Подобно на неуспешни банкови обирджии, хазарската мафия залавя заложници в отчаян опит да избегне правосъдието

Автор: Няма коментари Сподели:

Събитията в Израел са във всеки смисъл събитие за вземащите заложници престъпници от хазарската мафия, които се стремят да избегнат арести и трибунали за военни престъпления. Те също така се опитват да започнат Трета световна война като свой купон за излизане от затвора. Те са обречени на провал.

За да разберем какво наистина се случва обаче, трябва да се отдръпнем и да погледнем голямата картина, защото това, което се случва, е наистина библейско. Това е краят на многохилядолетния опит на сатанински култ да пороби човечеството. Става въпрос и за освобождението на еврейския народ от хилядолетното вавилонско робство.

Нека започнем, като посочим, че никъде в Библията не се споменава звездата на Давид. Наричането му така е обида към истинските потомци на цар Давид. Това е така, защото в Деяния 7:43 и Амос 5:26 се споменава като звездата на жертвения култ към Молох и Сатаната, заклетите врагове на цар Давид.

[Figura] (Посочете ми звездата на Давид в библията. Давид никога не е имал звезда)

Ясно доказателство, че си имаме работа с древен сатанински култ, дойде, когато турската полиция конфискува свитъци на Тора, украсени със сатанински илюминатски символи, които бяха откраднати от 2000-годишните синагоги на Сатаната в Сирия.

След като следователите внимателно развиха един свитък, те откриха снимка на глава на овен в нещо, което изглежда като пентаграма. Има повече Тори, открити в Сирия през 2018 г., включващи сатанинска символика като демона Бафомет, илюминатски триъгълници с всевиждащото око, кървава клевета, змии, знаци с ръце на кабала, сови и много други неща. Интересно е да се отбележи, между другото, че Рокфелер произхождат от сирийски евреи.

[christiansfortruth] (Турската полиция открива откраднати еврейски свитъци от Тора, украсени със сатанински илюминатски символи)

[Figura] (Полицията откри еврейски сатанински свитъци)

[Figura] (Полицията откри откраднати еврейски свитъци)

Този култ превзема обществата и ги принуждава да работят срещу интересите на собствения си народ. За да разберете какво се е случило със западното християнско общество и с евреите отдавна, моля, гледайте това 8-минутно видео на паразитна оса по време на работа.

Осите започват, като превземат мозъка на гостоприемника си, като инжектират предизвикващи удоволствие химикали, за да го накарат да приеме своите паразити. След това паразитите започват да обогатяват своите гостоприемници, докато не са готови да ги подкопаят и изсмучат, преди да преминат към друг гостоприемник.

[youtube] (Паразитоидни оси: Като филмите Пришълец, но истински!)

Това е точна метафора за случилото се със САЩ и много други западни страни.

Когато за първи път помолих Азиатските тайни общества да помогнат за освобождаването на Запада, им казах: „Никога нямаше да ни надминете (по БВП), ако не бяхме заразени от тези паразити.“ Бяха предупредени, че те биват подготвяни за следващ домакин.

Полското разузнаване ни предоставя добър казус от книгата на С. Висоцки „Евреите в историята на Полша“ за това как едно общество е подкопано.

Отделянето на еврейската държава от полските земи бе предложено, наред с други, от Якуб Франк още през 18 век. „Братя и събратя по вяра! Имаме нужда страната да стане наше кралство (…). Опитайте се малко по малко да премахнете поляците от всички по-важни позиции и да концентрирате всички нишки на социалната власт в наши ръце. Всичко, което принадлежи на християните, трябва да стане наша собственост. Израелският съюз ще ви осигури необходимите средства за това. За да осъществят плана за решително изтръгване на Галиция от християните, всички наши богаташи са се подписали срещу значителни суми. Барон Хирш ще даде, Ротшилд, Блайхред и Менделсън и други ще дадат (…).“

Другото нещо, което трябва да разберете е, че те са готови да чакат много векове, ако е необходимо, за да превземат общество, за да попречат на техния домакин да разбере какво се случва.

Неотдавнашната пандемия и престъпленията с ваксини, например, бяха планирани повече от век предварително. Всичко започна с Рокфелер, който пое медицинските асоциации през 19 век. Имаше и доклад, описващ планираната пандемия от контролираната от Рокфелер Световна банка през 1975 г.

Това, което сега се случва в Израел, Газа и другаде, е планирано от поне един век. Масонът Албърт Пайк написа това ПРЕДИ Първата световна война:

Третата световна война трябва да бъде разпалена, като се възползват от различията… между политическите ционисти и лидерите на ислямския свят. Войната трябва да се води по такъв начин, че ислямът (мюсюлманският арабски свят) и политическият ционизъм (държавата Израел) да се унищожат взаимно… Ние ще… провокираме страхотен социален катаклизъм… Тогава навсякъде гражданите… ще унищожат тези разрушители на цивилизацията и множеството, разочаровани от християнството,… ще получат истинската светлина чрез универсалното проявление на чистата доктрина на Луцифер.

