„Истинските пари не са във ваксините… Те са в лекарствата, които се продават за уврежданията от ваксините!”

Автор: Няма коментари Сподели:

Необявената гражданска война на Запад се засилва въпреки 45-дневното бюджетно примирие, което засега поддържа бизнеса на американската корпорация. Важното, което трябва да се отбележи, е, че в Украйна не се изпращат пари; което означава, че хазарската мафия няма пари за политически подкупи от този източник.

„Сега, когато фалшивото шоу на Байдън няма да изпраща повече средства на украинската пералня, това може да приключи доста бързо. Без помощта на САЩ Европа ще се свие много бързо. Те също искат да излязат“, казват източници от ЦРУ.

Във всеки случай MI6, белите шапки на ЦРУ и азиатските тайни общества сега са изцяло на бойната пътека.

Ето например реакцията на MI6 за докладите, че Меган Маркъл, която според източници е заменила Хилари Клинтън като „кралица“ на сатанистите в САЩ, щеше да бъде „назначена“ за сенатор на Калифорния, за да замени починалата Даян Файнщайн:

„Не се интересуваме от нея, защото междуцарствието означава, че цялото британско кралско семейство е уволнено. Обикновена кучка, която заедно с цялото семейство на кралицата допринесе за нейната смърт сред мнозина… Всички те са готови за кълцане и добро отърване за лошите боклуци. Купчина приплъзващи се грабители на пари.”

[dailymail] (Меган Маркъл „обмисля да се кандидатира“: Името на херцогинята от Съсекс е в рамката, за да заеме мястото на калифорнийския сенатор Даян Файнщайн, след като сенаторът почина на 90 години (и може ли Белият дом да бъде нейната крайна цел?))

Оказва се, че Маркъл, която отрича да е сатанист, е отказала работата. Независимо от това, едно публично потвърждение за промяна във властта на Обединеното кралство може да се види в британския министър-председател Риши Сунак, който отменя заповедите за изпращане на британски войски в Украйна.

[irishnews] (Премиерът настоява, че няма план за изпращане на британски войници за обучение в Украйна „тук и сега“)

Също така чуваме от азиатските тайни общества, че е започнала чистка в Япония и други части на Източна Азия. Ето съобщение от азиатците:

Целта на азиатците за 2024 г. е да сложат окончателен край на неописуемите злини и хаоса, генерирани от замърсяващата какофония на хора, чийто ненаситен апетит е съпоставен единствено с тяхната склонност да унищожават всичко около себе си.

[karmaweather] (Китайски хороскоп 2024 – Прогноза за годината на дървения дракон)

Да започнем със ситуацията с бюджета на САЩ. Първото нещо, което хората трябва да разберат, е че настоящата система на САЩ е повредена и не може да бъде поправена, а само заменена. Правителството на САЩ има, според Федералния резерв на Сейнт Луис и други, около 250 трилиона долара дълг и необезпечени пасиви. Това са 735 000 долара за всеки мъж, жена и дете в страната. Това означава, че ако всеки харчи целия си доход, без да яде, да плаща наем и т.н., за да изплати дълга, ще са необходими 23 години.

Графиката по-долу илюстрира как американците живеят в дългове, т.е. без връзка с физическата реалност от 2006 г. насам.

[Figura] (Разлика в разходите на потребителите)

Следващата диаграма показва, че само 22% от икономическата дейност в САЩ се основава на физическата реалност. Останалите са YouTubers, „финансови съветници“, адвокати и др.

[Figura] (Разбивка на икономиката в САЩ)

Моят собствен опит е метафора за това, през което ще преминат американците и другите западни хора, когато настъпи фалитът на корпоративната диктатура. Във Forbes ми дадоха висока заплата и трябваше да продуцирам само 18 истории на година. Комбинацията от високи заплати и ниска работна квота беше душеразрушителна и в резултат на това станах декадентски хедонист. Миналата година като фрийлансър написах над 100 статии и публикувах четири книги и се почувствах страхотно с достатъчно време за игра. Това е, през което ще премине целият Запад, след като хероинът с фиатните пари бъде прекъснат.

