. В 18:40 очевидец на лодка съобщава, че самолетът свети в оранжево и изглежда гори. Данните за пинг на Inmarsat показват същия остър ляв завой, който виждаме във видеоклиповете, и след това внезапно отива до нула, когато самолетът изчезва.

ККП пусна китайски сателитни изображения, които изглеждат като три кълба. Те първо твърдяха, че това са отломки, а по-късно казаха, че пускането на изображението е грешка. Според китайски медии деветнадесет семейства са подписали изявление, в което твърдят, че са направили обаждания, свързани с изчезнали пътници след изчезването, но без отговор.

Някои хора казват, че това са извънземни НЛО, спасяващи самолет от катастрофа. Но това не обяснява факта, че три различни модерни камери за наблюдение на американската армия са заснели това едно събитие. Двадесет и трима от пътниците на борда са свързани с Freescale Semi-Conductors, област, водеща развитието на технологията за свръхпроводници, което изглежда е това. Някакъв тип свръхпроводникова насочваща система за телепортация. Което напомня какво правеха нацистите с техния строго секретен проект Die Glocke.

Светещи обекти като този бяха съобщени за първи път през май 1940 г., когато Германия нахлу в Белгия. И през 1942 г. няколко души съобщават, че са ги видели в небето над Германия. Американските пилоти по време на Втората световна война ги наричаха Foo Fighters (фу файтърс, глупави изтребители).

И да не забравяме Гари Макинън, който през 2002 г. беше обвинен в извършването на „най-големия военен компютърен хак на всички времена“ и който твърди, че е видял доказателства за напреднал извънземен военен флот.


Коментар на Джон Гай

За ваше сведение: Има много теории за полет MH360, но нито една от тях не беше наистина достоверна и бързо бяха отхвърляни, въпреки че имаше едно изключение. Това е историята на служителя на IBM Филип Ууд и тази странна снимка и аудио текст, проследени до малкия остров Диего Гарсия в Индийския океан.

Тази теория не е толкова теория, колкото изтичане на информация. За тези, които все още научават какво се случва, Диего Гарсия е атол, използван като военна база от САЩ и Обединеното кралство. Целта му е строго секретна и двете правителства мълчат как може да е бил използван по време на тази криза. Според докладите (Ще предоставим връзка по-долу), Ууд е изпратил затъмнена снимка и съобщение, че е жив, че е бил в затвора и е бил под въздействието на наркотици. Освен тях нямаше други подробности. След като съобщението е получено, то е проследено до острова.

Изненадващо, всичко това съвпада с доклад на Malaysian Insider (вътрешен човек), публикуван на 18 март, озаглавен „Американска военна база, южноазиатски летища в симулатора на пилота на MH370, се казва в хартия“, тъй като беше установено, че пилотът на MH370 е имал мащабни симулации на Диего Гарсия в своя домашен летателен симулатор.

Полет MH370: Жители на отдалечен остров в Малдивите „видели ниско летящ самолет, съответстващ на описанието на изчезналия самолет на Malaysia Airlines“

Жители на отдалечен остров в Малдивите твърдят, че са видели „нисколетящ джъмбо джет“, отговарящ на описанието на изчезналия самолет на Malaysia Airlines в часовете след изчезването му.

Според един доклад собствениците на ценен патент са били на борда на MA 370.

Ако умрат, патентът ще принадлежи на компанията Freescale Semiconductor, която е собственост на Джейкъб Ротшилд.

от Алън Кънди (henrymakow.com)

Една група пътници включваше 12 малайзийци и осем китайци, всички от една и съща компания Freescale Semiconductor.

източник: http://thisisyourwake-upcall.blogspot.com/2014/04/what-really-happened-to-malaysian.html

На 24 март 2014 г. в 2:30 сутринта EDT (източно-щатско време) беше съобщено от Intellihub News, че полет 370 е кацнал в Диего Гарсия, секретна военна база на САЩ, наета от ЕС, в ранните сутрешни часове на 8 март 2014 г., след като YouTuber от името на Montagraph събра две и две заедно след други доклади.

Откъс от статията гласи:

„[…] MH370 най-вероятно е кацнал в Диего Гарсия и самолетът може да е бил въведен в масивен хангар в стил „Фарадеева клетка“, за да се избегне комуникацията на пътниците с външния свят.“

Цитат от Malaysian Insider гласи:

Разследванията на летателния симулатор, взет от дома на изчезналия пилот, показаха софтуер за пет тренировъчни писти, включително една, принадлежаща на Съединените щати, съобщи днес Берита Хариан.

Няколко жители на Kuda Huvadhoo, в атола Dhaalu, казаха, че са видели бял самолет с червени ивици да лети толкова ниско над острова, че вратите на самолета са били ясно видими.

Жителите на острова твърдят, че са били обезпокоени от невероятно силен шум около 6:15 ч. сутринта местно време на 8 март и са видели самолет, пътуващ от север на югоизток, към Аду – южния край на Малдивите, се съобщава.

Предполагаемото наблюдение – на около 2000 мили от Куала Лумпур – дойде часове след като пътуващият за Пекин полет MH370 изчезна същия ден с 239 души на борда.

Сега следователите смятат, че той умишлено е бил отклонен от курса, след като е излетял от малайзийската столица.

Един свидетел каза на HaveeruOnline: „Никога преди не съм виждал самолет да лети толкова ниско над нашия остров. Виждали сме хидроплани, но съм сигурен, че този не е един от тях. Дори можех ясно да различа вратите на самолета.

„Не съм само аз, няколко други жители съобщиха, че са видели абсолютно същото. Някои хора също излязоха от къщите си, за да видят какво причинява огромния шум.

Последният сигнал „ping“ от самолета беше открит от сателит в район близо до американска военноморска база на Диего Гарсия и Малдивите.

HaveeruOnline също цитира местен авиационен експерт, който казва, че самолетът, забелязан над Малдивите, е „вероятно“ изчезналият MH370, тъй като случаите на самолети, прелитащи над острова в отчетеното време, са редки.

Общо 26 държави помагат в издирването на изчезналия самолет, но Малдивите не са една от тях.

https://bgprevedi.com/malaysia-airlines-flight-370-captured-by-unknown-forces-37454-2/

Предишна статия

БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ И МИНИСТЕРСТВАТА СА ВПИСАНИ КАТО ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА В САЩ

Следваща статия

Отец Абсолют: Със съзидателни усилия

Други интересни