В ХРАМА НА МИСТИКАТА | с Гуру Йоги Тан и Елеазар Хараш

Автор: Няма коментари Сподели:

Приятели, тази седмица ви каним на среща с двама от най-мъдрите хора сред лицата на Списание 8. Малайзиецът Гуру Йоги Тан и българинът Елеазар Хараш ще ни въведат в необозрими пространства, като споделят и обединят задълбочените си знания за невидимите светове. Среща като тази не е за изпускане, а всеки, сигурни сме, ще може да вземе от нея зрънцето мъдрост, което да посади в сърцето си и да отглежда дълго време оттук нататък.

Духовният учител Елеазар Хараш – Петко Йорданов Йорданов, е роден във Варна на 29.01.1954 г. От 1988 г. и до днес изнася лекции, а по-късно издава стотици книги на окултна, езотерична и мистична тематика. Големия огън на духовността разгаря в него Учителя Петър Дънов. „Учителя е Живото Присъствие в моя живот. Учителя е, в когото дишам и живея и който ме научи, че Любовта е всякога победа, че Любовта е свещената стихия на живота, че Любовта е пречистият поток от живот и че Любовта е изпълнението на всички закони.“

Гуру Йоги Тан е роден в Малайзия. По време на духовния си път учи в Тибет, Индия, Индонезия. Живял е в Бутан и Непал близо 10 години. Последовател е на учението за Великото съвършенство, „Махашанти” (на санскрит), „Ваджраяна” (на тибетски).

Голям приятел е на България, където има група последователи. Изнася отворени лекции, както и по-продължителни обучения, като дарява страната ни със светлина, извършва различни благотворни инициативи, като засаждане на кристали в цялата страна и др.

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Любовта освобождава | Разговори с Учителя Петър Дънов | аудио книга | част 5

Следваща статия

ХРАБРЫЙ ХРЮКА НЕ БОИТСЯ МЕДВЕДЯ!

Други интересни