В случай, че смятате, че няма да бъде прекъснат, вижте какво се случва с фиатния фонтан на борда на Федералния резерв. Те са принудени да съкратят стотици служители поради безпрецедентни загуби.

[Figura] (Оперативни загуби на ФЕД)

Това означава, че целият политически кабуки*-театър във Вашингтон скоро ще приключи.

Другото нещо, което трябва да се отбележи, е, че фиатната система изсмуква пари от средния американец от 1971 г., когато щатският долар беше премахнат от златния стандарт. В онези дни, преди ХМ да поеме синдиката на автомобилните работници, средният производител на автомобили печелеше достатъчно пари, за да притежава къща и кола плюс да издържа семейство.

Сега човекът със среден доход, който прави 71 214 долара годишно, не може да си позволи жилище на средна цена в 99% от 575-те изследвани окръга.

[theeconomiccollapseblog] (Жилищата са „недостъпни“ в 99 процента от окръзите на САЩ)

Ето защо нищо друго освен революция, последвана от юбилей, няма да възстанови просперитета и реда на средния американски и други западни роби на дълга.

Не се заблуждавайте, една революция вече е започнала по най-лошия възможен начин, с хаос и безредие, докато тълпите вилнеят. Според някои скорошни признаци за това (веригата от магазини) Target е била принудена да затвори девет магазина в четири щата поради кражби и престъпления. Междувременно в повечето американски градове се извършват масови грабежи, като най-пресният пример е Филаделфия.

[startribune] (Таргет затваря девет магазина в четири щата заради кражби и престъпления)

[Video] (Бунтове в центъра на гр. Филаделфия)

Междувременно в Сан Франциско САМО 3% ОТ РЕСТОРАНТИТЕ НЕ СА БИЛИ ВАНДАЛИЗИРАНИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИЯ МЕСЕЦ.

[dailywire] (Само 3% от ресторантите в Сан Франциско не са били вандализирани през последния месец: Проучване)

Единствената надежда изглежда е военното положение. Другото нещо, което трябва да се разбере обаче е, че американските военни сега всъщност работят за китайците, независимо дали го осъзнават или не. Това е така, защото

китайците плащат, за да подкрепят военните операции на САЩ по света. В реалния свят предимно китайски, японски и саудитски пари финансират правителството на САЩ и неговите операции по света. „Решихме, че е по-евтино да храним куче пазач, отколкото да се борим с гладен вълк“, обясняват източници от азиатското тайно общество.

В знак на тази световна военна промяна Китай и Саудитска Арабия ще проведат съвместни военни учения следващия месец, „с цел да задълбочат практическото и приятелско сътрудничество между двете армии и да подобрят нивото на практическо обучение на войските“.

[thedefensepost] (Китай и Саудитска Арабия ще проведат съвместни военноморски учения следващия месец: Пекин)

Между другото, ако някой мисли, че САЩ ще спечелят (евентуална) война срещу Китай, американските военни току-що изтекоха новината, че Китай може да строи нови военноморски кораби със скорост 232 пъти по-голяма от тази на Съединените щати. Същото важи и за танкове, ракети и т.н.

[theepochtimes] (Капацитетът на Китай за корабостроене е над 200 пъти по-голям от този на САЩ: Слайд от военноморското разузнаване)

Освен това внезапните наводнения, които удариха Ню Йорк, след като фалшивият Джо Байдън заплаши света с метеорологична война, са ясен знак, че американската армия няма монопол върху метеорологичните оръжия.

Разбира се, наличието на ядрени оръжия означава, че в действителност всяка тотална война между Китай, Русия и САЩ просто би унищожила планетата, така че нито една от страните не очаква да се бие с другата. Вместо това е вероятно те да постигнат някаква сделка.

Сега се очаква американската армия под новото ръководство на генерал Чарлз Кю Браун да се трансформира от насилник за почитащите Сатаната олигарси в сила за защита на планетата. Новата им работа ще бъде да защитават слабите и уязвимите.

