Светът се движи с космическа скорост към пропастта!

Автор: Няма коментари Сподели:

Масовата така наречена атака на Хамас срещу Израел миналата седмица доказва, че хазарската мафия просто не го разбира. Подобно на момчето, което извика вълк, те са загубили способността си да заблуждават и манипулират света с инсценирани инциденти.

Масовото жертвоприношение към Сатана миналата седмица на евреи и палестинци от евентуалния бъдещ крал Бенямин Нетаняху е ярък пример. Въпреки публикуването на ужасяващи и сърцераздирателни снимки на страдащи израелци в тяхната корпоративна пропагандна преса, никой не беше заблуден (с изключение на малката останала група от пиячи на лимонада (шапшали)).

Ето истинската история за случилото се зад кулисите според източници на Мосад, MI6 и руската ФСБ.

Ръководителят на MI6, който случайно е евреин, каза:

„ХМ винаги използват еврейския народ и юдаизма като жив щит за своите сатанински и гнусни цели. Те са дълбоко гнила, добре позната и добре мразена банда гадове. Преминахме към идеята за фалшив флаг почти мигновено, след като чухме за това.”

Източници на Мосад се съгласиха, отбелязвайки, че Ивицата Газа и Западният бряг са толкова внимателно наблюдавани от израелците, че дори оризово зърно не може да влезе там, без те да знаят за това. С други думи, масираната атака срещу Израел от страна на Хамас трябва да е била организирана от Нетаняху и неговите слуги.

[Figura] (Аз служих в IDF – има нещо доста грешно тук. Няма начин, според мене, Израел да не знае за това, което идва)

[Figura] (Множество израелски бази превзети от бойци на Хамас – 4)

[Figura] (Множество израелски бази превзети от бойци на Хамас)

[Figura] (Разобличаване на Страната на чудесата)

[Video] (Сграда в Газа ударена и разрушена от израелски ракети)

[Video] (Израелските военни се задвижват сега. Да унищожат Хамас и още)

Източник от руската ФСБ описа ситуацията по следния начин:

Около 60 души, включително Байдън и неговият син, Хилари и нейният екип, всички те знаят, че ще отидат в затвора, ако загубят украинската война. Така че, за да спасят задниците си, те се нуждаят от някаква „победа“ и Украйна не е подходяща за това, докато Китай-Тайван е твърде рисковано, така че те избраха да унищожат палестинците… Хамас е част от плана за преместване на Израел в земята на Украйна. По принцип войната в Израел и Украйна е една. Ционистите искат да имат по-голяма земя далеч от Иран и други мюсюлмански страни, така че украинската територия беше избрана за преместване на евреите там след унищожаването на Израел… През последните 18 месеца около половин милион украинци загинаха. По време на войната 3,5 милиона украинци емигрират в Европа и 2,5 милиона в Русия. Така общо населението е намалено с 6,5 милиона. Населението на Израел е 9,3 милиона, така че войната в Украйна ще приключи през 2025 г., когато загинат още 3 милиона. Тогава върху пролятата кръв ще бъде построена новата Хазария.

[Figura] (Защо холивудските предполагаеми сексуални хищници обичат да се местят в Израел)

Това няма да бъде позволено да се случи. Съветът за сигурност на ООН имаше спешна среща за атаката и въпреки че не излезе с изявление, те се съгласиха, че Израел няма casus belli (оправдание за война).

Причината за организирането на атаката в този момент е, че прането на пари от ХМ през Украйна е прекъснато. ХМ се надяваха да използват това шоу в Газа, за да получат пари от съчувствие, за да спечелят време до 2025 г., когато планират да организират някакво ужасяващо зверство, казват източници от MI6.

[Video] (Масивен залп от ракети се насочва към Израел от ивицата Газа)

Другата причина Нетаняху да избърза с атаката беше, че иранското разузнаване извърши голям преврат. Източници от иранското разузнаване ни информират: „Поверителната информация от кабинета на Нетаняху е в ръцете на иранците.“ Като част от тяхното разузнавателно съкровище те са получили „списък с лична информация и снимки на опонентите на Нетаняху, които той е държал при себе си, включително Ехуд Барак, Бени Ганц и Ехуд Олмерт“, казаха източниците. „Също така получихме специална информация от списъка с чуждестранни журналисти, които са получавали подкупи от офиса на Нетаняху; Този списък включва европейски, американски и израелски журналисти и в него е посочена цялата специална информация и суми, които са получили. Всички лични снимки и поверителни файлове бяха премахнати от офиса на Нетаняху чрез електронна памет и сега са в институциите за сигурност на Иран и ще бъдат публикувани“, добавят те.