[Figura] (Масонът Албърт Пайк написа това преди Втората световна война)

Така че събитията в Газа, масовите убийства чрез ваксинация, огромният приток на мъже-мигранти във военна възраст на Запад, колапсът на социалния ред в САЩ и т.н. са част от дългосрочен план за поробване на човечеството.

[Figura] (Ротшилд създаде Израел. През декември 2019 при обявяването на Ковид-19 Джейкъб Ротшилд стоеше заедно със сатанинската вещица Марина Абрамович пред картина, озаглавена „Сатаната призовава легионите си“)

Този план сега се проваля, защото хората се събуждат. Те знаят, че няма американско правителство, нито друго западно правителство. Има само хазарската мафия и световните правителства, които те контролират.

[truthsocial] (Биби Нетаняху е оперативната глава на Хазарската мафия)

Това определено е към своя край. Високопоставени служители на разузнавателната агенция от Мосад, MI6, П3-масоните и т.н. постигнаха споразумение за

предотвратяване на планираната Трета световна война с точни убийства и арести на топ сатанисти. Хора като Клаус Шваб Ротшилд, Дейвид Рокфелер-младши, Бил Гейтс са просто публични лица на тайни контрольори. Именно онези тайни контрольори, чиито имена не разкриваме от съображения за оперативна сигурност, са насочени заедно с техните представители от типа на Бил Гейтс.

[Figura] (Бил Гейтс инвестира милиони в планове за разширяване на иРНК-ваксинациите в Африка)

Това се говори и публично. Руският президент Владимир Путин нарече Шваб „глобалистки терорист“, който държи човечеството като заложник. В реч в Сочи той предупреди, че дните на този елит са преброени. Путин вярва, че глобалистите, включително Шваб, са „легитимни военни цели“, защото се опитват незаконно да завземат властта.

Шваб, разбира се, е полудял. Неговият Световен икономически форум призовава световните правителства да превърнат гледането или споделянето на алтернативни медии онлайн в „криминално престъпление“.

[Figura] (СИФ призовава световните правителства да превърнат гледането на алтернативни медии онлайн в криминално престъпление)

Меморандум, издаден от WEF, призовава своите млади глобални лидери да положат основите за принуждаване на обществеността да се довери отново на СМИ. Част от тази принуда включва криминализиране на потреблението от немасови източници.

[weforum] (Как можем да изградим надеждни медийни екосистеми в ерата на ИИ и намаляващото доверие?)

С други думи, те са загубили способността да контролират световния разказ и знаят, че това означава тяхната гибел.

Събитията в Израел също трябва да отвлекат вниманието от пораженията на ХM на всички фронтове.

Хънтър е извън новините

Границата е извън новините

Украйна е извън новините

Драмата с говорителя извън новините

Престъпното семейство Байдън е извън новините

Световното нашествие на нелегални имигранти е извън новините

Ужасната икономика е извън новините

СЕГА РАЗБИРАХТЕ ЛИ?

Друг момент, който трябва да споменем, е, че се свързахме с японски дипломати и израелски граждани, които действително са в Израел, и те са съгласни, че повечето от това, което виждаме в новините, е фалшиво и е оркестрирано извън Израел.

Ето какво каза източник на Мосад:

„Ситуацията между Израел и Газа е спряна… Сигурно има много преговори на високо ниво, които се провеждат извън страната, както казахте, тази операция се управлява извън Израел.“

Ето някои от доказателствата, че имаме работа с масивна BS (ла*няна) буря:

Израелският министър на престъпността Бенямин Нетаняху обяви, че „терористите на Хамас вързаха, изгориха и екзекутираха деца…“ Те са диваци. Хамас е ISIS,“

В случай, че не знаете, ISIS означава Израелска сатанинска разузнавателна служба; да не се бърка с еврейския Мосад.

[jpost] („Хамас е ISIS“: Ето как знаем)

След това президентът на Израел Херцог казва: „От Холокоста [всеизгаряне за Сатаната] толкова много евреи не са били убивани за един ден“

Тогава министърът на отбраната на Израел Яов Галант каза на войските, струпващи се за сухопътна инвазия в ивицата Газа:

„Ние премахнахме всички правила за водене на война. Нашите войници няма да носят отговорност за нищо. Няма да има военни съдилища.”

Дори Адолф Хитлер не е стигал толкова далеч…

Нищо чудно, че сред анти-израелските протестиращи беше забелязан знак, който гласи

„Израелското правителство засрамва Хитлер“.

[Figura] (Случва се сега в Мисисога, Канада)

[Video] (Бивш израелски войник говори истината)

Лицемерието на ХМ вече може да се види от всички. В случай, че има недоразумение, когато Русия го прави с Украйна, това е военно престъпление. Но когато Израел го направи с Газа, всичко е наред? Няма какво да се види тук хора. Просто сатанинската ХM на работа.