[Figura] (Спанглер, директор на планетарната инициатива на ООН, масон и откровен луциферианист: Никой няма да влезе в Ню Ейдж ако не е посветен на луциферианизма)

Разбира се, първо ще има равносметка. Американската армия под ръководството на предателя Марк Мили направи всичко възможно да убие 90% от човечеството, за да задържи своите сатанински господари на власт.

Вече е доказано извън всякакво съмнение, че американската армия е извършила атака с биооръжие и електромагнитна атака, последвана от използването на токсични ваксини в опит за геноцид в планетарен мащаб.

Графиките по-долу показват повишена смъртност в Германия и Япония след кампанията за принудително инжектиране. Подобни числа се наблюдават в други страни като Канада и Несъединените (умишлена печатна грешка) щати (игра на думи, САЩ).

[Figura] (Смъртност по тримесечия в Германия)

[Figura] Японски (Смъртност в Япония)

Връзката по-долу ви свързва с над 2000 рецензирани научни статии, доказващи токсичността на променящите гените токсични инжекции.

[academia] (Лечение за COVID или постоянна ваксинация?: 30 евтини ефективни лечения или безкрайните неефективни опасни инжекции… Научно доказателство за ПЛАНдемията с препратки към 2000 рецензирани публикации)

Прокурорите по света се насърчават да ги използват, когато повдигат обвинения срещу местни престъпници, свързани с ваксините.

Това е масово убийство в мащаб, невиждан от Втората световна война.

В Япония професор Такаюки Миядзава от университета в Киото – един от водещите вирусолози в Япония – вдига тревога, след като откри доказателства, че щамовете на ковид са произведени. Други учени посочиха масовите смъртни случаи, причинени от ваксините. Фигури от подземния свят и десничари планират да вземат нещата в свои ръце, ако полицията не преследва доказаните там масови убийци с ваксините, казват различни източници.

[mhlw] Японски ПиДиЕф (Връзка между настъпването на всички свръхсмъртни случаи през 2021 г. и броя на ваксинациите срещу COVID-19)

Много олигарси също скоро ще бъдат изправени пред правосъдието. Като един от многото признаци, че Google носи наказателна отговорност, YouTube премахна много добро видео с Майк Тайсън, където Робърт Ф. Кенеди младши казва:

„Истинските пари не са във ваксините. Те са в лекарствата, които се продават за уврежданията от ваксините”.

[Video] (РФК мл. говори за ваксините)

Друг доказан престъпник е Бил Гейтс, който помоли президента Тръмп (2017 г.) да не разследва неговите „ваксини“… (цитат)… „Това е задънена улица… това би било лошо… не го правете…“ той показа вината си. Сега, когато истината излезе наяве – махнете примките

[Video] (Когато Бил Гейтс помоли президента Тръмп да не разследва ‘ваксините’ му)

„Ваксината отслаби имунната система и 50% от тях умряха от бактериална пневмония, натрупана в устата и белите дробове поради маските.

[Figura] (Знате ли че маските предизвикаха смъртни случаи по време на Испанския грип. Д-р Фаучи написа статия за това)

Останалите смъртни случаи са причинени от други странични ефекти на ваксината… нула души са починали директно от испанския грип. Звучи ли ви познато?“

Между другото, полското разузнаване ни информира за някой си д-р Деметре Даскалакис, който е „координаторът по маймунската шарка“ в Белия дом. Той е най-добре платеният служител на Байдън, известен със своето оскверняване на Христос и манията си към Сатаната и окултното. Даскалакис, който навършва 50 по-късно тази година, се присъедини към екипа на Байдън преди по-малко от година. За този кратък период от време той спечели 260 718 долара – най-високата заплата в Белия дом, без да включва самия президент. Защо не сме чували за него преди?

Освен това Илон Мъск току-що публикува това видео във „X“ за ваксините, които не са ефективни. Другото видео показва как всички компании за ваксини преместват централите си в Украйна.