С други думи, Нетаняху трябваше да симулира извънредна ситуация, за да се помаже като Божи крал на Израел, преди това неудобно изтичане на информация да стане широко известно.

Истинският въпрос, разбира се, е защо този масов убиец Нетаняху управлява Израел, вместо да е в затвора или в ада, където му е мястото.

Друга малко неудобна информация е, че Хамас твърди, че Украйна им е продала оръжията (финансирани от САЩ), които са използвали в атаката срещу Израел.

Тогава по някаква причина те пускат история за 6 милиарда долара, които са отишли в Иран и след това са били използвани за финансиране на атаките в Израел. Тъй като фалшивият преврат в Русия от Евгений Пригожин също беше шоу за 6 милиарда долара, добре е да се предвиди, че в близко бъдеще ще има още едно шоу за 6 милиарда долара, което да завърши сатанинския номер 666, който ХМ харесва толкова много.

Независимо от това, сега, когато голямото изпълнение на Хамас завърши с провал, израелците отстъпиха много. Точно когато този доклад беше на път да бъде публикуван, например, ни беше изпратен този видеоклип на атака, която е инсценирана като игрален филм.

[Video] (Войната е инсценирана като на филм)

[Video] (Заложена бомба, а не ракета)

С нас се свърза и израелски информатор, който ни каза, че цялата им противоракетна отбрана Iron Dome (Железният купол) е измама. Израелският учен и всепризнат експерт по сигурността д-р Моти Шефер казва:

„Днес няма ракета, която да може да прехване други ракети или гранати с ракетно задвижване, а Железният купол е лека аудио система, която блокира израелското обществено мнение и, разбира се, себе си. Всъщност всички експлозии, които сме виждали в атмосферата, са самоунищожение. Железният купол не е изстрелял нито една ракета, която да може да прехване поне една ракета, изстреляна от Газа.”

[Video] (Защитната система Iron Dome е измама)

Така че израелците се опитват да кажат, че всичко е било фалшиво. За съжаление, техният опит показва, че те извършват истински масови убийства заедно с театралността.

След това корпоративната пропагандна преса на Запад започна да излиза с крокодилски сълзи „съжаляваме за палестинските истории“, съчетани с призиви за решение с две държави.

Картата по-долу на непрекъснато намаляващата палестинска земя ви показва, че това винаги е било на думи, предназначено да спечели време.

[Figura] (2023-10-09, 19.50.19 Изгонени палестинци)

Истинският мотив за това действие е да се опитат да провалят сделката, която монархиите от Персийския залив като Саудитска Арабия постигат за финансиране на американската армия в замяна на защита. Тази сделка включва Израел да абсорбира палестинците в израелската държава. Това би прекъснало прането на големи пари от „помощта за Палестина“, което ХМ използва от години.

Говорейки за прането на пари, украинските служители сега започват да оповестяват точните числа на подкупите, получени от американски служители като рушвети за украинската помощ. Списъкът е по-долу:

[Figura] (Изпрани пари от Украйна обратно към марионетките на ХM в правителството на САЩ)

Имайте предвид, че бившият председател на Камарата на представителите Кевин Макарти е получил 42 милиона долара. Това би обяснило защо той предаде колегите си републиканци и позволи на цирка във Вашингтон да се финансира още 45 дни. Предполагам, че клоуните от DC са се надявали, че шоуто на Хамас ще заблуди света, за да остави целия фарс да продължи още по-дълго.

Има още един аспект на Украйна, който започва да се появява: кокаинът. Руският президент Владимир Путин казва, че ФСБ [Федералната служба за сигурност] е открила пет килограма кокаин заедно с десет милиарда рубли по време на разследване на самолетна катастрофа, при която загинаха висши командири на Вагнер.

