Матрицата се опитва да хапе и мачка, но…

Автор: Няма коментари Сподели:

Какво знае CDC, което ние не знаем?
Подготвеност 101: Зомбийска пандемия


Губернаторът на Аризона мистериозно се оттегля за един ден

28.09.2023

Ковчежникът на Аризона Кимбърли Йи обяви, че ще пристъпи като изпълняващ длъжността губернатор

В сряда вечерта ковчежникът на Аризона обяви, че тя ще изпълнява длъжността губернатор от по-късно тази вечер до утре сутринта на фона на мистериозното изчезване на губернатор Кейди Хобс.

В прессъобщение на X, известно преди като Twitter, ковчежникът на Аризона Кимбърли Йи обяви краткия си мандат като действащ губернатор, като каза, че с „удоволствие ще влезе в тази роля“.


Венцислав Ангелов: Алексей Петров Притисна Борисов, За Да Се Осъществи Сглобката

Отделно

10:30 – Най-голямата ОПГ, която усвои над 100 милиарда евро за 12 години от управлението на Бойко Методиев Борисов. Сега тази сглобка краде по 4 милиарда лева на месец от българския народ.

29:07 – Неговото заболяване се предава генетично. Генетиката. Чрез ПиСиАр-тестовете те вземаха незаконосъобразно ДНК. Сега искат да наложат конституцията ДНК-паспортизация.

29:31 – Има специална енергия с определена честота, с която се идентифицира всеки един човешки органзъм. Която … те могат по най-лесен начин да те хакнат. Това са високотехнологични устройства… Когато се изчерпи борбата против тероризма, изчерпват военния конфликт в Украйна, пЛандемията втория етап когато тя не постигна желания резултат, междуетнически сблъсъци в централна Европа, ще станат много кръвопролития, тогава ще се появи програмата Син Лъч. Инвазия извънземна. Аууу! Новите спасители на човечеството ще бъдат Бойко, Пеевски и Радев.


Мълчанието на фуражките

TrakiaWorld

За военен, за кокарда и фуражка се иска специална човешка настройка. Не всеки я има.
Но днес фуражките мълчат. Мълчат като…
Няма да употребявам армейски изрази, а ми се иска.


Аз се хващам за главата какви малоумни хора управляват света!!!

TrakiaWorld

Председателят на палата на общините на канадския парламент Антъни Рота подава оставка заради тежкия гаф по време на посещението на Зеленски в Отава преди няколко дни.
По време на визитата на украински президент в залата е поканен 98-годишният Ярослав Хунка, представен от Рота като “украинско-канадски ветеран от Втората световна война, който се е борил за независимостта на Украйна срещу руснаците”. Хунка е посрещнат с бурни овации, а Зеленски вдига юмрук в знак на победа.
Буквално ден по-късно, центърът за проучване на Холокоста „Приятели на Симон Визентал“ представя доказателства, че Хунка е служил като член на 14-та гренадирска дивизия на Вафен на SS. Тя е известна още като Първа украинска дивизия или дивизия „Галиция“ и е отговорна за геноцида срещу евреи и поляци. За тях Гьобелс казва: “Те са озверели говеда, но сега ни трябват, за да се справят с враговете.”
Полша и Израел реагират остро.


Умните и красивите да надписват некролога на тая държава!(Видов ден дойде!)

TrakiaWorld

Идва ден, в който нормалният човек не може повече. Става, обръща масата и излиза от кръчмата с псувня на уста. И това е всичко.

https://bgprevedi.com/curious-day-28-09-2023-36297-2/

Предишна статия

„Отвъд ледената ограда“, написана от капитан Робърт Скот…

Следваща статия

2023 – Светът гори в пламъците на ада!

Други интересни