[Video] (Илон Мъск току-що публикува видео във „X“ за ваксините, които не са ефективни)

[Video] (Къде се намират всичките фарма-летални компании)

Доказателствата вече не могат да бъдат отречени. Трибуналите за военни престъпления вече са неизбежни.

Всички илюстрирани по-долу лица ще бъдат осъдени на смърт, ако бъдат признати за виновни от тези трибунали.

Тези хора знаят, че са обречени сега, когато планът им да убият 90% от човечеството и да поробят завинаги останалите се провали.

Това вероятно обяснява следното описание от индийски дипломат на поведението на Джъстин Кастрюдо, докато той беше в Индия през септември:

„Жена ми го видя на летището в Делхи и каза, че Трюдо изглежда потиснат и стресиран. Не знаем причината. Не знам реалността, но социалните медии и някои „достоверни слухове“ предполагат, че самолетът му е бил пълен с кокаин. Той също така пропусна президентската вечеря, тъй като някои хора казват, че не е бил на себе си поради консумацията на наркотици. Така че, виждайки това, нищо не може да се каже за това, което се случва в ума му.”

[Video] (Схемата на Кастрюдо за пране на пари)

Това, което почти сигурно се случва в съзнанието му, е предстоящата му смърт чрез разстрел.

[Figura] (Кастрюдо е хванат със сигурност)

Трюдо, верен на нацисткия обичай, „изгаря“ всички книги, публикувани през 2008 г. или по-рано, защото не отговарят на пропагандните стандарти на неговия режим за публични материали.

[naturalnews] (ФАШИЗМЪТ буйства: Канадски библиотеки участват в масово ИЗГАРЯНЕ НА КНИГИ, за да изчистят историята и истината от умовете на хората)

[Figura] (Изгаряне на книги в канадските библиотеки)

[Figura] (Илон Мъск наскоро приравни Джъстин Трюдо с Хитлер)

Трюдо допълнително доказа вината си, като покани Ярослав Хунка – нацист от СС Галиция – да говори под бурни аплодисменти пред канадския парламент. Силите на Хунка са отговорни за най-малко 1,5 милиона смъртни случая в Украйна по време на Втората световна война.

В случай, че не знаете, Адолф Хитлер е писал в Майн Кампф за поробването и след това убиването на 90% от човечеството. С други думи, нацистите са сабатянски франкисти евреи или това, което сега се нарича хазарската мафия.

Центърът за Израел и еврейските въпроси, който представлява еврейските федерации в цялата страна, заяви, че е дълбоко разтревожен от инцидента.

Въпреки това, като знак, че много от тях все още са с промити мозъци, те добавиха, че

„еврейската общност в Канада стои твърдо с Украйна във войната й срещу руската агресия“.

Ето какво е, така нареченият лидер на Украйна, Владимир Зеленски, е доказал отново и отново чрез действията си, че е нацист. Вижте тази марка, която той издаде в памет на Хунка като само едно малка част от планината от доказателства.

[Figura] (Нова украинска марка с нациста Хунка)

Сега еврейските организации трябва да осъдят официално геноцида над украински мъже, извършен от Зеленски в сътрудничество с Евгений Пригожин от групата Вагнер и други.

Хората на Зеленски насилствено грабваха стотици хиляди украински мъже от улиците и ги изпращаха да бъдат убити от артилерия. Източници от руската ФСБ потвърждават, че Зеленски и неговите генерали са дали точни артилерийски координати на Пригожин, за да гарантират, че украинските мъже ще бъдат убити в рамките на четири часа след пристигането им на фронта.

Оставените беззащитни украински жени и деца след това бяха продадени като секс робини или за отнемане на органи. Над 60 000 деца са били измъчвани до смърт, за да добият адренохром.

Руското външно министерство активно събира информация за престъпленията на Киев срещу малолетни и непълнолетни, каза посланикът на министерството за специални поръчки, отговарящ за надзора на престъпленията на режима в Киев Родион Мирошник.