[tass] (Путин казва, че самолетът на Пригожин не е претърпял никакво външно въздействие)

Припомнете си, че партньорът на шефа на Вагнер Пригожин от култа към смъртта на Хабад – Владимир Зеленски – е известен с употребата на кокаин. След това си припомнете, че друг поддръжник на геноцида в Украйна, Джъстин Кастрюдо от Канада, също беше намерен с големи количества кокаин в самолета си на неотдавнашна среща на Г-20 в Индия.

Кокаинът от Южна Америка е един от основните източници на доходи за нацистите след края на Втората световна война. Бившият ръководител на MI6 ни каза, че ХM нацистите са купили 1000 мили брегова ивица в Патагония, където планират да се скрият, след като унищожат Северното полукълбо в тотална ядрена война. Тази война сега е планирана за 2025 г., съгласни са множество източници.

Ето защо пресичането на прането на пари през Украйна и затварянето на американската корпорация преди това е толкова важно.

Украйна определено е откъсната. Конгресът на САЩ прекрати всяко ново финансиране за Украйна.

[apnews] (Пентагонът предупреждава Конгреса, че парите за замяна на изпращаните в Украйна оръжия, са на изчерпване)

Тогава правителството на Обединеното кралство последва, като обяви, че повече няма да изпраща нито оръжия, нито пари на режима на Зеленски.

[telegraph] (На Великобритания й „свършиха оръжията за изпращане на Украйна“)

Следваща по ред дойде Полша, чието правителство също отряза всякаква подкрепа на престъпната държава Украйна.

Друг украински съсед, Словакия, се присъедини към клуба, като върна на власт популистката партия на проруския премиер Робърт Фицо, обещавайки да спре да изпраща оръжия в Украйна

[edition] (Отстраняването на говорителя на Камарата на представителите на САЩ помрачава перспективите за помощта за Украйна, тъй като фондовете пресъхват)

И накрая, нацисткият ЕС също беше принуден да признае, че вече не може да поддържа престъпния режим, какъвто е Украйна.

[tass] (Срещата на външните министри на ЕС в Киев е пълен провал, каза руски дипломат)

Това накара Путин да заяви, че Украйна ще „издържи само седмица“ без външна помощ.

Последното място, което подкрепя масовия престъпник Зеленски, е неговият колега масов убиец Джъстин Кастрюдо от Канада.

Не се очаква и той да издържи дълго. Мъжът е толкова мразен, че не може да се появи публично в Канада, без да бъде нападнат.

Той също така парадира с корупцията си. Вижте го как намига на новия председател на Камарата на представителите на канадския парламент, за да видите какъв гадняр е той.

[Video] (Намигване за новото гадже на Кастрюдо)

Нищо чудно, че Путин нарича Кастрюдо идиот или злодей.

[Video] (Путин – Кастрюдо е идиот)

[Video] (Кастрюдо пак унижен)

Дори дамите от неговия режим изглежда знаят по-добре. Вижте лицата на неговия нацистки ръководител Кристия Фрийланд и съпругата на Зеленски Олена във видеото по-долу.

[Video] (Съпругата на Зеленски знае истината)

„Тя знае точно в какъв вид корупция, избиване на невинни мъже, трафик на невинни деца и други чудовищни неща, в които е замесен съпругът й… тя знае, че всичко идва към своя край и те ще платят крайната цена“, коментира източник от Мосад.

Между другото, Олена наскоро е похарчила 1,1 милиона долара в едно пазаруване в Cartier според полското разузнаване. Така че очевидно това е мястото, където са отишли поне част от парите за помощ. Тази информация е изтекла, след като тя е уволнила служител на Cartier за „лошо отношение“, казват източниците.

„За Зеленски играта вече приключи. Къде ще отиде и ще се скрие? Има около 98% шанс той да претърпи инцидент. Той вече е хвърлен под автобуса“, казва източникът на Мосад.

Има подобен шанс и самата американска корпорация да бъде хвърлена под автобуса. Цифрите казват всичко.

Графиката по-долу показва, че общият дълг на САЩ достигна рекордните 33,442 трилиона долара, което е увеличение с 275 милиарда долара за ЕДИН ДЕН.

[Figura] (Дългът на САЩ нарасна с 275 милиарда за ЕДИН ДЕН)

Финансовите институции също са математически обречени. Държавните облигации на САЩ с падеж от 10 и 30 години са поевтинели съответно с 46 и 53% от март 2020 г.

