Лидер на Хамас: Ние сме „психооператор на ЦРУ“ за развитие на глобалистката програма

Автор: Няма коментари Сподели:

Хамас не е терористична организация, решена да се бори за палестинския народ, да води война срещу Израел и да си върне изгубената земя.

В действителност, предполагаемата смъртоносна терористична група всъщност е глобалистка психическа операция, създадена от ЦРУ и подкрепяна от техните предполагаеми врагове Израел, за да помогне на глобалистите да постигнат целите си за повече вечни войни в Близкия изток и да помогнат за въвеждането на „Нов световен ред“.

Но недейте да ми вярвайте на думата. Това е според сина на основател на лидер на Хамас, който се отказа от позицията си на „позлатен принц“ в движението на Хамас, за да даде сигнал и да каже на света истината за това, което наистина се случва зад кулисите на терористичната група.

Но има само един проблем за Мосаб Хасан Юсеф, чийто баща беше ключова фигура в основаването на Хамас през 1987 г. Той иска да каже на западния свят истината за Хамас, но нашите основни медии правят всичко възможно, за да потиснат гласа му и продължаваме да изпомпваме нашите ефирни вълни, пълни с глобалистка пропаганда.

Но тук, в The People’s Voice (предишния Нюзпънч, Newspunch), ние не сме цензурирани от глобалистите и ние имаме цялата история за вас.

===

Според Мосаб Хасан Юсеф на Хамас не им пука за палестинците и дори не ги е грижа за исляма. Накратко, всичко, което ни се говори за групата, е лъжа.

Изборите, за които говори Юсеф, се проведоха през 2006 г. и Хилари Клинтън беше заснета на запис малко след като се похвали пред редактор на вестник за планове за фалшифициране на изборите.

Глобалистите отдавна използват международни терористични групи, за да диктуват световните събития, да създават фалшиви флагове и да контролират масите, като ги тероризират, за да се подчинят.

Понякога, благодарение на хора като Рон Пол, истината излиза наяве дори в Конгреса на САЩ.

Тълси Габард отиде в Сирия на тайна мисия за установяване на факти през 2016 г., за да премине през лъжите и пропагандата и да разбере какво наистина се случва на място. Тогавашната конгресменка демократ се върна в Америка с шокиращи новини.

Администрацията на Обама финансираше и подкрепяше ISIS и Ал-Кайда.

Смелата Тълси напълно разби фалшивия новинарски разказ на CNN и изясни всичко.

Но тя можеше да стигне и по-далеч. Администрацията на Обама не просто подкрепяше ISIS и Ал-Кайда в Близкия изток – тези терористични групи всъщност бяха създадени от ЦРУ, за да помогнат на глобалистите да постигнат целите си.

Обама, Байдън, Клинтън, Буш и Чейни са дълбоко замесени и имаме всички необходими доказателства, за да ги признаем за виновни за престъпления срещу човечеството в съда.

Глобалистите използваха американските разузнавателни агенции, за да създадат терористични групи, включително ISIS и Ал-Кайда, от чиста фантазия, за да тероризират света в подчинение.

Тези, които познават тяхната история, знаят, че ЦРУ вербува, финансира, въоръжава и обучава Осама бин Ладен още през 80-те години.

Мъдри думи от Ранд Пол. Сега знаем, че е бил прав за всичко.

Разбира се, по това време мейнстрийм медиите го нападнаха и казаха, че греши за всичко. Което не трябва да е изненадващо, като се има предвид, че основните медии са отделът за пропаганда на глобалисткия елит.

Но те не могат вечно да прикриват истината. Тежестта на доказателствата срещу глобалисткия елит и разузнавателните агенции, които вършат мръсната си работа, е огромна.

Сега знаем, че ЦРУ не просто е подкрепяло Ал-Кайда и ISIS в Сирия с оръжия, както ни каза Тълси Габард. Сега знаем, че ЦРУ е участвало активно в работата с терористичната група за – чакайте – да разпространи терор по света.

Статия на Washington Post от 2010 г., написана от бившия офицер от армейското разузнаване Джеф Щайн, включва подробен разказ за това как ЦРУ наистина е заснело фалшив видеоклип на Бин Ладен по време на подготовката за войната в Ирак през 2003 г.

Статията, която включва коментари от множество източници в Иракската оперативна група на ЦРУ, обяснява как агенцията е планирала да „наводни Ирак с видеоклипове“, изобразяващи няколко противоречиви сценария.

Други служители на ЦРУ признаха, че са планирали няколко фалшиви видеоклипа с участието на бившия иракски президент Саддам Хюсеин, един от които ще изобразява лидера, участващ в сексуални действия с тийнейджър.

„Изглежда, че е заснето от скрита камера“, каза един от бившите служители. „Много зърнисто, сякаш беше таен видеозапис на секс сесия.“

Докато тези фалшиви видеоклипове, заснети от ЦРУ, никога не са били публикувани, много пренебрегваното признаване на такива психологически операции повдига въпроси в светлината на прословутите видеоклипове на ISIS за обезглавявания.

Само дни след като много хора поставиха под съмнение несъответствията във видеозаписа с обезглавяването на Джеймс Фоли, водещи британски съдебни експерти заключиха, че видеото вероятно е инсценирано с помощта на „измама на камерата и хитри техники за постпродукция“.

„След подобрения може да се види, че ножът е прокаран през горната част на врата най-малко шест пъти, без кръвни доказателства до степен, че картината избледнява до черна“, каза анализатор. „Мисля, че е инсценирано. Чувството ми е, че екзекуцията може да се е случила, след като камерата е била спряна.”

Сега имаме още повече доказателства, че ЦРУ е създавало шокиращите видеоклипове на ISIS за тях. Доносник изтече кадри от снимачната площадка на продукция на ЦРУ, зеления екран и всичко останало.

Тактиката за тероризиране на масите в подчинение идва в много форми, но използването на терористични групи като страшилища, за да се убеди обществото да започне война, е класика от глобалистката игра.

Нетаняху е марионетка на глобалистите, така че не трябва да е изненада, че той работи непосредствено с Хамас от десетилетия. Можете да забравите всичко, което западните мейнстрийм медии са ви казали за конфликта Израел-Хамас. Всеки интелигентен човек в Израел разбира, че политиката на Нетаняху е била да запази Хамас на власт.

Защо? Защото политически го устройва да има враг пред портите. Устройва и държавата Израел. През изминалата година Украйна на Зеленски създаде лоша репутация за молби за американски долари за помощ, но Израел е безспорен шампион от тежка категория в спорта.

Знаем, че ЦРУ създаде и подкрепи Ал-Кайда и ISIS. Хамас в друга ябълка от същото дърво. Сега елитите имат своето извинение за още една вечна война, този път с участието на Иран, в Близкия изток.

https://bgprevedi.com/hamas-insider-blows-whistle-cia-created-us-to-usher-in-new-world-order-36840-2/

Предишна статия

Грег Рис: Стимулираното масово убийство на деца

Следваща статия

За ролята на богомилите – за историята на българският народ споделено от Петър Димков

Други интересни