[tass] (Руското външно министерство събира информация за престъпленията на Киев срещу деца — МВнР)

Службата за сигурност на Украйна (СБУ) и Държавното бюро за разследване проверяват генерал Валерий Залужни, главнокомандващ на украинските въоръжени сили за държавна измяна. Вече са разпитани високопоставени офицери, сред които командващият Обединените сили генерал-лейтенант Сергей Наев и бившият командир на Южната зона Андрей Ковалчук.

[voltairenet] (Канадският парламент почита ветеран от СС)

Зеленски не може да се върне в Украйна, защото е изправен пред сигурен арест и екзекуция.

„ЕДИН ДЕН МНОЗИНА ЩЕ СВЕДАТ ГЛАВИ ОТ СРАМ. КОГАТО ОСЪЗНАЯТ ЗЛОТО, КОЕТО ТЕ ЗАЩИТИХА, И ГЕРОИТЕ, НА КОИТО ТЕ СЕ ПРИСМЯХА.”

[Figura] (Един ден мнозина ще сведат глави от срам)

Сега също предстои разплата в бившата Югославия, където подобни престъпления бяха извършени преди десетилетия от Бил Клинтън Рокфелер.

Фалшивият говорител на Съвета за национална сигурност на САЩ Джон Кърби потвърждава, че през последната седмица е имало „голямо сръбско военно разполагане по границата с Косово“. Той включва модерна артилерия, танкове и механизирани пехотни части, каза той.

[aa.com] (САЩ призовават Сърбия да оттегли „безпрецедентното“ си военно разполагане на границата с Косово)

Тъй като повечето страни по света не признават престъпната държава Косово, нищо няма да попречи на сърбите да унищожат сатанисткото гнездо там, твърдят източници от сръбското разузнаване.

Поробители също биват арестувани на Запад.

Например, училищен треньор и трима служители на Дисни бяха сред 219 души, арестувани в акция за трафик на хора в окръг Полк, Флорида.

[dailymail] (Трима служители на Disney и един учител са сред 219 души, хванати в капан за трафик на хора във Флорида)

Дан Андрюс, министър-председател на Виктория, Австралия, който ръководи някои от най-дългите и драконовски блокирания за COVID в света, официално подаде оставка. В действителност той е арестуван и ще изчезне от местопрестъплението, според австралийското разузнаване.

[Video] (Австралийците са съгласни без повече СЗО – Излизане от СЗО)

Има и масов популистки бунт срещу сатанинската управляваща олигархия и техните робски политически актьори.

В Словакия русофилският популист Робърт Фицо току-що спечели поредните избори. Фико се включи в настроенията срещу маските, както и в спирането на военната помощ за Украйна

[irishtimes] (Русофилският популист в Словакия Роберт Фицо печели поредните избори)

В Германия две трети от населението иска страната да приема по-малко мигранти, тъй като скептицизмът по отношение на имиграцията нараства

[tagesschau] Немски (Недоволството от миграционната политика расте)

Нищо чудно, че искат да забранят партията AFD в Германия. Представете си депутата Бернд Бауман, който има смелостта да стане и да каже това тук.

[Video] (Член на парламента от AFD, Германия се изказва)

В Полша около 1,5-2 милиона души организираха масови протести в полза на промени в управлението на Полша, организирани от Гражданската коалиция, с лозунги като

„Искаме нормалност и ще държим измамниците и крадците отговорни“.

[Youtube] Полски (ДЪЛГО ще чакаме НОВО ПРАВИТЕЛСТВО! Д-р Матерска-Сосновска: ИМА ПО-ГОЛЕМИ КОАЛИЦИОННИ ВЪЗМОЖНОСТИ…)

В Израел десетки хиляди хора протестираха в събота вечер в цялата страна срещу съдебната реформа на правителството за 39-та седмица,

[timesofisrael] (Десетки хиляди участват в 39-та седмица на демонстрации срещу реформата)

В Швеция министър-председателят привика началника на военните, за да обсъдят как въоръжените сили могат да помогнат на полицията да се справи с безпрецедентна престъпна вълна, причинена от стотици хиляди „търсещи убежище“ мъже на военна възраст от Близкия изток и Африка.