Този вид загуба обяснява защо само четири банки: JPMorgan Chase Bank, Bank of America, Wells Fargo и Citibank на Citigroup представляват 4,185 трилиона долара неосигурени депозити, или 59 процента от всички незастраховани депозити във всичките 4645 федерално осигурени институции.

Citibank, след като получи най-голямата помощ в историята на САЩ през 2008 г., сега има 1,34 трилиона долара незастраховани депозити.

[blacklistednews] (СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ СПАСИТЕЛЕН ПАКЕТ В ИСТОРИЯТА НА САЩ ПРЕЗ 2008 Г., ДНЕС на 85,5 ПРОЦЕНТА ОТ 1,34 ТРИЛИОНА ДОЛАРА В ДЕПОЗИТИТЕ В CITIBANK НА CITIGROUP ИМ ЛИПСВА FDIC-ЗАСТРАХОВКА)

Тъй като тези банки притежават Борда на Федералния резерв и Министерството на финансите на САЩ, това може да обясни защо централите им сега са покрити с бяла пластмаса.

[twitter] (ФЕД и Мин. на Финан. изглеждат така)

Финансовата криза се отразява и на главната улица. Търговските фалити в САЩ по глава 11 са се увеличили с 61% през първите девет месеца на 2023 г., според Epiq Bankruptcy, който предоставя данни за подаване на документи за несъстоятелност в САЩ.

[retaildive] (Декларациите по глава 11 от фирмите са скочили с 61% досега тази година, сочи доклад)

Нищо чудно, че фалшивият Джо Байдън вече дори не се преструва, че е президент, както можете да видите от обмена на реплики по-долу:

Журналист: „Какъв е вашият съвет към следващия говорител на къщата?“

Джо Байдън: „Това е над моята заплата.“

Той ви казва, че е актьор, без да ви го казва.

[Video] (Фалшивият маскиран Байдън – това е над моята заплата)

Обърнете внимание на очите му и линията на маската.

Разбира се, банкрутът е най-малката грижа за семействата, които притежават американската корпорация. Да бъдат обесени е истинската им грижа.

Например, според руския президент Владимир Путин, Клаус Шваб Ротшилд е „глобалистки терорист“, който държи човечеството като заложник. По време на реч в Сочи той предупреди, че дните на този елит са преброени.

[twitter] (Владимир Путин сериозно предупреди Клаус Шваб, основателят на Световния икономически форум)

В САЩ сенаторът Рон Пол казва, че Антъни Фаучи трябва да лежи в затвора, защото е предател.

[Video] (Представителят на Камарата Рон Пол – Хамас е създаден от Израел)

Това е твърде любезно. Труповете на хиляди деца, убити от д-р Антъни Фаучи в незаконни медицински експерименти, бяха открити в Хоутърн, Ню Йорк, засилвайки случая за обвинение на бившия директор на NIH в престъпления срещу човечеството и в престъпления срещу деца.

Подробностите са във видеоклипа, свързан по-долу.

[rumble] (Масови гробове на хиляди деца, убити от Фаучи при незаконни експерименти, открити в Ню Йорк)

Не е само Фаучи.

Говорител на руското правителство каза, че компанията Coca-Cola е замесена в закупуването на деца от Украйна. Те също така твърдят, че отнемането на органи от черния пазар е извършено там в голям мащаб.

[Video] (Кока-кола е замесена в закупуването на деца в Украйна)

Всички миньони на Дълбинната държава ще бъдат публично изобличени и преследвани. Престъплението масово убийство чрез ваксина най-вероятно ще предизвика те да бъдат екзекутирани. Ето част от доказателствата за това.

Официални данни, публикувани от правителството на Канада, показват, че 74% от тройно ваксинираните канадци сега имат синдром на придобита от ваксина имунна недостатъчност (VAIDS). Да, това е СПИН, причинен от ваксината.

В сравнение с естествената имунна система на техните неваксинирани двойници, данните разкриват, че двойно ваксинираното население в Канада вече е загубило средно 73% от способността на имунната си система.

Тройно ваксинираното население в Канада сега е загубило средно 74% от способността на имунната си система.

Вече са нанесени толкова много щети, че цифрите показват, че двойно ваксинираното население е средно 3,8 пъти по-вероятно да бъде заразено с COVID-19 и 3,3 пъти по-вероятно да умре от COVID-19, отколкото неваксинираното население, съобщава The Exposé.

