Грег Рис: Стимулираното масово убийство на деца

Автор: Няма коментари Сподели:

25.10.2023, Грег Рис, Оригинал

Кратко и ясно!

 

Четиридесет хиляди долара на всеки сто бебета, инжектирани със смъртоносни отрови

-=-

В продължение на много години лекарите получават бонуси за спазване на най-новия протокол за лекарствена терапия. Лекарства, за които е известно, че са опасни, като статини и антидепресанти. И сега знаем, че застрахователните компании плащат на лекарите да ваксинират напълно вашите деца.

Тази насърчителна програма за ваксиниране на бебета може да бъде намерена в книжката за стимули за лекари Blue Cross Blue Shield. И уточнява, че всеки пациент на възраст под две години, който получава предписаните в момента двадесет и четири ваксинации, струва четиристотин долара за този лекар.

За по-нататъшна мотивация им се плаща стотици, и те трябва да ваксинират определен процент от общия брой пациенти, или не получават нищо. Правилата на Blue Cross Blue Shield казват, че лекарят трябва да ваксинира шестдесет и три процента от своите пациенти, за да отговаря на изискванията.

Средностатистическият американски педиатър има около хиляда и петстотин пациенти и ще трябва да има деветстотин четиридесет и пет от тях напълно ваксинирани, за да получи заплащане. При четиридесет хиляди на всеки сто това прави триста и шестдесет хиляди долара.

Ето защо повечето педиатри няма да осигурят грижи за семейства, които не се подчиняват напълно на най-новия протокол от схемата за ваксиниране на децата. Говорим за над четвърт милион долара, което е повече от средната годишна заплата на педиатър.

Изследванията показват, че рискът от смърт на неваксинирано дете се увеличава с над пет хиляди процента, когато получи текущата серия от ваксини.

И сега лекарите започват да използват виртуална реалност, за да им помогнат да прилагат тези отрови на деца, които инстинктивно знаят по-добре.

https://bgprevedi.com/the-incentivized-mass-murder-of-children-36853-2/

Предишна статия

Резонанс на Шуман от 7,83 Hz, мощна лечебна честота от 432 Hz, усилваща положителна енергия, медитации

Следваща статия

Лидер на Хамас: Ние сме „психооператор на ЦРУ“ за развитие на глобалистката програма

Други интересни