Корпоративните пропагандни медии също са загубили всякаква сдържаност. New York Times публикува снимка на „разпънато дете“, за да оправдае убийството на палестински деца! Това беше незабавно развенчано: Погледнете американския / канадския електрически контакт на изображението.

[Figura] (Израелско малко дете, разпнато на кръст – Фейк. Контактът е американски или канадски)

Също така журналистката от CNN Сара Синдър, която обяви в ефир, че „бебета и малки деца са открити с обезглавени глави“, сега се извини за разпространението на невярна информация.

В друг пример, фалшива снимка на „ужасите на Хамас“, направена от изкуствен интелект, споделена от американския колумнист Бен Шапиро и самия премиер на Израел, първоначално показва куче.

[Figura] (Фалшива снимка на ужасите на Хамас. Снимката е създадена със ИИ)

Виждаме и фалшиво видео на хора, за които се предполага, че се опитват да проникнат в Израел на ливанско-израелската граница.

[Video] (Хора се опитват да проникнат в Израел на ливанската граница с Израел)

В друг фалшификат Урсула фон дер Лайен от ЕС се втурва към „бомбоубежище в Израел“ като част от страхова психоза, организирано за овцехората.

[Video] (Урсула фон дер Лайен се втурва към бомбоубежище в Израел)

Работата е там, че както споменахме миналата седмица, ХM викаха „вълк“ толкова често, че вече никой не им вярва.

Проучване на Jerusalem Post показва, че 86% от израелците обвиняват правителството за клането на Хамас и казват, че Нетаняху трябва да подаде оставка.

[jpost] (Израелците обвиняват правителството за клането на Хамас, казват, че Нетаняху трябва да подаде оставка – анкета)

„Знаем, че Египет е предупредил израелците три дни преди това, че подобно събитие може да се случи“, каза Майкъл Макол, председател на комисията по външни работи на Камарата на представителите на САЩ.

Сега е потвърдено, че Нетаняху е наредил на израелската армия да се отдръпне за 7 ЧАСА по време на инвазията на Хамас.

[twitter] (Потвърдено: Нетаняху е наредил на израелската армия да се отдръпне за 7 ЧАСА по време на инвазията на Хамас)

Израелската армия знае, че тези опити за провокиране на война със съседите на Израел биха били самоубийствени. Израел ще има големи проблеми в случай на война в Близкия изток. Неговите 170 000 активни войници ще се изправят срещу около 1,6 милиона войници от Газа, Западния бряг, Ливан, Сирия, Египет и Иран.

[vk.com] (Възможна 5-орна война в Израел)

За щастие на Израел, неговите съседи не вярват на лъжливата психодрама на ХM. Дори Хизбула, най-близкият съюзник на Хамас, не направи никакви опити за „отваряне на втори фронт“.

Вместо това, евреите най-накрая ще отмъстят на своите сатанински господари. Носителят на наградата „Пулицър“, ветеран, американски разследващ журналист Сиймър Хърш, цитирайки неназован

„ветеран от апарата за национална сигурност на Израел с вътрешни познания“, казва, че „Нетаняху“ е приключен. Той е ходещ мъртвец. Той ще остане на поста само докато спре стрелбата… Може би още месец-два.”

Това е в Truth Social на американския президент Доналд Тръмп:

Биби Нетаняху е оперативният ръководител на хазарската мафия.

Хазарската мафия (ХM) е световен синдикат на организираната престъпност, който е проникнал дълбоко и е отвлякъл политическите институции на Съединените американски щати.

[truthsocial] (Биби Нетаняху е оперативният ръководител на хазарската мафия)

Нашите собствени източници от Мосад казват, че оригиналният Нетаняху отдавна е изчезнал и че неговият аватар и тези, които го контролират, ще изчезнат „много скоро“.

Чуваме, че президентският аватар на Джо Байдън и неговите контрольори също са на път да напуснат „в рамките на един месец“, според източници от ЦРУ.

Другото нещо, което трябва да ни напомнят е, че украинската война завърши с пълно поражение за ХM. Сега има масово предаване на украински войски, тъй като планът за създаване на Велика Хазария се срина.

[bnn] (Украинската военна група се предава на фона на продължаващ конфликт: подробна информация)

Сега Олексий Николайович Арестович. бивш офицер от Главното управление на разузнаването на Украйна признава, че

„Националната идея на Украйна е изградена върху лъжи“.

[Video] (Олексий Николайович Арестович)

https://bgprevedi.com/like-failed-bank-robbers-the-khazarian-mafia-seize-hostages-in-desperate-bid-to-avoid-justice-36658-2/

Предишна статия

Цитат от Учителя: ” Животът е хоро.” от което няма пускане!

Следваща статия

Новините по света

Други интересни