[newsaddicts] (74% от канадците с тройна ваксина сега имат VAIDS, показват правителствени данни)

В Обединеното кралство също 92% от смъртните случаи дължащи се на COVID-19 през 2022 г. са сред тройно ваксинираните, показват правителствени данни.

[cda] Полски (92% от смъртните случаи дължащи се на COVID-19 през 2022 г. са тройно ваксиниран – Нови данни от Великобритания – LEKTOR PL)

[slaynews] (92% от смъртните случаи от Covid през 2022 г. са били тройно+ ваксинирани)

Данните са достъпни на сайта на ONS, изтегляне.

Русия също е замесена. Ваксини Sputnik V с вещество, различно от тестваното, бяха доставени в Словакия

„Руският фонд е на мнение, че словаците не са имали право да тестват ваксината в лаборатории, които не са част от официалните съоръжения на Европейския съюз.“

[pap] Полски (…)

Сега се оказва, че самият елит не е приемал ваксината, която налага на всички останали. Това е доказано в Нова Зеландия и на други места.

Тук можете да гледате как терористичният шеф на СЗО Тедрос (който казва, че не е взел ваксината) поздравява носителите на Нобелова награда, чиято иРНК-технология е позволила „безопасни и ефективни“ инжекции срещу COVID.

[Video] (Терористът Тедрос празнува докторите-нобелови лауреати с иРНК)

Той ще съжалява за тези думи и Нобеловият комитет ще бъде държан отговорен за възнаграждаването на масовите убийства.

Мнозина вече се опитват да се измъкнат от отговорност.

„Администрацията на Байдън пренаписва историята на COVID. Днес ръководителят на OSHA заяви, че „Ние не поискахме никой да бъде уволнен“, въпреки издаването на мандат за ваксина на работниците за 84 милиона американци, който беше отменен от Върховния съд.“

[Figura] (Американците няма да се подчинят)

О, толкова много връщане назад става сега. Те са хлъзгави змиорки, които се опитват да се измъкнат от примката, която ги очаква. НЯМА ДА ЗАБРАВИМ – ВСИЧКИ ЩЕ УВИСНЕТЕ

[zerohedge] („Това ще накара кръвта ви да закипи“ – Администрацията на Байдън на пълен Оруелски ход отрича да е имало мандати за ваксиниране)

Можете да сте сигурни, че ХM ще опита още няколко ужасяващи каскади, за да се опита да избегне правосъдието. Една каскада със сигурност включва всички онези мъже на военна възраст, които са вкарали нелегално в САЩ и Европа.

Във видеото по-долу шофьор на Убър казва, че мъж на средна възраст мигрант му е казал, че е войник, чиято заплата се плаща от ООН. Дали са му кредитна карта, лична карта и му казали да живее в САЩ и да чака допълнителни инструкции.

[Video] (Аз съм платен войник от ООН)

След това разгледайте внимателно всички нашественици, открити напоследък в Европа. Всички са с еднакви дрехи и обувки. Никой от тях не е платил за пътуването си с „лодка“ до Европа. Всичко се финансира директно от ООН чрез НПО.

[Figura] (Всички бежанци са с еднакви обувки и дрехи)

Тези мъже трябва да бъдат събрани и задържани, преди да получат „по-нататъшни инструкции“ от ООН.

Другото нещо, което ХМ прави, е да заплашва света с техните метеорологични и земетръсни оръжия.

Бяхме информирани, че високоенергийно неутрино устройство в Антарктика е причинило три големи земетресения на 6 и 7 октомври 2023 г.

[newagebd] (120 загинали при земетресения на три континента)

Може би някой трябва да напомни на ХM, че ядрените оръжия могат да достигнат до Антарктика.

Все още не можем да съобщим много неща, но внимавайте за публични арести и оставки на много високопоставени хора. Ако видите хора като Бил Гейтс и Клаус Шваб да парадират с белезници пред камерите, ще знаете, че най-накрая справедливостта е въздадена.

https://bgprevedi.com/cult-of-baal-stages-mass-sacrifice-of-jews-and-palestinians-in-doomed-attempt-to-get-money-36517-2/

Предишна статия

Отец Абослют: Близкоизточна жътва…

Следваща статия

Иван Тренев: “Васил Левски е предаден от жена!”

Други интересни