Гравидан – истината за съветския еликсир на живота!

Автор: Няма коментари Сподели:

Сензационно откритие, скрито от хората! Гравидан – истината за съветския еликсир на живота! СССР

Славянски свят Осъзнаване

Това не ви е Крамола (заговор, метеж) и дори не е Вадим Зеланд. Това е каналът Осъзнаване, Буквица сила (Силата на началната буква)!

 

Авто-превод

Отделно

ГРАВИДАН. Защо беше унищожено уникалното лекарство?

…Това лекарство спаси хиляди хора от обриви, туберкулоза, малария. Той спира развитието на гангрена, лекува тежки рани, лекува лобарна пневмония, сърдечни заболявания, съдови заболявания и много други. Цели институти работиха по неговото изучаване и производство съвсем официално, той беше използван от най-високите партийни служители и редовно използван от Максим Горки, Клара Цеткин, Вячеслав Молотов, Михаил Калинин и много други представители на елита на Съветския съюз.

Повече от 30 години се използва в клиниките и се продава в аптеките, а след това…

И тогава, както може би се досещате, това чудотворно лекарство беше обявено за неефективно и изчезна – първо от медицинските справочници, а след това и от паметта.

Междувременно това беше първото в света хормонално лекарство, наречено гравидан.

Неговият създател Алексей Андреевич Замков е смятан от литературоведите за един от прототипите на професор Преображенски, безстрашен експериментатор, показан в „Кучешкото сърце” на известния Михаил Булгаков.

Преображенски се опита да победи стареенето, именно за тази цел той трансплантира хипофизната жлеза и тестисите на безобидно куче, а превръщането му в гражданина Шариков вече беше страничен ефект от операцията.

Лекарството на Замков удължава младостта без хирургическа интервенция.

Хирургът, урологът, ендокринологът Алексей Замков беше талантлив експериментатор, казваха за него „диагностик по Божията милост“. Може би интуицията му е помогнала да се стигне до създаването на гравидана.

Както се очакваше, първо беше тестван върху мишки. Стари, опърпани мишки, които се движеха трудно, буквално след няколко инжекции от чудодейното лекарство, окосмиха, станаха подвижни, възвърнаха отличния си апетит и родиха потомство!

Скоро Замков ще напише в дневника си за наблюдения: „… експерименталната фауна се развихри. Старият кон, който бе подготвян за клане, показа рекордна ловкост след инжекцията.

Стана ясно, че лекарството може да се използва във ветеринарната медицина, тъй като не само възстановява репродуктивната функция, но и лекува много заболявания.

Дойде време да тестваме ефектите на гравидан върху хората.

Разбира се, първият беше самият Замков. След прилагането на лекарството той почувствал безпрецедентен прилив на сила и емоционален подем, който продължил 10 дни, освен това лекарят отбелязал, че лекарството има значително стимулиращо действие върху психиката и нервната система.

Следващият човек, който се осмели да предприеме подобен експеримент, беше съпругата на лекаря и верен спътник, известната монументална скулпторка Вера Мухина (автор на онази емблематична статуя „Работник и колхозница“).

През 1929 г. новото лекарство получава собственото си име – „Гравидан“. Тази дума произлиза от латинското graviditas, което означава „бременност“ – и това не е случайно, защото е получено от биологични течности, включително урина на животни и хора в ранните етапи на бременността.

Лекарството се произвежда както под формата на таблетки, така и за интрамускулно приложение.

https://bgprevedi.com/gravidan-soviet-elixir-of-life-ussr-36950-2/

Предишна статия

Още за Небесния Ерусалим и Новия Израел

Следваща статия

9 прости правила за здравето на гръбначния стълб

Други интересни