Отец Абослют: Близкоизточна жътва…

Автор: Няма коментари Сподели:

Близкоизточна жътва

blizhnevostochnaya-zhatva

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще се отклоним от нашата тема и ще говорим за това, което се случва сега на Земята.

Както неведнъж беше казано в моите послания, за да може вашата планета и най-добрата част от човечеството най-накрая да се измъкнат от „плена“ на триизмерността и, след като се преместят в по-високи измерения, да намерят дългоочакван мир, хората ще трябва да преминат през поредица от най-трудни изпитания.

Твърде дълго дракорептилите и други като тях държаха властта на вашата планета, за да я дадат доброволно на хората, позволявайки им да контролират собствените си съдби.

Още по-трудно им е да направят това сега, когато им се струва, че целта им е почти постигната, защото огромното мнозинство от населението на Земята им е демонстрирало пълния си провал, приемайки послушно всичките им абсурдни правила, свързани с така наречената „пандемия“ и последвалата я „ваксинация“.

Това ги вдъхновява толкова много, че решават да променят „маратона“ на програмата си, за да поробят човечеството на „спринт“.

И това стана особено актуално за тях в светлината на високовибрационните енергии, изливащи се върху Земята, изтласквайки от нейната повърхност онези, чиито енергии са твърде далеч от тях по вибрации.

Това обяснява появата на друг източник на напрежение – поредната кървава „жътва“, организирана от тях в Близкия изток.

Парадоксът е, че подобно на руско-украинския конфликт и тук изкуствено се противопоставят два народа с един и същ корен.

В първия случай това са славяни, а във втория семитски народи.

Дракорептилите намират специално удоволствие в братоубийствената война, като по този начин задоволяват гордостта си.

Именно с тази цел през вековете изкуствено се създава и култивира омразата на араби и евреи един към друг.

Със същата цел беше създадена израелската държава, която се превърна в безкраен източник на враждебност между израелците и техните съседи, носейки много скръб и страдание на обикновените хора.

И сега именно Израел се превърна в разменната монета в последната агония на Силите на мрака на Земята, тъй като те не успяха да разиграят славянската „карта” според своя сценарий.

Цинизмът на тази ситуация се крие във факта, че нито една от воюващите страни не е свободна в действията си.

Правителствените ръководители на тези страни са само послушни марионетки в ръцете на своите „господари“, от които се страхуват повече от собствения си народ.

Ето защо те действат в ущърб на гражданите на своите страни, прикривайки се зад отдавна познатите и естествени за тях лъжи и измами.

Зад техните красиви думи и патриотични лозунги не се крие нищо друго освен желанието да останат на власт и да угодят на „владетелите на света“, от които зависят собствените им животи.

Какво могат да направят обикновените хора в тази ситуация?

Първо, опитайте се да разберете същността на нещата, а не това, което лежи на повърхността.

Второ, не се поддавайте на призиви, изпълнени с омраза и агресия, независимо от кого идват, което води само до ескалация на военни конфликти и още по-големи жертви сред обикновените хора.

И трето, обединете се, за да премахнете престъпния управляващ елит от властта и да намерите достойни лидери, които да мислят преди всичко за безопасността и интересите на обикновените хора.

Разбирам колко е трудно сега за тези, които са се оказали в епицентъра на кървавите събития, и особено за тези, които са загубили семейството и приятелите си.

Но повярвайте ми, мили мои: нито една жертва не е напразна.

Всеки човек внася свой собствен щрих в цялостното развитие на събитията на вашата планета: грандиозно „платно“, наречено „Възнесението на Земята“.

Много от онези, които са дали живота си в името на събуждането на другите, вече ви очакват на новата Земя на петото измерение, освободени от страстите на света на третото измерение с тяхната неизбежна болка и страдание.

Сега те се чувстват добре и спокойни, защото сега виждат и знаят, че мрачната епоха в историята на Земята е към края си и вашата планета бързо се движи към целта: навлизане в пространството на петото измерение заедно с най-добрите си обитатели – чисти и древни човешки души.

И още веднъж ви моля за търпение, мъдрост и спокойствие, защото само те могат да ускорят процеса на Възнесение, но не и отчаянието, страхът, омразата и агресията.

Благославям ви, мили мои, и много ви обичам!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 9 октомври 2023 г.

https://bgprevedi.com/near-east-harvest-36531-2/

Предишна статия

Демокрацията в която ни предлагат да живеем!

Следваща статия

Светът се движи с космическа скорост към пропастта!

Други интересни