Шведите започват да вземат закона в свои ръце. 26-годишен шофьор на такси от Близкия изток беше съобщено че изнасилил 14-годишно момиче в Швеция – след това беше намерен обесен в природен резерват. Сега момичето, нейният приятел и трима от братята му са заподозрени за много болезненото убийство.**

[cf.org] (14-годишно момиче обеси изнасилвача си в гората)

[Figura] (14-годишно момиче обеси изнасилвача си в гората)

Тук не става въпрос за икономически бежанци, търсещи по-добър живот. Като доказателство, Световният икономически форум (СИФ) пое контрола над няколко американски военни бази в Панама и организира потопа от милиони мигранти, които се насочват към южната граница на САЩ.

[newsaddicts] (WEF управлява граничната криза на САЩ от военни бази в Панама)

Също така изглежда, че Англия е завладяна от мигранти. Всичко е част от дневния ред на ХМ-WEF.

[Video] (Англия е завладявана от мигранти)

това са много мюсюлмански имигранти.

Това няма нищо общо с расите, между другото, става въпрос за имигрантите, които се подчиняват на местните правила и закони, както можете да видите от министъра на вътрешните работи на Обединеното кралство Суела Браверман, която казва: „Мултикултурализмът се провали.“

[Video] (Министърът на вътрешните работи – Мултикултурализмът се провали)

[metro] (Брейвърман казва, че мултикултурализмът се е „провалил“ в Европа по време на реч за миграцията)

Както споменахме в началото на този доклад, военните бели шапки в Пентагона, ЦРУ и MI6 обещават, че най-накрая ще предприемат действия. Сега щафетата е във вашите ръце, генерал Чарлз Кю Браун. Ако ни разочаровате, последствията ще бъдат най-голямата катастрофа за западната цивилизация, откакто е започнала преди целите толкова хиляди години. Всичко, което трябва да направите, е да спазвате закона и да арестувате масовите убийци, без значение колко мощни или влиятелни са те.


* Кабуки – форма на традиционна японска драма със силно стилизирана песен, пантомима и танц, сега изпълнявана само от актьори мъже, използвайки преувеличени жестове и движения на тялото за изразяване на емоции, и включваща исторически пиеси, битови драми и танцови пиеси.

** В Б-я по време на турското робство е имало подобни разчиствания на сметките.


Коментари

Марко Вергара:

Бен осъзнаваш ли, че генерал Чарлз Кю Браун е човек №1 зад индоктринирането на американската армия с равнопоставеност и приобщаване на многообразието…” Генерал Браун се хвали, че е „съзнателно изградил” своя офис с „разнообразие” като основен приоритет, за разлика от талант, заслуги или кой би служил най-добре на нацията в определена роля – явно нарушение на федералния закон за гражданските права и нарушение на Конституцията. Наистина, генерал Браун призна на видео, че той и екипът му отказват да се ангажират с далтонист или заслужил подход при наемане и вместо това преценяват кандидатите за позиции във военновъздушните сили през призмата на събудена взаимосвързаност – дискриминирайки кандидатите въз основа на тяхната раса, религия, и биологичен пол.3 Генерал Браун също подло предположи, че ако пръстите му не са на везната, малцинствата ще се издигат в йерархията само чрез късмет и че той възнамерява да „настрои“ процеса на проверка, за да съответства на принципите на радикалното равенство agenda.4″ чрез статия от Citizens for Renewing America

Самюел Елиът:

Адолф Хитлер пише в „Майн Кампф“ за поробването и след това избиването на 90% от човечеството.

Прочетох Майн Кампф и това са пълни глупости. Никога не е открита документация за масови убийства, одобрени от нацистите.

Виж също Лъжите за Втората световна война от Пол Крег Робъртс

https://bgprevedi.com/khazarian-mafia-takedown-intensifies-despite-45-day-us-budget-truce-36356-2/

Предишна статия

ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ – ВРЪЗКАТА С МИКЕНА

Следваща статия

Американските власти забраниха на Тъкър Карлсън да събеседва с руския президент Владимир Путин

Други интересни