Отец Абсолют: Несъществуващият вирус

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да разгледам въпроса за ваксинирането на световното население в световен мащаб, така че да имате по-ясна представа кой го е стартирал и защо.

Нека започнем с факта, че човешкото тяло има толкова голяма граница на безопасност, че в случай на леки заболявания не се нуждае от външна помощ.

А фактът, че вече масово се използват ваксини срещу практически несъществуващи болести, е груба намеса в естествената човешка имунна система.

Всъщност ваксината не е противоотрова срещу болест, а по-скоро микроскопична „инфузия“ от нея в телата на хората.

В основата на тази процедура е твърдението, че по този начин човешкият организъм свиква с това заболяване и ако го изпревари, ще го понесе много по-лесно.

В действителност тази болест може да засегне един човек на милион, но ваксината срещу нея се прилага на милиарди хора.

В резултат на такава изкуствена намеса естественият процес на функциониране на тялото на всички тези хора се нарушава, което намалява имунитета им.

Същото се случва, когато човек приема лекарства за някаква болест. Дори и да му помогне за известно време, други органи от тялото му започват да страдат в резултат на страничните ефекти на това лекарство.

Спомнете си колко „възможни“ странични ефекти понякога са изброени в поясненията към лекарствата.

Но всяка ваксина е същото „лекарство“ и по-агресивно, тъй като веднага навлиза в човешката кръв и се разпространява в тялото.

През последните десетилетия изразът „вирусно заболяване“ стана особено модерен и се разработват десетки различни ваксини, за да предпазят хората от „вируси“.

Но ще ви кажа, че вирус като такъв просто не съществува в природата.

И основното доказателство за това е, че нито един учен или лекар не е успял да изолира и демонстрира на обществеността самия „вирус“ на „ужасната“ болест, поразила света, наречена „ковид“.

Всичко това е същата фалшификация като самите „ваксини“.

Разбира се, за обикновения човек е трудно да повярва, че цели научни общности и множество институти са изучавали несъществуващ проблем в продължение на много години.

Но ако за разработването на такава програма бяха отделени колосални пари, тогава те трябваше да бъдат отработени по някакъв начин.

В резултат на това много дори честни и достойни учени бяха вкарани в грешната следа от онези, които се облагодетелстваха от това.

И това беше от полза за тези, чиято задача беше не да спасят човечеството, а да го унищожат, което сега се случва в засилен режим.

Така „вирусологията“ стана една от точките на този чудовищен план, наред с престъпления като създаването на генетично модифицирани хранителни продукти, отравяне с флуорид на питейна вода и продукти за лична хигиена, пръскане на вредни химикали от самолети, нискочестотно електромагнитно излъчване и много, много повече, за което човечеството все още дори не знае.

Но да се върнем към „вирусите“ и „ваксините“.

Това, което учените настояват да наричат ​​„вируси“, всъщност са естествено срещащи се бактерии, които естествено взаимодействат с човешкото тяло.

До известна степен те дори са полезни, тъй като провокират почистване на тялото от токсини, което се случва в периода на така наречените „сезонни заболявания“.

И в такива случаи тялото трябва да бъде подпомогнато изключително с естествени средства, които са точно предназначени, във взаимодействие със същите естествени бактерии, за да освободят човешкото тяло от натрупаната в него „мръсотия“.

И всяка изкуствена намеса под формата на „ваксини“ или „химически“ лекарства може само допълнително да дисбалансира естествените процеси, протичащи в човешкото тяло, дори и да донесе временно облекчение.

Днес ще спрем тук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 17 октомври 2023 г.

https://bgprevedi.com/non-existing-virus-36724-2/

Предишна статия

Протест за премахване на 5G кулите, против „тестовете“ и „ваксините“ за Ковид, за спиране на кемтрейлс и за премахване на сатаниската статуя на София

Следваща статия

Скандал на изслушването на Цанов. Какво чуха депутатите от записа с Алексей Петров?

Други интересни